Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Céčko nenachází cestu k úspěchům a vyhlásilo stav ohrožení

30. 11. 2015

11. kolo: Hustopeče nad Bečvou A - Tovačov C 14:4, body: Jos. Pavlištík a Kocián 4,5, A. Pavlištík a Kozelský po 2,5 - Pazdera ml. a Lexmann 2, M. Smolka a Frehar nebodovali.

Prohra v Hustopečích víceméně zasloužená, ale výsledek mohl být kosmeticky lepší. Soupeř na nás vyrukoval jako tradičně v plné palbě i elitním s elitním Pepou Pavlištíkem. Neměli jsme štěstí v koncovkách. Mara prohrál dvě utkání 2:3, já jedno. Klíčové balony chyběly i Lubošovi, ale i Jurovi, který se herně viditelně trápil. O osudu vyrovnaných setů rozhodovaly hlavně prasátka, kterých nám domácí dali požehnaně.

10. kolo: Tovačov C - Loučka A 3:15, body: Pazdera ml. 2 (3,5), 1x w.o., Malec (1,5), M. Smolka (3,5), Frehar (4), D. Smolka (4,5) nebodovali - Jar. Macháč 4,5, Kubica 3,5 (3,5), D. Kuruc a Pavlík po 3,5.

Bojovali jsme jako eskymáčtí psi, ale nevyšlo to. Na soupeře jsme herně neměli, ale výsledek mohl být o něco příznivější. Čtyři prohrané pětiseťáky mrzí (1 čtyřhra Honza + David, sám David dva smolně prohrané duely, já jeden /ale ten pátej set byl jasnej, nešlo ho zvrátit/ Ale výborně jsme si zahráli, konečně mančaft bez materiálu. Gratulace soupeři k výhře.

9. kolo: Hranice C - Tovačov C 11:7, body: Kořínek 4, Březík 3,5, Vitoul 2,5, Šuba st. 1 - Malec 2,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 2, Ligurský nebodoval.

Bohužel oslabeni o dva hráče základu, absence i prvního náhradníka = komplikace. Bohužel se ukázalo, že to prostě nepůjde. Po čtyřhrách 1:1, pak rázem 7:2 pro domácí, ještě jsme snížili na 8:6, ale pak jsme zhasli jako svíce. Na plichtu to bohužel nebylo. Osobně jsem hrál 2 zápasy jako ponocný, a to se odrazí na výsledku. Musím pochválit ze strany soupeře Lukáše Kořínka, který podal vynikající výkon.

8. kolo: Tovačov C - Lipník B 10:8, body: M. Smolka 3,5, Pazdera ml. 2,5, Lexmann 2 (2,5), Malec 2 (4), Frehar nebodoval - Koval 2,5, Hubáček a Mainuš 2, Kotlán st. 1,5.

Jednodušše řečeno - výhra s odřenýma ušima. Výborně zahrál Marek Smolka. Skvěle nám vyšel tah s nasazením Luboše, který obě svá utkání vyhrál. Honza standard, škoda těch dvou prohraných pětiseťáků. Já si odehrál svůj průměr, tentokrát už všechno se sendvičem na bekhendu. Poslední zápas jsem projel jako naprostý žebrák, místo abych ve druhém setu zúročil své vedení 9:5 na stav 2:0, tak si zkusím jeden forhend (samozřejmě mimo stůl) poloblok do sítě, dva kanty a prohraju 9. Další dva sety bylo už naprosté pasivní fiasko. Zaplaťpánbůh, že výhra už byla jistá. Ještěže mám tak dobré spoluhráče.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko dostalo výprask i od Dolního Újezdu

2. 11. 2015

OS II. třídy - 7. kolo: Domácí zápas proti Dolnímu Újezdu byl specifický v několika faktorech. I vzhledem k nebývale velké absenci hráčů (pro nemoc chyběli Marek s Jurou, Luboš byl pracovně mimo) jsme byli rádi, že jsme mohli konečně využít služeb Davida Smolky, který se aktivnímu hraní vrátil k naší radosti po dlouhých 12 letech! Nutno říct, že hrál výborně a potvrdil, že s ním můžeme počítat.

Samotný duel nám ale příliš radosti nedopřál. Honza prohrál dva pětisetové zápasy, David jeden, z toho několik prodloužení. Škoda zejména jeho prohry s Liborem Vilišem, kdy vedl 2:0 na sety a ještě v tom pátém. Jednou v koncovce selhal i Jarda, který v páté sadě vedl 8:4 nad velmi dobře hrajícím Holíkem, ale přesto zápas ještě stihl prohrát.

