Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál T. Hanečky a F. Přecechtěla

Příspěvky

Pozvánka: 22. ročník Memoriálu Tomáše Hanečky a 18. ročník Memoriálu Františka Přecechtěla

27. 11. 2019

Zveme Vás na tradiční vzpomínkové turnaje ve stolním tenise. Konkrétně na 22. ročník Memoriálu Tomáše Hanečky (turnaj dvojic) a 18. ročník Memoriálu Františka Přecechtěla (jednotlivci). Turnaj se koná v sobotu 14. prosince 2019 od 8:30 ve sportovní hale v Tovačově - POZVÁNKA.

Startovné 200 Kč/družstvo vč. soutěže jednotlivců.

Přihlášky (přes facebook, e-mailem, popř. ještě na místě před turnajem). Bližší informace u ředitele turnaje Jaroslava Pazdery st. (pazdera@centrum.cz)


Sponzoři turnaje: Město Tovačov, BETONIKA spol. s r. o. Lobodice, PRECHEZA a.s. Přerov, ZOMAplast s.r.o. Přerov, ESKO-BAR Tovačov, TOPOS PREFA Tovačov,

OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Mountfield a.s. Přerov a Pěstitelská pálenice - Stanislav Mraček Lobodice.


Posílejte prosím průběžně potvrzení Vaší účasti - děláme si předběžnou prezenční listinu i z důvodu zajištění optimálního množství občerstvení.


Těšíme se na Vás! Sportu zdar a pingpongu zvlášť! :)

pozvanka_mth_a_mfp_tovacov_2019.jpg

 

 

Turnaj dvojic ovládli Dvořák s Matulou, jednotlivce Sagáčik

16. 12. 2017

dsc_0955---kopie.jpgV sobotu 16. prosince jsme ve sportovní hale uspořádali tradiční nyní už sdružený vzpomínkový turnaj. Memoriál Tomáše Hanečky alias turnaj dvojic ovládli Vít Dvořák s Jaroslavem Matulou (Kroměříž), před dvojicí Pavel Gorecki, Lukáš Venclů (Jezernice) a třetími Jiřím Divinou a Tomášem Jarolímem (Buk/Přerov). Nejlepsím jednotlivcem se stal Štefan Sagáčik hrající za Vsetín.

 

 

Představilo se zde 40 hráčů. Tímto samozřejmě děkujeme všem hráčům za jejich účast i předvedenou hru a budeme se znovu těšit na další shledání.

Oddíl stolního tenisu tímto zároveň děkuje sponzorům turnaje – firmám: BETONIKA Lobodice, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, TOPOS PREFA Tovačov, ZOMAplast Přerov, PRECHEZA Přerov ESKO-BAR Tovačov, Mountfield Přerov, Šumavský pramen Olomouc, ZOMAplast Přerov a Petr Zavadil Tovačov za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálů a všem účastníkům za pěkný sportovní zážitek.

 

Memoriál Tomáše Hanečky (turnaj dvojic)
 
 
Pořadí Jméno Družstvo

1.

Vít Dvořák, Jaroslav Matula

Slavia Kroměříž

2.

Pavel Gorecki, Lukáš Venclů

Sokol Jezernice

3.

Jiří Divina, Tomáš Jarolím

Sokol Buk/SK Přerov

4.

Zdeněk Daněk, Ivan Hejdušek

TTC Komořany

5.

Lukáš Valašík, Pavel Hejduk

SK Přerov

6.

Štefan Sagáčik, Carmen Pospíšilová

KST Vsetín

7.

Milan Burda, Josef Cigánek

TJ Bystřice pod Hostýnem

8.

Pavel Koutný, Roman Vaculík

Sokol Buk

 

Memoriál Františka Přecechtěla (nejlepší jednotlivec)

 

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Štefan Sagáčik

KST Vsetín

2.

Zdeněk Daněk

TTC Komořany

3.

Lukáš Valašík

SK Přerov

4.

Jiří Divina

Sokol Buk

5.

Vít Dvořák

Slavia Kroměříž

6.

Roman Holiš

Sportklub Štarnov

7.

Milan Burda

TJ Bystřice pod Hostýnem
 8.

