Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bill Kaulitz: Nová stylová ikona

22. 7. 2007

Bill Kaulitz: Nová stylová ikona

Přeložila Evule pro http://tokio-hotel-de.blog.cz/ Kopírovat pouze se zdrojem!


tokio-hotel-de.blog.cz

Haute Couture je přes módního návrháře, Prêt-à-porter ovlivnili naproti tomu hollywoodské hvězdy. Ale mladí mají svou vlastní stylovou ikonu - mladou, odvážnou, drzou a čestnou.

Kapela, o které se dneska mluví nejčastěji je Tokio Hotel. Buď je milujete nebo nesnášíte, ale jedno je stálé - nenechají nikoho lhostejným. Jejich hudba je unikátní a představuje směs ze všech existujících hudebních pravidel, a tenhle mix je dost úspěšný. Proto mluví rekordy ve věcech, týkajících se prodeje desek a pro německou kapelu obrovská popularita v Evropě. Diskuzi o hudbě přenecháme zajisté do jiné rubriky - raději budeme mluvit o roli těchhle mladých talentů ve světě módy. Může to být předčasné, ale tihle kluci nejsou jenom hudební talenti, ale platí také jako idolové celé generace. Říká se, že jejich styl oblečení inspiruje přesně tu generaci, která se označuje obykle jako "další generace".

Nejsou žádné pochybnosti, že zpěvák kapely, Bill Kaulitz, je hlavní stylová ikona. O jeho vzhledu jsou divoké spekulace, vtipy a diskuze, a přesně on je nejčastěji vyhledávaným ve věcech, týkajících se oblečení, make-upu nebo účesu. Jeho celkový obraz se ale nedá představovat v rámci určítého stylového směru. Kombinuje rozdílné směry oblečení v tak jedinečné kombinace, že gothik náhle není tak tmavý, rock není tak špinavý a Glamour není tak působivý. A nicméně se na první pohled rozdílné styly dobře snesou a existují v jediné osobě harmonicky vedle sebe. Talent? Zcela určitě!

Dokonce ti, kteří takovou hudbu neposlouchají, najdou na takovémhle stylu pro sebe něco zajímavého. Když nemáte zastíněné předsudky, když nemáte strach z experimentování, nechte se potom inspirovat tímto mladým talentovaným zpěvákem.

Make-up a manikúra

Bill jednoznačně není první hudebník, který si maluje oči a lakuje nehty, ale on je jednoznačně jediný v hudební branži, kterému to proklatě sluší.

tokio-hotel-de.blog.cz

Nezměnitelným atributem Kaulitze mladšího je nádech make-upu, jakož i kočičí oči. V této sezóně je to velmi moderní trend. Velmi stylistické a vždy tajemné. Takový make-up bude přitahovat všechny pohledy. Hlavní věc je, nepřehánět to. Pro případ, když Vám nesedí červná uhelná barva, použijte tmavě zelené, fialové nebo tmavě modré oční stíny, mezi tím nebude rockerský vzhled trpět. Jiná zvláštnost je pleťový krém nebo pudr. S tímhle můžete skrýt vady na plati, odstranit mastný lesk a Vaši pleťi dodat potřebné vyrovnání.

Zlé jazyky ale často šeptají o existující skutečnosti, a proto příjdou také spekulace o eventuálním sexuzálním zaměření zpěváka. Myslete ale na to, že již před dvě roky Jean Paul Gaultier navrhl ošetření pro muže, a v tomhle roce Guerlain, vůdčí firma v oboru kosmetiky, vypustila péči pro léto. Vynikající alternativa pro make-up na obličeji pro letní čas je sluneční lázeň. Přírodní lehká hněď propůjčuje pleti zdravý vzhled.

tokio-hotel-de.blog.cz

Billovy ruce jsou vždycky naprosto v pořádku, což každý mladistvý v jeho věku nenabídne. Bill upřednostňuje nevšední černo-bílou manikúru. Tyhle barvy kombinujta tak, jak Vám leží na srdci.

A samozřejmě rty - hladké, pěstěné, přírodní barvy. K tomu spojty bezbarvý balzám na rty.

Oblečení

Přes svůj zdůrazňující, neobvyklý vzhled, nosí Bill zcela běžné věci - trička, džíny, kožené bundy. Celé tajemství leží na správné kombinaci oblečení.

Džíny by měly být bezpodmínečně delší, aby se tak táhly po zemi a za nějako dobu se ošoupou, to je přesně ten bod. Můžete si také vzít zcela slušné džíny, sehnat si nůžky a nakonec jim zapůjčit ošoupaný vzhled.

Bylo by žádoucí, když by džíny byly o půl velikosti větší a trochu nižší. A samozřejmě se nesmí zapomenout na široký pásek s mírnou, dokonce i agresivní působivou sponou. Na pásku nejsou také zakázány velké přívěsky nebo řetězy, jaké množsví je už ale na Vašem přání.

tokio-hotel-de.blog.cz

Trička s lebkami a jinými agresivními nápisy nejsou jenom Billovou vizitkou, ale také celé mládeže. Potiskněte si, jak chcete Vy, jenom žádný strach z hlasitých sloganů nebo děsivých potisků, tady se zabrání všednosti.

tokio-hotel-de.blog.cz

Kůže je nejdůležitější zvláštnot každého opravdového rockera. Kožené bundy, saka nebo vesty jsou vždycky stylové a aktuální. Kožená bundy v Billově stylu je vždycky zkrácená, bezpodmínečně se stojatým límcem. Pro ty, kteří jsou odvážnější - dlouhý kožený kabát, samozřejmě také černý, k takovému kabátu si ale neberte klobouk!

tokio-hotel-de.blog.cz

Vedle zdůrazňovaného rockerského stylu se Bill objevuje také někdy v Young-Poet-Looku, v proužkované košili, která se lehce nese na dámskou variantu. Konec konců je to ženskost u pánských košil, který byly před pár sezónami v módě zavedeny, totiž přes přední návrhářky. Takovéto košile můžou být lehce kombinované s džínami.

tokio-hotel-de.blog.cz

A samozřejmě hit v jeho soukromém šatníku - holhoty se svislými pruhy. Někdo si vzpomene na pyžamo, jiný na něco horšího. Nicméně chlapce můžeme chválit za jeho odvahu, za jeho originální typ a ... udělat si několik poznámek!

tokio-hotel-de.blog.cz

Billovy boty jsou především tenisky a kovbojské kozačky. Jednoduché tenisky se najdou v každém šatníku, jsou moderní, velmi pohodlné a tudíž taky vynikající varianta k nošení ve všedním dnu. Tady ještě plné právo na kovbojské kozačky, měly by být také dražší a kvalitní. Neobyčejné zpracování je u toho nutnost. Tak se můžou pěkné kozačky stát zcela zvláštním zvýrazněním Vašeho oblečení.

Doplňky

Vedle už zmiňovaných pásků, nosí Bill také praktické všemožné doplňky - prsteny, náramky, potítka atd.

Hlavní důraz jsou masivní někdy také velké působící prsteny, čím víc, tím líp. Obojky z kůže a řetězy se k takovýhle prstenům obzvlášt dobře hodí. Myslete prosím na to, že rockerské doplňky vypadají adekvátně jenom jako bilý kov.

tokio-hotel-de.blog.cz

Potítka nebo rukavice bez prstů by měly být z kůže a dobré kvality. Je vždycky lepší koupit si jenom jedna věc příslušného provedení. Barva by měla být převážně černá a samozřejmě by měla být vybavena s kovovými trny...

Účes

A teď konečně účes, jeho hlavní zvláštnost. Už ve škole vzbuzoval Bill na sebe pohornost kvůli jeho oblečení a jeho neobvyklému účesu.

tokio-hotel-de.blog.cz

Jeho aktuální 220 voltový účes šel již do dějin. Dlouhé, do jednotlivých jehel nagelované černé vlasy s bílými pruhy - aby jste měli něco takového, sežeňte si super silný vlasový sprej, hřeben a andělskou trpělivost - ta tady příjde později ;-)

A ještě něco: To nejcenější, co se od Billa může půjčit, jsou jeho způsoby a příslušné chování ve společnosti - inteligentní, vychovaný, ale taky upřímný a emocionální. Nikdy se nebude dovolovat, naproti tomu bude drzý, vždycky se chová odměřeně, ale s hrdostí. Tak, jak to odpovídá pravé hvězdě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář