Jdi na obsah Jdi na menu

Energie z vesmíru - červenec 2007

2. 7. 2007
Energie fungující v období slunovratu z nás vytáhly problémy, které potřebují dočistit. Možná jste si povšimli, že jste byli zavaleni potížemi a stavy, do nichž jste již nechtěli vstupovat – a najednou vás přepadly a vy jste se jimi museli zabývat. Způsobily to silné pozitivní energie, které k sobě přitahují negativní jako světlo můry. Temnota je totiž nedostatek světla, sama o sobě neexistuje.

Úplněk v sobotu 30.6.07 na ose Rak – Kozoroh tento proces dotáhl a my se můžeme soustředit na další přílivy světla.

 

Harmonický posun – sobota 7.7.07

Jako první nás čeká 7.7.07 – „harmonický posun“. Planetka Pluto, která vytahuje věci z podvědomí a ovlivňuje kolektivní (i individuální) myšlení, se dostane do konjunkce s Galaktickým středem, což je černá díra na 27 stupni Střelce, kolem níž rotuje naše Slunce i ostatní planetární soustavy.

K tomuto postavení dochází jednou za 248 let a dává mocnou energii k dočištění všeho, co se v kolektivním vědomí za ty roky nastřádalo. Pluto pendluje po Siriu od prosince loňského roku (29.12.06) až do 28.10.07.

Tohoto dne se Slunce také dostane na stupeň, kde je Sírius, takže nám bude moci zprostředkovat jeho energie nezkreslené a přenese na Zemi transformační kódy radosti, hojnosti, úcty, zdraví (tzv. Zlatého věku).

Vibrace dopadající tento den na Zemi tedy budou skutečně silné. Planeta Země tím začíná nový cyklus svého duchovního vývoje – takže 7.7.07 můžeme považovat něco jako „oslavu planetárního nového roku“. Bytosti, které jsou spojeny se záměrem lásky a míru, budou posíleni, a ti, kdo si zvolili proti tomuto proudu nových energií rebelovat, začnou ztrácet svůj vliv a moc, kterými dříve disponovali.

Stále více lidí pocítí nutnost konfrontovat se se svým strachem a nečestnými praktikami, což se doposud týkalo především citlivějších jedinců. Nastává však doba, kdy se toto „velké čištění“, jak se píše v proroctví Indiánů Hopi, bude týkat čím dál tím většího množství lidí a organizací.

Jde o všeobecný a masový posun od starého způsobu myšlení, založeném na vzbuzování strachu, pocitů viny a provinění, chamtivosti a oddělování („Rozděl a panuj“), k paradigmatu, v němž vládne porozumění, úcta a respekt k ostatním bytostem, hojnost, radost, sdílení. Na rozdíl od komunistických myšlenek se nejedná o konformitu, ale o jakési spojenectví respektující svrchovanost druhého.

Meditace v sobotu 7.7.07 dodá energii budování mostu mezi sjednocováním a dezintegrací, mezi bojem a mírem, opuštěností a jednotou… Úkolem těch, kdo na Zemi pracují se světlem, je přispět k ukotvení této nové frekvence, jež se bude podobat znovunabytí baterií, a to na vyšší stupeň. Udržte chvíli tyto myšlenky v meditaci, zatímco duchovní pomocníci „restartují“ krystalové energetické jádro a pomohou rozdmýchat nový systém.

 

Novoluní – sobota 14.7.07 v Raku

Nové možnosti změnit okolnosti ohledně svého domova, bydlení, realit. Také využijte vibrací k pročištění svých kořenů, rekapitulaci své osobní historie a její interpretace z pozitivního úhlu pohledu: co dobrého jste prožili, poznali, o čem jste se poučili? Jak byste své prožitky v minulosti zařadili do širšího rámce?

 

Celosvětová skupinová meditace – úterý 17.7.07

V úterý 17.7.07 proběhne celosvětová skupinová meditace „Nažhavte energetickou síť planety“ (Fire the grid)  – podrobnosti viz http://jitro.bloger.cz/AKTUALNE/Nazhavte-energetickou-sit-planety


Úplněk – pondělí 30.7.07

Červenec ukončíme úplňkem na ose Vodnář – Lev: meditační téma individuality jako samostatnosti a jako jedinečnosti v celku.

 

Přeji Vám příjemné naladění na vlny pozitivních změn, Světlo a Lásku.

Ivana