„David stejně jako Honza neměl štěstí v koncovkách a oba prohráli smolně své jinak herně vyrovnané zápasy. Je to škoda, v klíčových chvílích jsme nedokázali dát rozhodující direkt. Soupeř hrál výborně a zaslouženě zvítězil," řekl ke střetnutí jediný bodující v zápase Jarda.

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Dolní Újezd "B" 3:15 (22:49)
Body: Pazdera ml. 3, Malec, D. Smolka a Ligurský nebodovali - Holík 4,5, L. Viliš, V. Procházka a Suchý st. po 3,5.

 

Oslabené céčko podlehlo rezervě Hradčan

25. 10. 2015

OS II. třídy - 6. kolo: Bez svého kapitána Jardy a Luboše, ale s Lojzou v sestavě, vyrazilo céčko do Hradčan se pokusit vybojovat nějaký solidní výsledek. Domácí se mohli opřít o skvěle hrajícího Otu Holuba, který ukazuje, že po svém návratu k aktivnímu hraní má rozhodně na vyšší soutěž než je okres dva.

„Mohli jsme uhrát lepší výsledek. Sám jsem mohl dělat dva body, ale nevyšly mi závěrečné míčky. Soupeř byl dobrý a asi i zaslouženě vyhrál," pověděl k duelu Lojza.

STK Hradčany "B" - TJ Sokol Tovačov "C" 14:4 (45:19)
Body: Holub a Sehnálková 4,5, Dvořáková a Arpaš 2,5 - Malec 2, M. Smolka a Frehar 1, Ligurský nebodoval.

 

Céčko po vynikajícím výkonu udolalo Buk!

19. 10. 2015

OS II. třídy - 5. kolo: Jednoznačný šlágr kola, velké derby dvou spřízněných klubů. Už určité indicie naznačovaly, že hosté do utkání nasadí i svého divizního žolíka Martina Hrubého, což nakonec i sám hráč předem potvrdil.

„Veřejně musím pochválit náš tým za dnešní famózní výkon proti Buku, který k nám dojel ve skoroTOP sestavě včetně i divizního esa Martina Hrubého. Před zápasem jsme si moc šancí na úspěch dávat ani nemohli, ale rozhodně jsme chtěli soupeře potrápit, což se nakonec i podařilo. Obrovskou pochvalu zaslouží herně znovuzrozený Jura Frehar, který spolu s Honzou Malcem zajistili šest bodů. Jako klíčová se navíc ukázala naše vyhraná čtyřhra s Markem Smolkou. Skvělá týmová práce,” zhodnotil překvapivý výsledek Jarda mladší, který v posledním zápase večera udolal v souboji dvou kapitánů Pavla Hrabala a zajistil tak rozhodující desátý bod.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Buk "B" 10:8 (33:30)
Body: Frehar a Malec po 3, Pazdera ml. 2,5, M. Smolka 1,5 - M. Hrubý 4,5, Koňařík 2,5, Nevřiva 1, M. Suchý (2,5) a Hrabal (2) nebodovali.

 

Céčku restart v Chropyni nevyšel

11. 10. 2015

OS II. třídy - 4. kolo: Výjezd do Chropyně měl být pro nás určitým restartem. Bohužel domácí na nás vyrukovali v nejsilnější možné sestavě, což zákonitě rázem komplikovalo plány.

„Duel v Chropyni byl zpočátku rovnou na ručník. Pokračovala hranická krize, tekli jsme už 8:1! V závěru jsme se vzchopili, a alespoň jsme zmírnili prohru na stav 12:6. Po slibném startu do sezony se utápíme, prostě to nejde, jak by mělo,” okomentoval zápas Jarda.

Naše počínání vtipně zhodnotil Lojza, kterého jsme nasadili na dvě utkání z těch závěrečných: „Hoši, kdybyste trénovali, tak by to vypadalo jinak!" V návaznosti dodal, že hlavně sebe dlouho neviděl na tréninku. laugh

TJ Chropyně "C" - TJ Sokol Tovačov "C" 12:6 (44:27)
Body: Chrastina a T. Křižan 3,5, Gašpařík a Tesař 2,5 - Malec 3, Pazdera ml. 2, M. Smolka 1, Lexmann (2,5) a Ligurský (2) nebodovali.

 

Céčko utrpělo krutý debakl od Hranic

5. 10. 2015

OS II. třídy - 3. kolo: Na své palubovce jsme přivítali soupeře z Hranic, konkrétně béčko. V utkání jsme neměli co ztratit, ale rozhodně jsme chtěli být důstojným soupeřem.

„Čtyřhry super, vedli jsme 2:0, ale pak jakoby se všechno proti nám spyklo. I když se člověk snažil sebevíc, štěstí nebylo... Nám v klíčovou tam nic nespadlo, soupeři pořád. Naprostý zmar...,” zhodnotil tristní dění kapitán Jarda ml., který ztratil vyhraný zápas jak s Vítkem, tak i se Staviařem v pátých setech. V rozhodujících sadách neuspěl ani Honza Malec. Suma sumárum vysoká porážka byla krutým vystřízlivěním.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sigma Hranice "B" 3:15 (20:47)
Body: M. Smolka 1,5, Pazdera ml. 0,5, Frehar a Lexmann 0,5 (2,5), Malec nebodoval (4) - Vítek, Němeček, Paus po 4, Staviař 3.

 

Céčko se v Oseku zapotilo, v závěru nakonec vybojovalo výhru

26. 9. 2015

OS II. třídy - 2. kolo: Tak máme za sebou další těžké utkání. Tentokrát na půdě nováčka z Oseka. Do sestavy se vrátil po zahraniční dovolené Honza, absentujícího Marka nahradil náš talisman Lojza, takže o odlehčenou atmosféru bylo postaráno. laugh

V duelu jsme zpočátku vedli, ale brzy se skóre srovnalo a dokonce jsme prohrávali 8:7. Naštěstí díky zvládnutému závěru, kdy jsme vyhráli poslední tři střetnutí, jsme završili tříbodový vítězný triumf. Finální desátý bod zajistil skvělým taktickým výkonem Luboš. Po utkání jsme dostali od domácího oddílu velmi chutné kuřecí pohoštění, za což i tímto způsobem děkujeme. Budeme to samozřejmě kompenzovat při odvetě.

„V prvním zápase jsem se nemohl trefit stolu. Neměl jsem prohrát hlavně ten svůj třetí zápas. Už v prvním setu jsem vedl 9:3, nakonec jsem vyhrál až v prodloužení. Další tři jsem prohrál v koncovkách, devět, deset. To byla škoda. Naštěstí jsme předtím s Jurou vyhráli čtyřhru, což se ukázalo jako klíčové,” zhodnotil duel Lubomír Lexmann, který zařídil desátý bod.

TJ Sokol Osek "A" - TJ Sokol Tovačov "C" 8:10 (29:37)
Body: L. Boháč 3, Kužílek 2,5, Bouchal 2, Olivík 0,5 - Pazdera ml. 4, Lexmann 2,5, Malec 2, Frehar 1,5 (3,5), Ligurský nebodoval (1).

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko na úvod sezony remizovalo s Kojetínem

21. 9. 2015

OS II. třídy - 1. kolo: Posezonní pauza uplynula jako voda a klidné tréninkové mače vystřídala už první ostrá bitva o mistrovské body. Do utkání jsme šli s jasným cílem, a to neprohrát, což se nakonec i podařilo.

Ale všechno popořádku. Pro další vývoj utkání byla důležitá alespoň jedna vyhraná čtyřhra, což Jarek s Markem proti Horákovi s Gambou zvládli. Jura s Lubošem proti Malému s Frühbauererem bojovali, ale nezvládli koncovku a prohráli 3:1.

I po první sérii dvouher zůstal stav nerozhodný. Marek přehrál 3:0 Frühbauerera, ale Jura selhal s Gambou a Jarek nestačil na Malého, uspěl alespoň Luboš v pěti setech nad materialistou Horákem.

Ze druhé série vybojoval bod jen Jarek výhrou nad Gambou. Jura, Marek i Luboš své duely prohráli. Skóre bylo rázem 4:6 pro hosty. I po další sérii jsme byli ve ztrátě, bodovali jen Jarek a Luboš.

Definitivní rozuzlení napínavého utkání přinesla poslední série dvouher. Luboš zdolal Frühbauerera, Marek v pětisetové bitvě Gambu, jen Jura znovu nenašel cestu k úspěchu a hosté tak měli jistotu neprohry. Těžký úkol připadl na Jarka, který musel v posledním zápase porazit Horáka, aby utkání skončilo alespoň remízou. Po šťastné koncovce prvního setu nakonec zvládl i následující dvě sady a završil tak stav na konečných 9:9.

„Utkání jsme mohli vyhrát, ale také i prohrát. Vzhledem k bodové absenci Jury a průběhu utkání můžeme být s výsledným ziskem dvou bodů spokojeni,” zhodnotil duel Jaroslav Pazdera ml., kapitán týmu.