Vojtěch Šuba

SDH Hlinsko

 

Turnaj dvojic ovládli Daněk s Hejduškem, nejlepšími jednotlivci byli Pazdera a Koutný

21. 12. 2015

stupne_th_fp_2015.jpgDorazila nám sice spousta omluvenek, což bylo vzhledem k předvánočnímu shonu vcelku pochopitelné, ale i tak naše dva tradiční vzpomínkové turnaje o svou kvalitu nepřišly. Sdružený turnaj dvojic alias 18. ročník Memoriálu Tomáše Hanečky a 14. ročník Memoriálu Františka Přecechtěla ovládli Zdeněk Daněk s Ivanem Hejduškem z Komořan před Pavlem Goreckim a Janem Machačem (tým Jezernice). Třetí skončili Aleš Grmela a Roman Holiš (tým Chropyně).

Udělovala se také cena pro nejlepšího jednotlivce na turnaji. Jaroslav Pazdera st. (Tovačov) a Pavel Koutný (Buk) vyhráli všechna svá střetnutí ve skupinách i v play off, a tak se o cenu podělili.

Zajímavostí je bezesporu i to, že oba zmínění dokázali porazit hráče, jež se nakonec ve dvojicích dostali až mezi nejlepší čtveřici. Pazdera st. porazil v základní skupině Zdeňka Daňka (Komořany), ve čtvrtfinále proti Chropyni Aleše Grmelu i Romana Holiše. Koutný si mj. poradil s Janem Macháčem (Jezernice) a Martinem Slovákem (Šternberk).  

Tovačovské týmy měly vcelku smůlu. Tovačov "A" ve složení Milan Horák, Zdeněk Palčík měl blízko k postupu ze skupiny, stejně tak jako Tovačov "C" (Martin Hrubý, Jaroslav Pazdera ml.). V případě druhého celku rozhodla těsná porážka s Němčicemi 2:3, kdy v rozhodujícím střetnutí Jaroslav Pazdera ml. nestačil na Martina Paláska - 1:3 na sety. Výhra 3:1 nad Neředínem (Vadim Janovskij, Ondřej Dohnálek) už nic neřešila. Do čtvrtfinále se ze skupiny, kde byli nasazení pozdější vítězové z Komořan, dostal ze druhého místa Tovačov "B" (Jaroslav Pazdera st., Vlastimil Otáhal), který měl na to jít přes tým Chropyně (Aleš Grmela, Roman Holiš) dál, ale nepodařilo se - prohra 2:3.

Ve velmi dobrém světle se ukázal tým Jezernice "B", který reprezentovali Pavel Gorecki a Jan Macháč. Přes Chropyni (3:2) se dostal až do finále, ve kterém už ale nestačil na zkušené družstvo Komořan (Zdeněk Daněk, Ivan Hejdušek).

Úsměvnou vsuvkou bylo to, když Alda Grmela po prohraném semifinále zlomil raketu a spokojeně dodal, že to už s novou pálkou vyřešil. Nicméně nevěděl, že ještě bude hrát o 3. místo, a tak sháněl k vypůjčení raketu novou. Nakonec mu ji půjčil Jaroslav Pazdera st. a mohl být spokojený. Napínavý duel o pomyslný bronz vyhráli 2:1.

Na turnaji se představilo 32 hráčů, což byl ideální počet na rozdělění do skupin - 4x4. Do čtvrtfinále postupovala vždy dvě nejúspěšnější družstva z každé skupiny, posléze se už hrálo systémem k.o.

Děkujeme všem hráčům za jejich účast i předvedenou hru a budeme se znovu těšit na další shledání, a to třeba 19. března, kdy pořádáme další vzpomínkový turnaj (jednotlivců) - Memoriál Bořivoje Otáhala, konkrétně jeho 13. ročník.

Oddíl stolního tenisu tímto zároveň děkuje sponzorům turnaje – firmám: BETONIKA Lobodice spol. s.r.o., Šumavský pramen a.s., OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Mountfield Přerov, ZOMAplast Přerov a dále Petru Zavadilovi, Ing. Stanislavu Mračkovi za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálů.

 

TURNAJ DVOJIC

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Zdeněk Daněk, Ivan Hejdušek

TTC Komořany

2.

Pavel Gorecki, Jan Macháč

Sokol Jezernice

3.

Aleš Grmela, Roman Holiš

TJ Chropyně

4.

Alexander Piták, Martin Slovák

Sokol Šternberk

 

NEJLEPŠÍ HRÁČ (JEDNOTLIVEC) TURNAJE

Pořadí Jméno Družstvo

1. - 2.

Jaroslav Pazdera st.

Pavel Koutný

Sokol Tovačov

Sokol Buk

 

Turnaje: ve dvojicích zvítězili Plšek s Krčkem, jednotlivce ovládl premiérově Vlach

22. 12. 2014

dsc_0667a.jpgTo byla podívaná! V sobotu 20. prosince jsme ve sportovní hale uspořádali dva tradiční vzpomínkové turnaje. O napínavá a opravdu pohledná střetnutí nebyla nouze. A jak to dopadlo? Dvojice ovládli Josef Plšek s Kamilem Krčkem hájící tým Horní Moštěnice před obhájci prvenství z Přerova Lukášem Valašíkem a Jindřichem Blumou mladším. V jednotlivcích potvrdil roli jednoho z favoritů přerovský Martin Vlach, který ve finále předčil Pavla Koutného z Buku. Třetí skončil již oceněný Krček.

 

 

Samotný počet účastníků předčil původní očekávání. Dorazila většina hráčů z užší elity, a to nejen z Olomouckého kraje. Jména jako Zdeněk Daněk, Aleš Grmela, Otmar Mergenthal, Svatopluk Maděrka, Lukáš Valašík, Jindřich Bluma mladší či Pavel Koutný to jen potvrdila. Hned šestadvacet dvojic bojovalo o triumf v turnaji věnovaném Tomáši Hanečkovi, při čemž hráči souběžně procházeli i do druhého z turnajů (Memoriál Františka Přecechtěla), který se hrál jako soutěž jednotlivců.

Nástrahami vyřazovací fáze nakonec prošli jen ti nejlepší a možná také i ti nejlépe fyzicky připravení. Řada z hráčů toho měla už večer, jak se říká, dost. Turnaj to byl velmi kvalitně obsazený, a proto si ocenění svých výsledků můžou o to více vážit. Představilo se zde 52 hráčů, což byl historicky druhý nejvyšší počet účastníků na těchto turnajích.

Tímto samozřejmě děkujeme všem hráčům za jejich účast i předvedenou hru a budeme se znovu těšit na další shledání, a to třeba 28. března, kdy pořádáme další vzpomínkový turnaj, a to Memoriál Bořivoje Otáhala.

Oddíl stolního tenisu tímto zároveň děkuje sponzorům turnaje – firmám: ESKO-BAR Tovačov, Drinex Olomouc, BETONIKA Lobodice, TOPOS PREFA Tovačov, OKNO H. – Milan Horák Tovačov, Mountfield Přerov, ZOMAplast Přerov a INLOBO Lobodice za finanční a materiální pomoc při pořádání memoriálů.

Závěrem chceme také poděkovat starostovi města Tovačov panu Mgr. Leonu Bouchalovi za jeho účast na turnaji, krásné ceny pro hráče a slíbenou podporu města při pořádání dalších turnajů ve stolním tenisu.

 

Memoriál Tomáše Hanečky (turnaj dvojic)
 
 
Pořadí Jméno Družstvo

1.

Josef Plšek, Kamil Krček

Sokol Horní Moštěnice

2.

Lukáš Valašík, Jindřich Bluma ml.

SK Přerov

3.

Michal Palásek, Zdeněk Daněk

TJ Ostrava

4.

Pavel Koutný, Martin Hrubý

Sokol Buk

5.

Lukáš Venclů, Pavel Gorecki

Sokol Jezernice

6.

Michal Vlach, Zdeněk Vlach

Sokol Němčice

7.

Vít Dvořák, Otmar Mergenthal

Slavia Kroměříž

8.

Ivan Hejdušek, Dalimil Machander

TTC Komořany

 

Memoriál Františka Přecechtěla (turnaj jednotlivců)

 

Pořadí Jméno Družstvo

1.

Martin Vlach

SK Přerov

2.

Pavel Koutný

Sokol Buk

3.

Kamil Krček

Horní Moštěnice

4.

Josef Plšek

Horní Moštěnice

5.

Jindřich Bluma ml.

SK Přerov

6.

Lukáš Valašík

SK Přerov

7.

Zdeněk Daněk

TTC Komořany
 8.

Ivan Hejdušek

TTC Komořany

 

Přihláška na Memoriál T. Hanečky a F. Přecechtěla 2014

26. 11. 2014

Již za necelý měsíc, konkrétně v sobotu 20. prosince, se ve sportovní hale uskuteční každoroční zápasové měření sil jednotlivců a dvojic. Na programu jsou dva tradiční turnaje, které jsou vzpomínkou na naše dlouholeté kamarády a hráče Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. 17. ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a 13. ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči regionálních přeborů, pozvaní a max. však hráči divize. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněna budou vždy první tři družstva a první tři jednotlivci. Přihlášku je možno vyplnit předem prostřednictvím vloženého formuláře (do pátku 19. prosince do 23:00), popř. přímo na místě v den turnaje do 8:15. Startovné činí tradičních 200 Kč za družstvo, platba na místě.

 

Reportáž televize Přerov

21. 12. 2013

Čas 10:54

 

Turnaje: dvojice vyhráli Bluma s Valašíkem, jednotlivce obhájil znovu Daněk

15. 12. 2013

dvojice_2013_min.jpgV sobotu 14. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, kterými jsme uctili památku dvou dlouholetých hráčů oddílu a kamarádů Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo dvacet hráčů. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Přerova dvojice Jindřich Bluma mladší a Lukáš Valašík, která ve finále porazila Zdeňka Daňka s Jaromírem Svobodou hájící barvy Drnovic. Třetí místo si vysloužili Pavel Koutný s Martinem Hrubým ze Sokolu Buk.

Jednotlivce vyhrál stejně jako v předchozích dvou ročnících Zdeněk Daněk, jenž ve finále pokořil Víta Dvořáka. Na děleném třetí místě skončili přerovští Lukášové Valašík a Venclů.

 

Memoriály Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla už pozvolna klepou na dveře

1. 12. 2013

martin_ginter_min.jpgV sobotu 14. prosince 2013 se v prostorách tovačovské sportovní haly uskuteční  dva tradiční populární turnaje, které jsou nostalgickou vzpomínkou na úspěšné a dlouholeté členy místního oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla.

Šestnáctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a dvanáctého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči regionálních přeborů, pozvaní a max. hráči divize. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněna budou vždy první tři družstva a první tři jednotlivci. Propozice k turnajům - ZDE.

 

Turnaje: Daněk obhájil prvenství v jednotlivcích a s Vlachem vyhrál i dvojice

9. 12. 2012

dvojice_min.jpgV sobotu 8. prosince v naší sportovní hale proběhly dva tradiční turnaje, kterými jsme si připomněli dva dlouholeté hráče našeho oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla. Na zápasová klání dorazilo devětatřicet hráčů, kteří své soky vyzvali v turnaji dvojic a také při následné bitvě jednotlivců. Memoriál Tomáše Hanečky ovládla pod hlavičkou Němčic dvojice Zdeněk Daněk, Martin Vlach, jenž ve finále porazila Ivana Hejduška s Lukášem Masaříkem.

 

Memoriály Tomáše Hanečky a Františka Přecechtěla se blíží

30. 11. 2012

milan_min.jpgV sobotu 8. prosince 2012 se v prostorách tovačovské sportovní haly uskuteční  dva tradiční populární turnaje, které jsou nostalgickou vzpomínkou na úspěšné a dlouholeté členy místního oddílu Tomáše Hanečku a Františka Přecechtěla.

Patnáctého ročníku Memoriálu Tomáše Hanečky, který bude bitvou dvoučlenných družstev, a jedenáctého ročníku Memoriálu Františka Přecechtěla, v němž se utkají jednotlivci, se mohou zúčastnit hráči regionálních přeborů, pozvaní a max. hráči divize. Ve dvojici může s účastníkem divizní soutěže nastoupit maximálně hráč kraje II. třídy. Oceněna budou vždy první tři družstva a první tři jednotlivci. Propozice k turnajům - ZDE.