Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 11. 2007

Vzpomínky žijí dál

 

Učili mě, že když se cítím bez obav, bez problémů a bez bolesti, můžu být v klidu - hned to přejde. Učili mě, že láska ačkoliv je nazývána jako nejkrásnější cit, bolí. Bolí více než tisíce střepů probodávajících moji hruď. Učili mě, že člověk má umět odpouštět, měl by se dokázat vcítit do druhého a vnímat krásu. Učili mě,že si mám užívat každou minutku, kterou strávím s osobou jež mi ovládá srdce.

Svět je krásný pokud je člověk šťastně zamilovaný..- ale na jak dlouho? Na jak dlouho se cítí jako v Ráji? A pak, až příjde zklamání a láska se rozplyne jako pára nad hrncem, ztratí se jako kapička rosy na celé louce, co pak? Pak nás napadají myšlenky sebevraha, myšlenky zoufalce. Myšlenky zamilovaného člověka, jež ztratil víru. Co vám vlastně zůstalo? Nic...

Pár vzpomínek, pár věcí, jež vám milovaný člověk daroval. A ty stejně za čas změní v prach.. V prach, který políbíte. V prach, do kterého padnou vaše slzy. Vzpomínky žijí dál... vzpomínky Vám nikdo vzít nemůže. Ačkoliv se snažíte dostat milovanou osobu zpět, pořád to nějak nejde a uniká vám. Ať se tvářím jakkoli... ať říkám cokoli... ať konám cokoli.

není to myšleno na konkrétní osobu,jen aby nenastal omyl ...vy kteří mi píšete komentáře...nic na těchto stánkách není na konkrétní osobu a pokud ano je to u ní napsatéééééééé chápeme??..děkuji...příšerka

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

přítel

(Patrik, 22. 11. 2007 9:55)

chtěl bych být tvuj přítel..a vysvětlit spoustu věcí,ty seš jen zamilovaná a to přejde,někteří lidé jsou na tom hůř,jsou třeba nemocní nebo ochrnutí nebo tak něco...kdybys mi dala email nebo telefon,icq,skype mohli bychom o tom pohovořit..změnila bys názor na svět a celý život,ty hodnoty jsou uplně jinde.mohl bych ti vyprávět svůj příběh ...teda jestli chceš? každopádně mi tu nech vzkaz i třeba takový...neotravuj!! :-)