TJ Sokol Tovačov "C" - TJ Sokol Kojetín "C" 9:9 (32:34)
Body: Pazdera ml. 3,5, Lexmann 3, M. Smolka 2,5, Frehar nebodoval - Malý 4,5, Z. Horák 2, Frühbauer 1,5, Gamba 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko si výhrou v Dolním Újezdu zajistilo 7. místo

2. 4. 2015

OS II. třídy - 26. kolo: Sezonu jsme vyrazili zakončit do Dolního Újezdu. Místnímu béčku jsme měli co oplácet, předchozí vzájemné měření sil, které se odehrálo u nás, jsme smolně prohráli 8:10.

Utkání bylo vcelku vyrovnané, důležité bylo, že se nám dařilo díky několika výhrám soupeři odskočit, což nás nakonec nasměrovalo k výhře. Desátý bod zajistil Jarek výhrou nad nevyzpytatelným Ctiradem Holíkem. Honza sice prohrál dobře rozehraný zápas s Ondřejem Suchým starším, ale vše si vynahradil s Jarkem v dodatečně dohrávané čtyřhře, kterou i přes "výpadky" vyhráli. Hlavně se zaskvěli Luboš s Jurou, kteří v pátém setu prohrávali 9:5, ale nakonec zápas otočili ve svůj prospěch a dokonali tak náš triumf.

Skvělý zápas odehrál Luboš, který po zdravotním volnu působil jistě a zcela po zásluze naplno bodoval. Svůj standard si odehrál Honza i Jarek, který si ale nedá za rámeček prohraný duel 2:3 s Markem Zábranským, kdy mu stůl byl při forhendových útocích krátký. Juru trápily zdravotní potíže, ale dokázal bojovat a přispěl k úspěchu zvládnutou čtyřhrou.

Díky tříbodovému zisku jsme poskočili v tabulce na konečné sedmé místo před Hlinsko B, se kterým máme při rovnosti bodů lepší vzájemné zápasy (oba jsme vyhráli).

Tímto děkuji svým spoluhráčům nejen za výborně odehraný zápas v Dolním Újezdu, ale také za úspěšně odehranou sezonu, kterou jsme zvládli bez výraznějších problémů. Škoda jen té série hloupě prohraných zápasů 10:8, mohli jsme být v tabulce klidně na 4. či 5. místě. V každém případě cíl sezony byl splněn.

TJ Sokol Dolní Újezd B - TJ Sokol Tovačov "C" 6:12 (25:41)
Body: Suchý st. 2, Zábranský 2, Holík 1, Suchý ml. 1 - Lexmann 4,5, Malec a Pazdera ml. 3,5, Frehar 0,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Céčko posedmé v sezoně prohrálo 8:10, nyní s Újezdem C

23. 2. 2015

OS II. třídy - 20. kolo: Po dvou zpackaných utkáních, které jsme shodně prohráli tím nejtěsnějším výsledkem 10:8, jsme chtěli ukončit půst a konečně zvítězit. Hosté dle očekávání dorazili v silné sestavě a bylo jasné, že nás nečeká lehký duel. Po čtyřhrách byl stav 1:1, což ještě bylo dobré. Bohužel ve dvouhrách jsme vůbec nebyli produktivní, a to samozřejmě hrálo do karet soupeři.

Dolní Újezd táhl za úspěchem Vašek Procházka, na kterého jsme nikdo nenalezli potřebnou ubraň. Jeho forhend byl ten den prakticky neomylný. Navíc mu dobře sekundoval zkušený Libor Viliš. Toho dokázal porazit jen Jarek, jemuž se podařilo ve zbylých svých třech zápasech neztratit ani set. To však celkově bylo k ničemu, neboť kromě standardu Honzy zbylá část týmu bohužel zůstala výsledkem za očekáváním. Mrzí hlavně prohra jinak bojujícího Jury s Pavlem Andělem, jehož měl na lopatě. Utkání by spíše slušela plichta, ale bohužel znovu nám chyběl v závěru větší kousek toho potřebného štěstí.

Potřetí v řadě jsme podlehli soupeři 10:8, což jsou zákonitě další ztracené body. Nyní nás čeká těžký program, kdy vyzveme postupně elitu soutěže, a to Přerov, Hustopeče a Hranice. 

TJ Sokol Tovačov "C" - Sokol Dolní Újezd "C" 8:10 (29:36)
Body: Pazdera ml. 3, Malec 2, Lexmann a Frehar po 1,5 - V. Procházka 4,5, Viliš 3, Anděl 2,5, M. Procházka nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »