Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky

Příspěvky

Béčko první duel sezony prohrálo, nestačilo na posílenou Jezernici

27. 9. 2016

pondělí 26. září
OS 1. třídy - 1. kolo: Jezernice B - Tovačov B 11:7
Body: Rytíř 4 (4,5), Král 3,5 (4,5), Kubáč 3,5 (4,5), Frankovič (1) a Dohnal (3,5) nebodovali - Ginter 2,5, Vojtašek 2, Macháček 1,5 a Hrubý 1.

Naše béčko vstoupilo do sezony zápasem v Jezernici. Domácí nejspíš nechtěli nic ponechat náhodě a nasadili svou jedničku Rytíře, který týmu zajistil 4 body. Nadstandardní výkonnost znovu potvrdil Král, na kterého vyzrál jen Martin a nemilým překvapením byla forma Kubáče, který vyhrál 3 ze 4 utkání. V každém případě naši potřebují body, doufejme, že přijdou v dalším kole.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko poprvé v sezoně nastoupilo v plné palbě a zdolalo favorizované Hlinsko!

4. 12. 2015

12. kolo (předehráno 3. prosince): Hlinsko A - Tovačov B 7:11, body: Macháč 4,5, Nikl 2,5, Mika a Beránek nebodovali - Zavřel a Ginter po 3, R. Hrubý a Vojtašek po 2,5.

Poprvé v sezoně naši nastoupili v plné palbě s Pepou i Martinem, a to se vyplatilo. Tři body z půdy favorizovaného Hlinska jsou velmi cenným počinem. Vzhledem k bodovému manku, které se po čas neúspěšných tažení béčka vytvořilo, je potřeba nepodcenit žádného ze soupeřů a nastupovat v co nejsilnější sestavě a vítězit!

Předchozí výsledky:

11. kolo: Tovačov B - Chropyně B 6:12, body: Ginter 2,5, Vojtašek 2, Macháček 1, R. Hrubý 0,5 - Zapletal 4,5, Křižan 4, Nesvadba 2,5, Rad. Konečný 1.

V podstatě se dá říct, že to mohl být remízový zápas, velká škoda třech prohraných pětisetových zápasů.

10. kolo: Tovačov B - Milotice A 6:12, body: Zavřel 3, Vojtašek 1,5, R. Hrubý 1, Macháček 0,5 - O. Dorazil 4,5, Hadaš 3,5, Andrš 3, Trčálek 1 (3,5), Janovský nebodoval (1).

Do sestavy se vrátil Pepa, ale kýžené vítězství se nekonalo. Velká škoda. Nutno pochválit soupeře za kvalitní výkon.

9. kolo: Tovačov B - Jezernice B 13:5, body: Macháček 4, Vojtašek a R. Hrubý po 3,5, Pazdera ml. 2 - Mich. Král 3,5, Frankovič 1 (3), J. Kubáč 0,5, Bočan a Dohnal (1,5) nebodovali.

V důležitém utkání jsme po velmi dobrém výkonu porazili Jezernici v její komplet sestavě. Je pravda, že v některých dvouhrách nám pomohlo trochu toho štěstí, ale bylo fakt načase! V předchozích jsme ho vůbec neměli. Skvělý výkon ověnčený čtyřmi body podal kapitán Pavel, svůj kvalitní standard si odehráli Radek Hrubý s Mirou a kupodivu i náhradník Jaroslav Pazdera se konečně ukázal v lepším světle a urval po dlouhé době dva pětiseťáky! Dobře my!

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko bojovalo, ale na silné Dřevohostice nemělo

8. 11. 2015

OS I. třídy - 7. kolo: Vzhledem k absenci Martina s Pepou nemohl být výjezd do Dřevohostic výletem pro body. Domácí nastoupili dle očekávání v plné palbě, jmenovitě Honza Vlach, Ivo Valenta, Karel Jakubál a Josef Srovnal, což naše šance na úspěch snížilo na nejmenší možné minimum.

Ve čtyřhrách jsme bojovali. Pavel s Jarkem mohli jít do pátého setu, kdyby zužitkovali své vedení v prodloužení, bohužel se tak nestalo. Úspěšnější byli alespoň Mira s Radkem, kteří pokořili dvojici Valenta - Jakubál.

Ve dvouhrách byli úspěšní jen Radek s Mirou, kteří shodně porazili Jakubála. Radek navíc prohrál vyrovnaný pětisetový duel s Honzou Vlachem. Solidní smůlu si vybral Jarek, který mohl při lepší konstelaci hvězd, jak říká Luboš Lexmann, dělat dva body. S Jakubálem srovnal nepříznivý stav na sety z 0:2 na 2:2 a v pátém vedl 7:4, přesto ještě dokázal sadu a potažmo celý zápas prohrát. Se Srovnalem prohrál dva sety v koncovkách (na sety 1:3) a svou neschopnost vyhrát "korunoval" v ofenzivní palbě s Vlachem. Vedl 2:1 na sety a čtvrté sadě 10:7, prohrál 10 i následný rozhodující pátý set. Velká škoda.

„No, výsledek mohl být aspoň kosmeticky lepší. Škoda těch prohraných pětisetových zápasů Radka a Jardy. Já sám musím začít hrát lépe a bodovat, hraju až moc opatrně, přitom si říkám, že musím víc útočit. Jsem si vědom, že potřebujeme konečně zvítězit. Musíme se už chytnout," řekl po utkání Pavel Macháček.

TJ Sokol Dřevohostice "A" - TJ Sokol Tovačov "B" 15:3 (??:??)
Body: Srovnal a Vlach po 4,5, Valenta 4, Jakubál 2 - R. Hrubý a Vojtašek po 1,5, Macháček a Pazdera ml. nebodovali.

 

Béčko smolně prohrálo v Kojetíně

2. 10. 2015

OS I. třídy - 3. kolo: S béčkem jsme vyrazili do Kojetína. Bohužel jsme se museli obejít bez lídrů Pepy a Mirka. Naštěstí byl aspoň k dispozici Martin. Cíl byl samozřejmě se pokusit uspět, alespoň remízou. Bohužel nám nakonec nebylo přáno.

Ve čtyřhře uspěli jen Radek s Martinem. Byť Pavel s Jarkem měli na výhru, tak v klíčových chvílích jim byl stůl malý. V následných dvouhrách nám vůbec nevycházely koncovky rozhodujících setů. Vyrovnané zápasy ztratili postupně Radek, ten dokonce dvakrát a Jarek s Pavlem. Závěr utkání byl víceméně trápením. Pavel s Jarkem se zapotili s bojovným Zdeníčkem, oba sice vyhráli, ale k lepšímu výsledku to nevedlo.

„Je to škoda. Myslel jsem, že bychom mohli uhrát remízu. Chybělo nám trošku toho štěstí. Stačilo vyhrát alespoň dva z těch pětisetových zápasů a mohli jsme mít plichtu," řekl po utkání Martin Ginter.

TJ Sokol Kojetín "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 11:7 (39:30)
Body: Orság 4, Pištělák 3,5, Kilhof 3, Zedníček 0,5 - Ginter 3,5, R. Hrubý 1,5, Macháček a Pazdera ml. po 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko si doma poradilo s Lipníkem

27. 9. 2015

OS I. třídy - 2. kolo: Domácí premiéra v nové sezoně nám vyšla, byť to zpočátku vypadlo všelijak. Indisponovaný Mira nakonec nenastoupil, takže citelné oslabení. Do hry tak musel Jarda, který si měl zahrát max. v závěru, kdy o nic už nepůjde.

Obě čtyřhry jsme zvládli, což pro další vývoj bylo klíčové. Mohli jsme se opřít o jistý výkon Radka, stoprocentní úspěšnost měl i Pepa, který dle svých slov potřebuje potrénovat. Pavel udolal po pětisetové bitvě boji Karla Záboje. Vyrovnaně s ním hrál i Jarda, ale ten v koncovce rozhodující sady selhal. Uspěl až v další bitvě, tentokrát s Vaškem Venclíkem, kterého pokořil v pátém rozhodujícím setu. Na našem vítězství už nic nezměnila ani předchozí prohra Pavla s náhradníkem Lukášem Grygarem.

„Když jsem viděl, jak jsme jasně prohráli úvodní sety čtyřher, tak jsem cítil, že budeme mít problémy. Obě naše dvojice nakonec nepříznivý stav otočily a rázem to bylo příjemnější. Výborně hrál hlavně Radek, svůj standard si splnil i Pepa, kterému ale trošku chybí trénink. Výhra se splnila, a to je důležité," řekl po utkání Vojtěch Zona, naše klubová ikona.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Lipník "A" 12:6 (41:30)
Body: Zavřel ml. a R. Hrubý po 4,5, Pazdera ml. a Macháček po 1,5 - Pešan 2, Grygar (1), Záboj, Kopřiva (3,5) a Venclík po 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Neúplné béčko vstoupilo do sezony prohrou v Rakově

21. 9. 2015

OS I. třídy - 1. kolo: V okleštené sestavě, ale už s novicem Radkem Hrubým, který k nám přestoupil ze Sokolu Buk, vyrazilo naše béčko do Rakova. Absence nemocného Pepy a Martina byla citelná.

Domácí nasadili do hry krajskými soutěžemi ostřílené matadory Ludku s Vykopalem, což byla záruka možná i stoprocentního bodového zisku. Útrum tomuto faktu dal Mirek, který nejprve po boku Radka přehráli Ludku s Wroblowským a sám Mira si v dramatické koncovce vybojoval skalp Vykopala a duel zakončil se ziskem tří bodů.

Kvalitní výkon podal se dvěma body Radek. Trošku za očekáváním zůstal pouze s bodem Pavel. Lojza i přes snahu cíleného úspěchu nedosáhl. Výsledná prohra 11:7 až tak moc mrzet nemusela. Jisté je jedno. Do dalších bojů je třeba vylepšit sestavu.

„Nebyli jsme v kompletní sestavě, což vlastně ani soupeř. Nicméně celkový výsledek nebyl až tak špatný. Mě mrzí porážka s Wroblowským. Pokud bych vyhrál, tak by to možná ještě mohlo být zajímavější. Svůj standard si splnil Mira a musím pochválit Radka,” pověděl v hodnocení utkání Pavel Macháček, kapitán týmu.

SK Rakov "B" - TJ Sokol Tovačov "B" 11:7 (39:22)
Body: Ludka 4, Vykopal 3,5, Wroblowský 2, L. Zamazal 1,5 - Vojtašek 3,5, R. Hrubý 2,5, Macháček 1, Ligurský nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko už s posilou v sestavě rozmetlo Dolní Újezd B

24. 2. 2015

OS II. třídy - 20. kolo: Už s posilou v sestavě, Pepou Zavřelem, vyrazilo naše béčko pro tři body do Dolního Újezdu. Tam je čekalo místní béčko. Naši od prvních zápasů potvrzovali roli favoritů. Už po deseti zápasech byla mise dokončena. První bod domácím zařídil až za stavu 0:12 Ctirad Holík, jež udolal po boji 3:2 Mirka. Druhý bod pak doplnil zkušený Ondřej Suchý starší, jemuž se podařilo udolat Pavla.

Vítězný debut v našem týmu oslavil stoprocentní Pepa a potvrdil, že bude pro tým velkou posilou. Výborně zahrál i dobře koučovaný Marek, který si také připsal plný počet bodů.

Béčko splnilo výhrou stanovený cíl dne, nicméně má před sebou ještě šest utkání, která ještě též musí zvládnout.

Sokol Dolní Újezd "B" - TJ Sokol Tovačov "B" - 2:16 (15:50)
Body: Holík a Suchý st. 1, Suchý ml. a Zábranský nebodovali - Zavřel a Smolka 4,5, Vojtašek a Macháček 3,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko v předehrávce rozstřílelo rezervu Čekyně

11. 2. 2015

OS II. třídy - 19. kolo: Znovu v netradiční termín a opět se třemi body. Béčko Tovačova hostilo rezervní tým Čekyně. Vzhledem k postavení soupeře v tabulce, a to v žádném případě nesnižujeme jeho kvalitu, byl zisk tří bodů povinností. Utkání mělo rychlý spád a našim se dařilo. Svou formu potvrdili stoprocentní Mira Vojtašek s Pavlem Macháčkem, na své předchozí nezdary dal zapomenout Marek Smolka, jež měl taktéž čtyřbodovou bilanci. Hosté bodovali jedině přes Vildu Vilému, jemuž citelně chyběl trénink. I přesto dokázal pomoct k úspěchu ve čtyřhře a vyhrát jednu ze svých dvouher. Neměl daleko ani k zisku dvou bodů, ale pětisetovou koncovku s bojovným Martinem Spáčilem nezvládl. V celkovém měřítku to až tak mrzet nemuselo, vítězství 15:3 bylo vítanou odměnou za dobře odvedenou práci.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sokol Čekyně "B" 15:3 (48:22)
Body: Macháček, Vojtašek a Smolka po 4,5, Vilém 1,5 - Horák, Štengl a Spáčil po 1, Špaček nebodoval.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Béčko v předehrávce zvítězilo v Kojetíně

3. 2. 2015

OS II. třídy - 17. kolo: Netradičně v úterý vyrazila první tovačovská rezerva pro body do Kojetína. Do zápasové nominace se proti nevyzpytatelnému soupeři vrátil Vilda Vilém, který předtím ze zdravotních důvodů absentoval. Byť neměl nahráno, tak týmu pomohl, podpořil úspěch v jedné ze čtyřher a sám zajistil ve dvouhře bod. Úspěch v podobě celkového vítězství podpořili třemi body ve formě hrající Pavel s Mirou a dvěma Marek.

Sokol Kojetín "C" - TJ Sokol Tovačov "B" 7:11 (32:37)
Body: Malý 4, Z. Horák 2, Florián 1, Michálek nebodoval - Macháček a Vojtašek po 3,5, Smolka 2,5, Vilém 1,5.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

Výborně, béčko smetlo Hranice

1. 2. 2015

OS II. třídy - 16. kolo: Po smolném vystoupení v Hustopečích bylo nutné znovu nastartovat kvalitu. Utkání s Hranicemi bylo ideálním testem. Nic než vítězství nepřipadalo v úvahu. Soupeř z čela tabulky bez své hráčské jedničky Březíka zpočátku vzdoroval, ale naštěstí marně. Naši s přehledem hranické céčko přehrávali a už po jedenáctém střetnutí mělo jistotu zisku tří bodů. Stoprocentní úspěšností se blýskly opory Pavel Macháček, Martin Ginter i Mira Vojtašek. Béčko tímto výsledkem dalo trošku zapomenout na předchozí nezdar, ale nadále musí být ve střehu a sbírat body.

TJ Sokol Tovačov "B" - Sigma Hranice "C" 16:2 (50:18)
Body: Macháček, Vojtašek a Ginter po 4,5, Smolka 2,5 - Staviař a Paus po 1.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Výsledky | Komentářů: 0

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »