Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKY VE 2023

11. 1. 2023

31.12.2023  SILVESTROVSKÝ cup. Sešel se nás rekordní počet a to 22, je oblačno a 6°C. Nejdřív hromadné foto - to udělala Alen Šnajdrů, pak čtení výsledků, účasti, ! a plechů. Vyhrála TÁŇA - celkem 112 bodů a byla na golfu 30x. Přípitek šampáňem, dále máme pivo, svařák, zelenou, taky vodu s citrónem, vánoční cukroví, klobásky a další občerstvení. Párky a špekáčky peče Honza - nějak ty nové brikety se nechtěly rozhořet, ale nakonec vše dobře dopadlo :-) I Hani si nahřála pozadí na grilu -je zdokumentováno. Hra končila v16,30  a tady jsou výsledky: Vlčák-12 - má celou Vipku.  Laco-14. Zdeňka-14- má půl Vipky. Fery-14, Táňa+Terka+Věra-15-ta už má celou Vipku. Bobeš+Lacomáma+Hani-16, Koudelka+Fanda-17, Petr+Kotě-18, Milča ml-19, Karel-20, Jim+Saša-21, Ája+Zuzka-24, Milča st-25, Anička-28.  Zdeňka nakázala Vlčákovi, ať při hře hlásí vždy následujícího hráče a tak se i děje. Ještě musím napsat, že hru zakončuje na poslední dráze to "nejlepší" a to Vlčák. Zapálíme prskavky. V 16h je opravdu velmi podivná obloha i Bobeš to říká. Opět nás přišli navštívit někteří naši příznivci - napíši jen některé, třeba Kredence a pak Vlčákovo bráchu Honzu s přítelkyní Katkou.   Bobeš zvolal: "Zdeňko, viděla jsi bus?" ona odpověděla: "ne." Bobeš dodává: "no jo oni tu nejsou rozsvěcováky." Ty se rozsvítily až v 16,40:-) Vlčák s Lacem si ještě zahráli jedno kolo, vyhrál Laco. V 18,30 je tu 7 lidí a my končíme - Tentokrát "odnesl" červenou sukýnku Jim :-(   Zbytek špekáčku si odnesl domů Bobeš a na Sako cup musí udělat utopence. (Vidíte, jak slovo "odnesl" může mít více významů.)    Taky musím napsat údery, které jsme ještě neviděli: Hani na první dráze minula míčkem dva trojúhelníky vpravo(což je správně) a kolem třetího tupoúhlého jí míček projel vlevo úzkou skulinou, která má necelých 6 cm - až nad jamku a dohrála za 2. Další úder provedl Koudelka na véčku: míček prolétl středem nad jamkou, odrazil se od zadní stěny a vrátil se prostředkem přes jamku zpět na start. Plechy: Bobeš+Milča st+Kotě+Anička+Karel+Zuzka - všichni 1x.  TÁŇA- přinesla dnes zelenou, INŽENÝR- dal 100Kč do kasy (dne 2.1.2024) To je asi pro tento rok vše, co jsem zapsala - možná jsem na něco zapomněla, ale .......

22.12.2023 - BOBEŠ dal 200Kč do prasátka.

17.12.2023  OSLAVA "80" bez JEDNOHO OSLAVENCE cup. SAŠA je idiot nebo jinak psané: "román od Dostojevského" a padaly i další názvy. Ve 14h ještě spal po včerejší piatice. No musím napsat, to se ještě nestalo, aby oslavenec, který vyhlásí téma, se nedostavil- měly být kníry a zbraň. A tak popřejeme JIMOVI - to je taky oslavenec, Ája udělala společné foto a jdeme hrát. Jim přinesl výborné řízečky ze hřbetu daňka, tři druhy klobás a mandlovici. Saša dorazil s Viky v 15,05 omlouval se mooc, dával si taky různá jména, přinesl zelenou a 6 piv v plechovce. Tak jsme mu popřáli a dali prázdnou vypitou petku piva, tácek od snědené buchty, kterou měl dostat od Věry. Odehrál si kolo a tady jsou výsledky: Vlčák-12-zpět 1/2 Vipky. Bobeš-14. Věra-15-získáva svou první půl Vipku. Jim-15-taky má zpět 1/2 Vip. Táňa+Fery+Laco-17. Karel+Lacomáma+Petr+Saša-19. Kotě-20. Zdeňka-26. Jim vtipně poznamenal: "každému odhrnete sníh, jen Zděnce ho tam necháte-" to když se na véčku schylovalo k tomu, že zahraje už třetí pětku (naštěstí to byla jen 4.) Dnes je krásný slunečný den a je 7°C. S Alešem něco není v pořádku - už 3x chválil Alenu - ta z toho byla nesvá. Táňa řekla: "blíží se Vánoce, tak chce být hodný." Honza přinesl kasičku na sprostá slova a hned musel dávat Vlčák, Bobeš a dokonce Zdeňka, která jen opakovala TO  slovo po Vlčákovi. No a závěr byl takový: Vlčák hlásil pořadí - každý si vzal taštičku a v té byly 2 stejné věci a ten dotyčný jednu věc předal Sašovi a druhou Jimovi. Úplně poslední taška obsahovala pro Sašu poukaz na střelbu, pro Jima termoprádlo a placatku s 50. Sašovi jsme odhlasovali 5 vykřičníků - za které hned dal  zelenou. (Má štěstí, že nepřišel o Vipku - o tom jsme taky uvažovali.)  !  KOTĚ - na příčkách kopl do dráhy a míček pomalu sjel do jamky.   DO KASIČKY DÁVAJÍ DNES 100KČ: KOTĚ+ LACO+ LACOMÁMA +ZDEŇKA.   Plech: Laco 1x, Výhercem za prosinec je KOTĚ - celkem 8x.  No a tento rok už jen Silvestr na golfu a budeme se těšit na rok nový 2024.   POHODOVÉ VÁNOCE PŘEJE ZDEŇKA :-))

10.12. 2023 LACO UŽ MĚ FAKT SERE cup. Po druhém kole už ne :-)  Je zataženo,2°C, na drahách prý rozčvachtaný sníh. Výsledky: Vlčák-31,26. Laco-27,32 :-) konečně bez Vipky. Jim-34,31 - taky ztrácí Vipku. Milča-36,33.  Třetí kolo s fotbalovým míčkem do pokoření - OSLO cup: Laco-5x osel, Milča-4x osel, Vlčák+Jim-3x osel. Kdo na dráze zahrál nejhůř, byl osel. Na sopce Vlčák i Jim zahráli až 7x, ale nejhůř celkově na tom byl Laco. Plech:  Jim 2x, Milča 1x. 

3.12.2023 LACOVO NELIDSKÉ ÚDERY cup. Zdeňka přišla s lopatou, Táňa s koštětem a začaly jsme odhrabovat sníh okolo drah a pak když přišli ostatní, tak částečně i z drah. Celé hřiště bylo pod sněhem - krása, teplota kolem nuly. Výsledky: Laco-20,22. Zdeňka-28,28. Kotě-28,28. Táňa-27,30-přichází o VIP. Vlčák-31,30-taky už nemá VIPKU.Milča-33,28. Jsou dva rozstřely: Vlčák s Milčou a Kotě se Zdeňkou. Laco má dnes z p°dele štěstí, nezahrál ani jednu pětku, jen tři čtyřky v tomto sněhu. Jako jediný si zachránil Vipku. V prvním kole zahrál 20, to je jak v letním počasí. Vlčáka málem trefil šlak z jeho úderů. V prvním kole se Lacovi a Zdeňce podařilo dát eso jak na sopce, tak na véčku - to bylo :-))  Kotě dal pěkné eso na poslední dráze. Dnes bylo celkem 8 es a to tři dal Laco, tři Zdeňka a jedno Táňa. Dnes se zahříváme: od Milči čaj s rumem a citrónem, od Zdeňky do něj višně ve vodce. Bobeš nám minule sliboval medovinu a protože na začátek nedorazil, tak mu ji Honza "odcizil". Bobeš se objevil v 15h, prý nemá zimní boty a tak nechtěl do sněhu ( na medovinu nic nenamítal, vždyť nám ji slíbil.) Dnes všichni plechujeme - je veliká úroda plechů: Kotě 8x, Vlčák+Zdeňka+Táňa 4x, Milča 3x, Laco 1x.

26.11.2023  PRVNÍ SNÍŽEK cup.  Je hezky, 1°C, občas i slunce na nás koukne. Sníh leží jen na drahách - Vlčák jen tak ledabyle projede každou dráhu košťátkem od začátku až nakonec, Zdeňka vydloubne sníh z jamek a můžeme začít. Vlčák ještě prohlásí, že kdo nepřijde o Vipku, tak dostane !, což všichni odsouhlasí. Dále nás Vlčák navnadí: prý kdo dá v prvním kole eso, zaplatí mu v hospodě malé pivo (štěstí má Bobeš s Milčou - na příčkách oba eso dají.) Výsledky: Bobeš-26,22. Vlčák-24,27. Laco-27,26. Věra-27,30. Zdeňka-32,25. Kotě-30,27. Milča-25,32. Petr-33,25. Jak vidíte o Vipku přichází: Kotě+Petr+Zdeňka a ve druhém kole i Milča. Věra sice nahrála 30, ale Vipku nemá a tak neměla co ztratit.  A já ji označila za "zimní hráčku" - skončila čtvrtá - huráá. Věra nás pobavila svou hláškou na Petra, který dlouho nehnutě stál u dráhy elka: "to přemejšlíš nebo je ti špatně?" Kotě se ve druhém kole prý přepnul konečně na "zimní mód."  Na véčku Vlčák zahrál před jamku, pak míček přehrál přes jamku a Zdeňka mu řekla: "ještě jednou přes" a opravdu to tak bylo a měl to i s naším smíchem za 4. Milča přinesla opět ochucený čaj a Zdeňka do něj kyselky v alkoholu, Bobeš zbytek zelené. VYKŘIČNÍKY dnes mají ti co o Vipku nepřišli: VLČÁK, BOBEŠ, LACO. ! ZDEŇKA ho taky dostala, protože při rozstřelu nenechala dohrát Milču. Plech:  Petr+Milča 2x, Kotě+Bobeš+Laco 1x. Jo a výherci pláště jsou za listopad tří: Petr+Táňa+Kryštof - každý 4x - měl by být rozstřel, ale protože je tu jen Petr, tak o plášť se rozdělí ti dva zbývající :-) NA ZÁVĚR PŘÁNÍ: CHLAPCI OMEZTE "NĚKTERÁ SPROSTÁ" SLOVA - DĚKUJEME ! Nebo Zdeňka přinese kasičku :--)

19.11.2023  DEŠŤOVÝ KAP, KAP cup. Na štěstí po 14h pršet přestalo a ke konci se dokonce ukázalo sluníčko a bylo 10st. Jim stihl poklusem být na hřišti jen tak tak včas. VÝSLEDKY: Vlčák-16,15. Táňa-14,20. Petr-17,18. Jim-17,18. Milča-18,19. Laco-20,18. Zdeňka-18,20. Kotě-18,22. Věra-25,22. Na elku prý Zdeňka hrála ne dešťovou variantu, ale přímo průtrž mračen. A Táňa hrála zas sněhovou variantu - míček se ji vrátil skoro zpět na start. Na véčku ve druhém kole se zeptala Zdeňka Kotěho: "hraješ stále ze stejného místa?" -zahrál totiž za pět a v prvním kole hrál eso. Za ním hrála Táňa a také ji to nešlo a tak se i ji zeptal Vlčák: "hraješ stále ze stejného místa?" Na lopingu Táňa při třetím plechu atakovala Kotěho- míček ji vyletěl z dráhy. Chudák zahrála za pět a to si v prvním kole - po odehrání všech - očistila jamku od bordelu a teď ve druhé hře se ji tam míček ani nedostal :-(   Dnes úroda plechů:  Táňa 3x, Petr+Věra 2x, Milča 1x. Milča přinesla výborný čaj s griotkou :-)

12.11.2023  ČEPICE a RUKAVICE cup - KARLOVO narozky. Polojasno, 6st. později dost chladno a tak se čepice i rukavice hodí :-) Karel dostává většinou pivo, dokonce pivo s prsama a od Honzy rumové pralinky, které koupil v Coopu jako poslední - prý se přestanou vyrábět :-(  (Byli i ostatní, kteří je chtěli koupit, ale měli smůlu - pralinky už nebyly.) Občerstvení bohaté: hubky, maso, klobásy, pivo, zelená, svařák - ten zahřeje. Zdeňka přinesla kyselky ve slivovici - ty taky zahřejí :-). Bobeš tu fakt asi dlouho nebyl- má začít hrát na ledvinách a on si jde postavit míček na sopku a je připraven hrát, ale Věra ho upozorní, že stojí u špatné dráhy - no její smůla - má za to vykřičník a to se jí vůbec nelíbí :-(  Musí si holka zvykat, že od nás nemůže nic dobrého čekat.... Další konflikt: Bobeš hodí hubku na Sašu a ten když jde hrát, tak zjistí, že má na holi pomazánku, ale hraje i s ní - má štěstí, že pomazánka nespadne na dráhu - to by se vykřičníku nevyhnul. Pak Saša prohlásí: "já jsem pitomec" a my všichni souhlasíme a radostně, že má Saša konečně svůj správný názor. A Táňa konstatuje: "všichni děláme habry, jen Vlčák hraje normálně."  Výsledky: Bobeš+Táňa-13, Karel-14, Vlčák-15, Fery-16, Kotě+Laco-16, Jim+Petr+Zdeňka-17, Milča ml-18, Milča st+Věra-19, Saša-23. Plech: Saša 2x, Táňa 1x  . ! VĚRA - jak zmiňuji nahoře.   !  PETR - na poslední dráze předběhl Karla ( a tak si manželé nemusí nic vyčítat, každý má svůj !)  Na závěr Ája fotí rukavice všech na našich rukách - a to z "čekárny" - snad to bude zajímavé foto. (a fakt je :-))

5.11.2023 BEZ NÁZVU cup.  Špatné počasí-vichr a déšť odradilo Zdeňku, Táňu a Bobeše, ale tři odvážlivci přišli, na pomoc ještě zavolali Milču a mohli začít hrát. Vyplatilo se jim to - ono totiž přestalo pršet a bylo celkem pěkně a tady jsou výsledky: Milča-17,17. Jim-22,18. Věra-22,21. Kryštof-27,22. Plech: Kryštof 4x.

29.10.2023  VLČÁK VĚŘE FANDIL cup. Je zataženo, příjemně a 16st. V prvním kole Věra válí až do šesté dráhy, pak se to pokazilo, ale nahrála svůj rekord a to 17. Dnes je tu Vlčák a tak se snažíme nechválit i když on fakt Věře fandí a tvrdí, že jí to šlo zpočátku tak dobře proto, že tu je on a nosí jí štěstí. Taky si teprve dnes potykali. Milča přinesla výbornou ořechovou kořalku. Ve druhém kole někdo obhájil, někdo se zlepšil, jiný pokazil, Jim na sopce to měl jednoduché :v prvním kole za 5, ve druhém bez nervů za 2. Vlčák občas vtipně komentuje některé údery. VÝSLEDKY: Vlčák-16,13. Jim-16,14. Zdeňka-15,17. Petr-16,18. Milča-19,16. Věra-17,22. Po dlouhé době si zahrajeme ještě třetí hru: vylosujeme se do dvojic a na třech drahách: ledviny, sopka a véčko hrajeme. Jeden začne a druhý musí dohrát. Vyhrává: Z+P, pak M+V, třetí na bedně V+J.

22.10.2023   PO HASIČSKÉ ZÁBAVĚ cup. Je slunečno, 14°C, na sluníčko příjemně. Výsledky: Táňa-14,16. Kotě-18,17. Fery-19,16. Petr-15,20. Milča-14,21. Jim-19,18. Zdeňka-19,19. Věra-24,20. Kromě Táni byli včera všichni tančit a veselit se v sokolovně - možná některým i zábava ovlivnila výsledky. Mnohé údery byly zajímavé. Plech:  Kotě 3x, Věra 2x, Zdeňka 1x.

8.10.2023  TAKY DVA cup + VĚRA má SVÁTEK + CHLADNÉ OBDOBÍ ZAČÍNÁ.  Zdeňka hrála celé první kolo jen za dva  a tak i ostatní začali říkat: taky dva. Věra přinesla zelenou a výborné povidlové minišátečky. Milča už donesla teplý čaj a ten pěkně zahřál. Počasí bylo zamračené, nevlídné, jen 12st. Výsledky:Jim-15,17. Petr-16,18. Milča-16,19. Zdeňka-18,18. Věra-25,19. Plech: Jim 1x - to by měl Bobeš radost, že může zapsat první plech za měsíc říjen.

1.10.2023  PUNK, ROCK, METAL cup. Narozky slaví LACO. Počasí pěkné, svítilo sluníčko, asi 20-22°C. Laco připravil občerstvení a sám upekl slanou bulharskou buchtu s balkánským sýrem - byla mooc dobrá. Milča small nezačala dobře, její údery byly: dlouhý, krátký, hrozný, strašný a za 5 :-(  Bobeš byl zklamaný, že nebyl žádný plech a tak nemá co zapsat v novém měsíci do sešitu.. Milča nezapomněla a vyčistila jamku na příčkách. Hrálo se jen jedno kolo, na konci byla shoda bodů a velký rozstřel. V rozstřelu jsme se rozdělili do dvojic. Na elku rozstřel vyhrála Táňa nad Kotěm a na ledvinách Jim nad Karlem. Výsledky: Bobeš-12, Táňa+Kotě+Jim+Karel-14, Laco-15, Milča st+Lacomáma-16, Milča ml-25.

24.9.2023  SLÁVA VÍTĚZŮM a ČEST PORAŽENÝM cup-toto prohlásil Petr při odchodu a proč? to se dozvíte z VÝSLEDKŮ: Petr-19,12. Táňa-16,16. Milča-17,15. Zdeňka-19,17-bere si žolíka - má 4 body.Věra-24,25. Petr byl vítěz a kdyby si nepokazil ve druhém kole poslední jamku - hrál by za 11, ale asi zapůsobila nervozita, stejně byl dobrej. Na sopce dal Věře jiný míček, před tím hrála žlutým za 5, ale výsledek byl stejný - červeným taky za 5. Dnes slunečno, 18°C, ale chladný vítr - no co chceme, už je podzim. Plech:  Věra+Zdeňka 2x, Milča 1x. Výhercem pláště za září je opět Kotě - celkem 9.

17.9.2023  PUPÍNKY cup. Krásně teplo, slunečno, 27°C. Výsledky: Vlčák-12 -už má celou Vipku,14. Táňa-15,16. Milča-17,16. Fery-16,17. Laco-19,16. Kotě-18,18. Zdeňka-18,20. Mates-17,22. Na véčku po esu zvolala Zdeňka: nádhera - Fery řekl: spíš náhoda - jen Vlčák řekl, že žádnou nádheru neviděl. O to víc překvapil, když na lopingu pochválil Táňu za eso - že by měknul? Plech: Kotě 5x, Laco 1x.  !  ZDEŇKA  -křikla na Máťu, aby šel hrát a Milča už byla připravená ke hře - přestala hrát a chudákovi Zdeňce odhlasovali vykřičník.   opět !  ZDEŇKA - předběhla Laca.  !  MATES - hrál si s Ťapkou a zapomněl, že začíná hrát na příčkách.

3.9.2023 KOMUNIKACE s MÍČKY je DŮLEŽITÁ cup. Slunce trochu prosvicuje přes mraky, je teplo, 24°C. Výsledky: Laco-11,12. Bobeš-14,15. Táňa-17,14. Kotě-19,16. Zdeňka-17,18. Petr-17,19. Laco fakt dnes dobře komunikuje s míčky. Kotě to chtěl taky, jenže mu do toho zasáhl Bobeš na účku: řekl, ať mu míček vyletí z dráhy a on opravdu vyletěl. Táně ho zas Bobeš hypnotizoval a taky ji vyletěl ven. Ťapík ji jen vyděšeně sledoval, když zahrála za 3. Na véčku říká Zdeňka: Lacovi to zas jede a ejhle - míček nedojel a nebylo to eso. Laco ji vynadal, ať mu nemluví do jeho míčků a ona pak dala- k Lacovo radosti- za 3.  ! TÁŇA - předběhla Bobeše.  ! BOBEŠ - zdržoval a to hrozně pospíchal, musel odejít dřív a tak si pak druhé kolo předehrál. Plech:  Kotě 4x - při čtvrtém plechu mu záhadně míček zajel do jamky, ale stejně to bylo za 5. Táňa 1x - při druhém úderu pak míček s výskokem šup do jamky a bylo za 2. Petr 1x.  A Laco na lopingu dal eso s okroužením jamky - dnes měl FAKT  veliké štěstí ve hře, těch záhadných es bylo hafo. 

27.8.2023 TÁŇA a ZDEŇKA cup. Zamračeno, bez deště, 22°C. Hrajeme jedno kolo: Z-15, T-16.   Plech: Z- 1x. 

20.8.2023  KATKY PRVNÍ VYKŘIČNÍK cup.  Na začátku 32°C, vedro, dusno, k nedýchání. Ke konci druhého kola se zatáhlo, vítr, poprchávání a teplota klesla na 28°C. Výsledky: Zdeňka-16,15. Kotě-22,13. Milča-20,17. Katka-23,26. Sešli jsme se jen čtyři, asi se lidem do toho vedra nechtělo. ! KATKA - přišla pozdě o 2 minuty a my ji odhlasovali vykřičník.- a to jsme mohli být rádi, že vůbec přišla, jinak bychom si nezahráli - jsme to ale zlouni :-))  Taky byla úroda dřevoplechu:  Kotě 5x, Katka 4x. 

6.8.2023  ÚPRK PŘED DEŠTĚM cup. Když jsme se sešli, bylo asi 17st,zataženo, bezvětří a bezdeští. Pršet začalo ve chvíli, kdy jsme skončili. Dnes jsme na hřišti nacházeli drobné mince, celkem 4Kč a ty jsme odevzdali do kasičky. Bobeš v prvním kole na jamce č.4 nahlásil goldku a vyžadoval, aby jsme mu fandili. Po jamce č.6 už jsme fandit nemuseli :-)  Jimovi se příliš nedařilo, asi opět ztratil formu :-(  A Laco měl míčky ovládané hlasem - docela ho poslouchaly :-)  Výsledky: Laco po rozstřelu 27, Táňa-27- brala si žolíka, má 8 bodů. Bobeš-29, Milča-33, Jim-38. Plech: Jim 1x.

30.7.2023 PO TURNAJI a BYL JSI VE FINÁLE? cup.  Polojasno, 24st, slunce a už se to zas mračí - dohráli jsme před deštěm a stihli sníst i objednanou pizzu.  Úklid byl naplánován na 13h, ale to jsme tam byli jen my tři Kotěšovcovi, Pak se objevil Karel a Laco, později přišla Milča a ostatní až když bylo uklizeno. Vlčák několikrát zdůraznil, že on už tu byl v 11h - zajímavé, ale byl tu k ničemu :-(  Jim si špatně naprogramoval formu - včera byl na 21místě a dnes první a zahrál za 10 a to chyboval na příčkách - mohl mít za 9. A ještě chudák musí plnit sázku a platí do kasičky 25Kč. Výsledky: JIM-10, Milča-13, Táňa-14, Zdeňka-15, Kotě-16, Vlčák.17, Fery-18 - dnes je dvojkový hráč na všech drahách po dvou. Bobeš-19, Laco-20, Katka-21, Charlie-23, Felix-24. Jak vidíte, ti co byli včera na bedně se dnes nepředvedli. Plech: Felix 4x, Laco 1x. ! VLČÁK - neodevzdal Vipku.  ! BOBEŠ - nedal Vipku Lacovi. Kartičku dnes dostali 3 noví členové Mayerovi. Také proběhla kontrola kuliček - všichni měli :-)) A úplně na závěr jsme si všichni pochutnali na pizzách.

29.7.2023 16-tý ROČNÍK TURNAJE v MINIGOLFU. Sešlo se nás 30 dospělých a 7 dětí. Bohužel jsme museli začátek trochu posunout kvůli dešti, ale pak se celý turnaj počasí povedlo, tak okolo 24°C. V 18h se ukončila hra 4 kol a pokračovali finalisté: VLČÁK- 67, BOBEŠ- 69, LACO- 69, PETŘÍK-69, FERY-72, MILČA-72, TÁŇA-74, KOTĚ-76. Dětská kategorie: Karolína Krevová-82, Matyáš Kotěšovec-83, Felix Mayer-87. V 19,30 ukončeno finále, rozdány ceny, nejlepší kolo pro Laco ve finále za 11. Nejvyzrálejší hráč Petr Prokop. Na začátku turnaje předal Vlčák tričko našemu dlouholetému kamarádovi Kompotovi - ušel kolem celé naší republiky po hranici celkem  2115km. "CHROMESO" - tak nazval  Ráďa na sopce Sašu - hrajícího turnaj i se sádrou na pravé ruce -(Saša to chtěl mít zapsané v análech, tak to má - snad jsem to zapsala dobře, vždyť bylo ještě vidět.) Sázky musí plnit: Petřík, Karel, Jim, Adélka a Milly. ! BOBEŠ + ! ZDENDA - NEMAJÍ TRIKO.    MILLY nesplnila sázku loňskou  a tak přinesla litr zelené.  VLČÁK získává zpět půl Vipky a FERY celou. Dodatečně jsem zjistila, že musím ještě zapsat 2 vykřičníky a to ! KOTĚMU a ! BOBEŠOVI - nepřinesli montérky a sako. 

23.7.2023  ZDEŃKA má HERNÍ SOUSTŘEDĚNÍ v LUKOVÉ cup.  Teplo, větrno, sluníčko se schovalo, ale hřálo, je kolem 26°C. Dnešní cup jsme měli s mezinárodní účastí, teta Katka přivedla své dva syny  - čechoameričany, žijící v Berlíně Charlieho a Felixe(podle Laca prý psáno: Feliks) -zahráli si první kolo a slíbili přijít na turnaj. Ve druhém kole přišla na hřiště živelná katastrofa mezi 3 a 8 jamkou - v takovém počasí jsme ještě nehráli :-) :-) :-)) sněhu, že jsme nestačili ani odhrabat. :-) :-)) Laco bojoval o Vipku (myslel si, že ji nemá, ale opak je pravdou - má ji už dávno zpět) Fandili jsme mu, aby ji zachránil. Nakonec uhrál 29 v létě :-))  Výsledky:Táňa-15,18. Milča-17,18. Kotě-15,20. Laco-17,29. Katka-27,29. Felix-21, Charlie-25. Plech:  Kotě+Katka 3x, Milča+Laco 1x.

16.7.2023  POCHVALA MILČE před NASTOUPENOU JEDNOTKOU cup- HIP, HOP, HURÁÁ...Milčo děkujeme :-)) za nápoje, které každou neděli nosíš. Dnes to byl tmavý citrón -Staropramen. Na hřiště přiběhl pes - prý Boban od Danielovských - Bobeš se ho ujmul a staral se o něj, než si ho vyzvedli - obětavý chlapec. Je 22°C a Bobeš napsal, že je "vánek" - ve druhém kole už slunce začalo pálit.  Výsledky: Táňa-13,13. Bobeš-16,13. Zdeňka-16,14. Milča-16,14. Kotě-17,15. Saša-18,16. Petr-20,20. Jim-21,20. Věra-22,23. Kryštof-24,26. Na účku Zdeňce míček záhadně došel do jamky: vyskočil a zase  se tam zpět vrátil. Sašovi ani tanec "vykloubený kyčel" nepomohl a ani Bobešovi jeho "vánek" nedostal míček do jamky. ! SAŠA - pozdní příchod, ale má malý plus za to, že přinesl melouna.   ! ZDEŇKA - předběhla Kryštofa - zahrála eso a říká mu, že takto se to hraje a pak se dozvěděla, že neměla hrát. 

9.7.2023  ČTYŘI z TANKU A GOLF cup. Je hrozné vedro, 33°C, ale dali jsme to. Ještě, že přišel Vašek a zachránil nás, abychom mohli bodovat. Výsledky:Táňa-20,14. Milča-15,20. Zdeňka-20,15. Vašek-26,19. Míčky si v tom vedru někdy dělají, co chtí. Vaška zlobil červený dost na véčku. Okolo jel s kárkou pan ředitel, zdravil a divil se, že je nás málo - no přišli jen silní jedinci. Milča přinesla vinný střik a v něm ledové kuličky = osvěžující studený nápoj. Plech:  Vašek 2x, Milča 1x.

2.7.2023  100  LET FOTBALU cup. U hřiště plno pirátů, kteří odvádí děti na tábor Deliba - někteří rodiče si libují :-) Je 24°C, občas pod mrakem, občas slunce, větřík. Pijeme zbytek piva od Vožeháku, které přinesl Laco a od Milči máme City rosato. Často zní Lacova hláška:kam to jde, ty vole... VÝSLEDKY: Bobeš-15,15. Zdeňka-14,16. Milča-14,18. Laco-13,20. Kotě-21,13. Jim-19,21. Kotě vždy vyhlašuje 2 skupiny výsledků -sám je jednou ve skupině horší, ve druhé hře naopak ve skupině lepší. Na účku zahrál Jim takový úder, že my co jsme to viděli, tak jsme koukali s otevřenou pusou /škoda, že to Bobeš neviděl, ten by čuměl.../ Plech:  Kotě 2x, Zdeňka 1x - moc ji plech mrzel, protože pak měla rozstřel s Bobešem, který projela a Bobeš nemusí platit. Jinak plášť za červen má opět Kotě -celkem 5x.

25.6.2023 NAROZKY : Z+T+M+F+M - ZVÍŘÁTKA cup.  Slunce, vedro, až 30 °C. Hřiště se hemží zvířátky, je tu celá Zoo. Výsledky: Zdeňka-13, Fery-15 - má půl Vipky. Bobeš-15, Jim-17, Laco+Kotě+Táňa+Saša-18, Lacomáma-19, Karel-21, Mates-22, Petr+Věra+Adélka-23, Michal-26. Kotě je dnes Zdeňka a tak nechybí voda s citrónem ani kasička na sprostá slova. Po odehrání míčku do jamky zní hláška: "viděli jste to?" Při vyhlášení výsledků byly rozdány "rozsvěcováky", abychom dobře slyšeli  :-)) Cup byl zakončen písní: Červená sukýnka a Kotě=Zdeňka vystřídal většinu hráčů v tanci. Také nezapomněl zapisovat zajímavé hlášky. Laco:"nespadl mi tukan?"- zvíře, které měl na hlavě. Kotě=Zdeňka:"švestka je na nabíječce." Saša:"jdu nahlásit výsledky do hlásnice." Laco k Matesovi:"kdyby jsi dal větší, tak se nestočila." Jo a "véčko" se změnilo na Zoo. Různě po dráze byla položena plyšová zvířata a my museli mezi nimi hrát. Čekali jsme, že to bude u všech za pět, ale bylo dokonce šest es a jen dvě pětky. Plech: Saša 1x.  ! FERY - předběhl Táňu.

18.6.2023  150 LET HASIČŮ cup- bylo včera. Dnes vedro, asi 26°C, to včera byly několikrát pěkné slejváky. Dnes zapisoval Kotě a snažil se nám radit, za kolik máme hrát, aby to pěkně vypadalo v tabulce zapisování - no něco se mu i dařilo, ale většinou ne. Výsledky: Petr-16,16. Táňa-18,15. Zdeňka-18,18. Milča-20,19. Jim-20,19. Laco-19,21. Kotě-21,19. Milča opět přinesla nápoj chladivý - rozhodli jsme, že zaslouží pochvalu před nastoupenou jednotkou.  Plech: Milča+Kotě 3x, Táňa 1x.

11.6.2023  NEVYROVNANÝ MÁŤA cup. Proč? to hned uvidíte ve Výsledcích: Laco-14,16. Bobeš-16,14 - platí do kasičky. Milča-15,18. Kotě-18,17. Jim-20,18. Zdeňka-26,18. Máťa-19,28. Mates hrál první kolo celkem slušně, ale druhé se mu nepovedlo a všimněte si u Zdeňky je to zas opačně - taky žádná sláva :-(  V prvním kole Honzík radil tátovi i Máťovi, jak správně hrát na sopce a véčku. Eli zas chvíli vystřídala tátu v zapisování - už tu budou mladí zástupci :-))  Plech: Zdeňka 2x, Jim+Kotě+Mates 1x.   !  MATES -  nepřipraven na hru.

4.6.2023  SOPKA VE DRUHÉM KOLE CHRLILA cup- a to fakt - vychrlila dvě pětky, dvě čtyřky, jednu trojku - jen ten Kotě zahrál eso :-(   Zajímavý byl v prvním kole úder Kryštofa na ledvinách - tak křivý, ale následovalo po něm eso. A také se mu vedlo na poslední dráze, kde si ji rukou vyčistil a zahrál "krásné" eso. V prvním kole na "véčku" po odpálení míčku nebyli Táňa ani Kotě spokojeni, ale ejhle...míček si to zamířil do jamky. Světe div se :-) to má někdo štěstí. Výsledky: Laco-16,17. Táňa-18,16. Petr-16,19. Kotě-15,20. Zdeňka-16,21. Kryštof-21,23. Plech:  Kotě+Kryštof -1x. Plášť za květen vyhrál Kotě - podle mne celkem 8x. ! ZDEŇKA - zmatkovala při zapisování.   Poznámka: zjistila jsem, že Milča ml. nesplnila sázku, v květnu měla upéct svatební koláčky. Petřík slíbil upéct něco sladkého do hájovny - pokuď tam nějaká akce bude, co? 

28.5.2023  TETA KATKA cup. Sešlo se nás šest. Bylo krásné letní počasí, slunečno a 25°C. Dnes nás navštívila teta Katka - sestra Milči a s chutí si s námi zahrála. Výsledky: Bobeš-11 a už má celou Vipku,14. Táňa-15,15. Milča-14,17. Jim-16,16. Petr-17,22. Katka-30,29 - a zahrála 4 plechy.

21.5.2023  LACOZAČÁTEČNÍK cup. Bylo jarní parno a hráli jsme docela dlouho, až do 16hodin. Sešlo se nás 10, po delší době přišel i Laco, takže byl zas "začátečník." Zahrál si s námi první kolo, pak si druhé předehrál a šel na fotbal. Na prvním místě byl zapsaný Saša a když Laco odešel, tak vznikl celkem pořádný chaos ve hře. No hru jsme nakonec zvládli, (ale podle Honzy mělo být spoustu ! za zdržování, nepřipravení na hru atd. - buďte rádi, že nebyl Vlčák, ten by žádný ! neodpustil.) O přestávce Milča opět připravila příjemné bublinkové občerstvení. Výsledky: Bobeš-12 - má půl Vipky,16. Milča-18,13. Táňa-16,15. Jim-21,15. Laco-21,15. Petr-18,21. Saša-22,19. Kotě-20,22. Věra-21,24. Kryštof-23,25. Plechy:  Kotě 5x, Kryštof 2x, Jim+Laco 1x.

14.5.2023  SAŠA "ZDOJIL" DRUHÉ KOLO cup. Jsme jen 4, je 14°C a zamračeno. Výsledky: Zdeňka-15,16. Milča-19,17. Petr-19,18. Saša-14,26 -vzal si žolíka -má 2 body. Jak vidíte, ve druhém kole se fakt Sašovi nedařilo. V prvním kole dal 5 es, ve druhém žádné, dal 5 trojek a dokonce hrál i za 5. Tak to někdy bývá, že se nedaří. Je tu Eliška a Viktorka - pěkně si spolu hrají. Saša přinesl misku se zeleninou a Zdeňka ferneta citrusového. Zapíjet se může voda s citrónem. 

7.5.2023  ZELENÁ na JITKU + JAKUBA cup.  Různíme se v teplotě - buď 15 nebo má někdo až 18°C, ale větřík je zpočátku chladný. Sluníčko nás pak zahřálo, taky ta zelená a pivo od Milči. Výsledky: Táňa-11- už má celou Vipku (5.3. první půlka),15. Milča-16,13. Petr-22,13-taky má celou Vip(už 4.12. získal půlku). Jim-20,18. Kotě-23,20. Zdeňka-20,24. Honza při čtení výsledků konstatoval, že u některých to vypadá, jako by bylo na drahách plno sněhu :-))  Plech:  Kotě 3x, Táňa 1x. Věra má smůlu - nepřišla, nemohl být rozstřel s Honzou (oba mají 5 plechů) - tak je  výherkyní pláště za měsíc duben. 

23.4.2023 MEMORIÁL JIRKY KREPSE - MONTÉRKY cup. Před 13h se nás sešlo 8 a jeli jsme na hřbitov do Rakovníka, kde je na loučce rozptýlen popel Jirky. Dali jsme tam kytici s nápisem od minigolfistů, golfový míček a každý jsme zapálil svíčku. Chvíli jsme postáli a zavzpomínali na něj. Ve 14h jsme už zas byli na hřišti v Kožlanech, kde se k nám ještě připojili Prokopovi a Fery. Jenže začalo pršet a tak jsme si nejdříve připili na Jirkovo památku bílým rumem od Zdeňky. Pršelo stále víc a víc a tak jsem nakonec museli natáhnout na čekárnu plachtu - no to už tu dlouho nebylo, co? A pršet přestalo, až když jsme skončili hru - je to ale k naštvání! Je celkem teplo, asi 16st. Vlčák zapisuje, samozřejmě se rozčiluje při některém úderu - my se snažíme nechválit, aby ho to ještě víc nenavztekalo :-)) Ovšem radost mu udělal Bobeš na "účku", kde zahrál za pět. Jak málo stačí k radosti :-)  Výsledky: Zdeňka-13, Vlčák+Jim-15-má půl Vipky-tak už má celou :-)  Fery+Petr+Milča-16, Táňa-17, Bobeš-18, Věra-20, KOTĚ-23, je VÝHERCE MONTÉREK.  !   FERY -předbíhal.  Plech: Kotě 2x. Jen ještě poznámka: Jirkovo děti prý prohlásily, že téma "montérky" cup bylo a je pro Jirku "jak dělané", protože on měl vždy "kladný" vztah k práci - hlavně dělanou rukama :-)  Škoda, že Adélka ani Ondra nemohli s námi taky jet. 

16.4.2023  KONEČNĚ TEN "STARÝ" DOBRÝ JIM cup.  Je 12°C, slunce, ale později se to začíná kabonit. Dnes je tu 5 dětí: Eli+Honzík+Viola+Leonard+Kryštof, který s námi hraje. Milča přinesla opět svůj dobrý nápoj a Zdeňka směsici: punč smíchaný s likérem ze žlutého melouna. Výsledky: Táňa-15,14. Bobeš-15,14. Milča-17,17. Jim-17,17. Kotě-19,18. Petr-20,17. Zdeňka-23,16. Věra-24,24. Kryštof-29,26. Jsou tři rozstřely. Jimovi se dnes hra celkem daří, Zdeňka ho chválila a Věra pronesla větu, která je i v názvu cupu. Na "véčku" se  Bobeš snažil kopírovat Zdeňku, ale nakonec se mu to nepovedlo a dal jen za 3 a ona za 4 (kecám, vůbec mě nechtěl kopírovat :-))  Ale potěšil nás na elku, kde mu míček krásně objel (tedy obkroužil) jamku a huráá - eso z toho nebylo, heč:-)))   Plech:  Kryštof 5x, Kotě 2x, Petr+Věra  1x. 

9.4.2023  VYLOSOVANÝ cup.  Sešlo se nás šest, bylo pod mrakem, příjemných 11°C a občas spadla dešťová kapka nebo nás pokakal beránek? Nevěděli jsme jaké zapsat pořadí, tak nás napadlo, že se rozlosujeme a podle toho budeme hrát. Báli jsme se, že budou padat vykřičníky, ale zvládli jsme to. Ve druhém kole Věra tvrdě zaútočila čtyřmi plechy na obhajobu pláště, ale Honza si řekl, že to tak nenechá a přidal aspoň jeden. Malý Honzík si vyžádal taky zápis do výsledků :-))  a také prý komentoval hru některých hráčů. Milča nám opět přinesla osvěžující nápoj z griotky. Výsledky: Milča -16,15 - má celou Vipku. Táňa-17,15. Petr-17,19. Kotě-17,21. Věra-19,21. Jim-22,20. Honzík-100 - to byl určitě nejlepší??? !!!   Plech: Věra 4x, Kotě 1x. 

2.4.2023  PRVNÍ JARNÍ KYTIČKA  cup. Slavili jsme kulatiny Lacomámy. Sešlo se nás "sedm statečných" protože v té zimě, co byla, se to nedalo jinak pojmenovat. Byly tak 4st,zataženo a ledový vítr. Zjistili jsme, že její narozky slavili minigolfisti i na jiných místech (kde to asi bylo?). Připili jsme šampáňem značky: Hubert a předali dárky. Hlavní byl krásný batoh a láhev Portského vína a každý předal ještě malý osobní dárek. Pohoštění bylo výborné: klobásky,sýr,zelenina, pečivo v Sáčku z Globusu :-) a výborný nebeský koláč, který byl ještě vlažný. Bylo i pivo, ale to zbylo !!!!! asi kvůli zimě a také proto, že chyběla spousta pivařů a my ostatní jsme to nezachránili :-) Asi v půlce hry jsme snad tradičně měli nad hřištěm přelet vyhlídkového letadla. Usoudili jsme, že s ním letěla Zdenička z výletu z Terezína a tímto nás chtěla pozdravit :-)  Společné foto jsme udělali až na konci hry, protože kolem vůbec nikdo nechodil. Až kolem 15h nás vyfotila p. Eva Bricínová, která vozila kočárek. Po odehrání hry byl rozstřel o první až třetí místo - vyhrál to Bobeš a zas nemusí přispívat do kasičky. Pak následovalo předávání pláště za březen. Petr předával své ženě Věře a ta velice smutná :-( se slovy: pane bože, co jsem to vyhrála :-(  si plášť převzala.   Výsledky: Bobeš+Táňa-15, Jim-15-má půl Vip. Petr-16, Laco-19, Věra-20, Lacomáma-22.

19.3.2023  DÉŠŤ NÁS VYHNAL cup. Je zamračeno, 12st, nejdřív prší drobně, pak stále víc a víc. Dohráváme za deště jen jedno kolo, zapisujeme pod Zdeňky deštníkem, pijeme od ní punč. Pak rychle ještě rozstřel a spěcháme domů do sucha a tepla. Výsledky: Bobeš+Petr+Zdeňka-17, Věra-23. Příští neděli je dětský maškarní ples, a tak asi golf rušíme. 

12.3.2023  SAKO PÁPÁ cup. A to proto, že výsledky byly nevalné a po každé zahrané trojce i hůř jsme udělali saku "pápá." Je zataženo a 4st. Popřáli jsme oslavencům: KOTĚMU a BOBEŠOVI, předali dárky (od Táni "plzeňačky" dostali Sparta sprcháč.) Pohoštění bylo bohaté a výborné. Bobeš přinesl nakládané karbanátky, linecké koláčky. Honza zas jednohubkovou pizzu. Připili jsme šampáňem, bylo pivo a zelená. Kotě přijel na motorovém kole (domácí výroby) - dělal Bobeše - zapomněl doma (jako) sako, na čepici měl nápis Brutus a pro prvního měl cenu: záchodové prkénko. Dnes s námi hrál vnuk Petra+Věry - Kryštof a moc dobře si vedl, také Viktorka pomáhala babičce Milče. Rozstřely byly dva, o bodech se rozhodlo na první jamce. Výsledky: BOBEŠ-16, Táňa+Petr+Karel-17, Kotě+Fery+Laco-18, Milča-19, Kryštof-20, Jim-25.  Bobeš obhájil SAKO, a tak si ho i sám předal.  Plech:  Milča+Kotě+Kryštof - 1x. 

5.3.2023  JÍŤA ŠKODÍ DVOJKAMA cup. Jsou 2,5°C, zataženo, chílemi padá drobná krupička. Je docela zima a když odcházíme, tak už jsou -2°C. My se ale zahřáli nápojem od Milči :-)  Když hrál Vlčák na sopce, Jíťa rychle vzala noty Táně a zapsala tu dvojku, co on nemá rád. Když to zjistil, začal pátrat, kdo to psal? a Daník prstem ukázal, že to byla jeho mamina- (práskač malej.) A na véčku Vlčákovi dokonce zapsali zakroucenou čtyřku. A to dnes Vlčák i fandil a chválil, ale jen Táňu a proč? - aby nebyl první Bobeš a musel zas platit 10 Kč do prasátka. Výsledky: Táňa -15,12-má půl Vipky. Bobeš-14,16. Kotě-15,17. Vlčák-17,16. Petr-19,16. Fery-18,18. Jíťa-18,18. Milča-20,22. Zdeňka-21,21. Jim-27,18. Věra-25,28. Na účku Jim zahrál velký "habr", ale nakonec to dal za 2 a Vlčák mu zatančil "taneček" ( nevím jestli radostí nebo vztekem?) Přijel Gisbern a přivezl nám ukázat svého synka: Samuela, kterému jsou 3 měsíce + 12 dní.  Plech: Věra 4x, Petr+Jim 1x. (Jeden Věřin plech kluci nazvali: "malý Samuelek=gisbernek.)  Kotě předal plášť Petrovi, ale před tím se konal rozstřel na lopingu: Jim proti Petrovi. Oba měli za únor po dvou kusech - plech dal Petr, a tak je plášť jeho :-)) 

26.2.2023  DOBRÁ DOHRÁVAČKA cup.  Tak Táňu  nazvala na účku Zdeňka. Ona to samé nezvládla dohrát. Drobně padá krupička, je 0 až 2 stupně. Na drahách vždy nějaký sníh, nejhorší je to na véčku a na hrbolech sníh leží cik cak. Milča a Zdeňka přinesly nápoj na zahřátí. Věra minule dodala Milče griotku, aby měla z čeho nápoj dělat. Výsledky: Táňa-18,17. Bobeš-20,19. Milča-21,24. Zdeňka-25,21. Jim-26,23. Heč, heč - Bobeš platí :-) Milča se pokoušela ničit dráhu: příčky. ! KOTĚ + ! BOBEŠ - minule mělo být SAKO cup, ale kvůli počasí ho kluci to odpoledne zrušili, ale ! mají za to, že nikde neoznámili, že se tento cup má konat. Třeba Táňa to vůbec nevěděla- domlouvalo se to na golfu, kdy ona nebyla hrát. 

12.2.2023 "8°C NĚCO JAKO JARO" cup. Tak už vím odpovědi na otázky z minule: kdo?Petr, co?údery, komu?Věře, kde? při hře, jak?slušně. Dnešní výsledky: Bobeš-18,16. Laco-19,16. Zdeňka-21,15. Milča-21,17. Petr-20,18. Jim-22,20. Věra-20,23. Na sopce Zdeňka ukázala Věře, jak i ona tam umí dát za 5. Dnes nás navštívil opět Laco a dařilo se mu, sice nebyl lepší než Bobeš, což jsme si skoro všichni přáli. Plech:  Petr+Jim - oba měli dva. 

5.2.2023  RADIL cup.  Kdo?co?komu?kde?jak? - nevím, já = Zdeňka jsem byla v divadle. Přepisuji jen výsledky. Je +1°C. Honza odjížděl na hory, snad mu někdo z golfu mával :-)  Výsledky: Bobeš-14,14. Milča-16,15-má půl Vipky. Petr-16,22. Věra-20,21. Jim-22,21. Vidíte, že Věra není poslední - ta asi měla radost :-) a koukám, že Jimovi se nějak nedařilo a Petr podělal druhé kolo. ! MILČA - předbíhá Bobeše.    MILČA - dává 100Kč do prasátka za 5 vykřičníků.

29.1.2023 NO TAKHLE BLBĚ cup. Zakřičel Jim na lopingu na Zdeňku, která nedohrála a před svou hrou to samé řekla Věře. Je mrazivá zima, pod mrakem a -2st. a na drahách zmrazky. Ještě, že máme na zahřátí čaj od Milči a od Zdeňky: Sangrii s rumem. Výsledky: Bobeš-23,20. Zdeňka-24,20. Jim-24,24. Milča st-30,22. Kotě-27,26. Petr-24,29. Táňa-24,29. Fery-26,30 - přichází o Vipku. Věra-33,30. Na elku jsme dva zmrazky nazvali: špičáky Vlčákovo. Na elku se míček zastavil třem lidem na stejném místě - Táňa zahrála za 2, Milča za 3 a Jim si mohl vybrat, jak bude hrát a on napodobil Milču- taky za 3. Na lopingu nám Honza ukázal, jak z dvojky udělat bez plechu čtyřku. Zdeňka řekla Jimovi na lopingu: "nikdo zatím nedal plech, je to na tobě." A ozvalo se: "ještě jsem tu já" - to byl Petr, plech sice nedal, ale plášť za leden vyhrál - celkem 4x. No a ten plech dnes dala TÁŇA 1x.

27.1.2023  SCHŮZE MINIGOLLFISTŮ opět u Slamáka. Sešlo se nás 30. K jídlu sekaná, tlačenka a spousty dalších dobrot: šneky, solamylová kolečka, hubky, chlebíčky na chlebíčku, řezy, věnečky. VLČÁK + KOTĚ opět připravili krásný program: vzpomínku na Jirku Krepse, přijmutí 4 nových členů, předání diplomů, hra "Na drahách" s otázkami převážně týkající se golfu. (podle televizní hry Na lovu). Byla velmi bohatá tombola - končila kolem půlnoci. Více podrobností a fota v kronice.  ! Milča st.+ ! Zuzka +  ! Inženýr - neměli tričko. ! Inženýr za pozdní příchod. 

22.1.2023  MOC NÍCH cup. Drobně chumelí, celé hřiště pod sněhem a je 1st. Dík Bobešovi, který odmetl sníh okolo drah. Vlčák pak "tak nějak" cestičky na drahách, abychom vůbec mohli hrát. Výsledky: Táňa-31,26-už zas nemá Vipku. Zdeňka-29,28. Jim-29,29. Milča st-32,27-taky bez Vip. Vlčák-30,29-ztrácí Vipku. Bobeš-30,31. Bobeš a Jim už Vipku ztratili dřív a tak hlavně Jim hrál bez nervů. Jediná Zdeňka si ji dnes zachránila. Co se dnes ještě dělo?: Milča přinesla opět čaj, Zdeňka punč a višně v griotce.  Na véčku Vlčák a Zdeňka skoro dali eso, ale Táňa ho dala opravdu. Vlčák obvinil Táňu, že mu před jamku nahrnula sníh - Táňa se ohradila: "já jsem tam ani nehla vločkou." Jim na lopingu nedohrál do jamky a to měl míček kousek od ní. Zdeňka to neviděla, ale prý pak zahrála to samé - oba za 4. Bobeš chtěl hrát a nebyla na něm řada. Byl by dostal vykřičník, ale Vlčák ho nepřímo varoval - no a pak si za to hrozně vynadal. I v tomto počasí bylo několik es a to dali: Zdeňka, Táňa, Milča a Jim. Plech: BOBEŠ 1x. ! MILČA ST.-  předbíhala.

15.1.2023  NAKONEC JSME SE SEŠLI cup. Dnes větrno, 6st. Je už 14h a na hřišti jsme jen 3, začínáme hrát jen tak pro radost. A hle: přichází Táňa, máme takovou radost, že ji ani nedáme vykřičník. Výsledky: Táňa-13,12-má celou Vip. Milča-14,15- má taky celou Vip. Zdeňka-19,17. Petr-16,24. Petrovi se ve druhém kole nedařilo. V prvním několikrát jeho míček - sice váhavě - ale došel do jamky a bylo z toho eso. Zdeňka trochu zazmatkovala u Milči při zapisování výsledků, ale Milča se ozvala a dobře udělala. Hru dvou kol končíme už ve 14,45. Plech: Petr 2x, Milča 1x. 

8.1.2023  NOVOROČNÍ cup.  5°C, mlhavo, lezavo. Petr předává plášť Kotěmu - vše v pořádku: Petr se směje, Kotě je smutný. Milča přinesla na zahřátí výborný čaj s rumem :-)  Výsledky: Bobeš-14,14-bere si žolíka, má 10 bodů. Zdeňka-13,15. Kotě-14,16. Petr-19,16. Jim-16,20. Milča-23,18. Věra-25,22. Zajímavosti: Věra na véčku hraje za 5, ostatní všichni za 1. Milča na ledvinách hraje za 5, ostatní za 1. Zdeňka na véčku dala eso a řekla: "to byl krásný prostředek, úplně veprostřed."  Bobeš dal ve druhém kole eso na lopingu, ale trvalo mu to (ne Bobešovi, ale tomu míčkovi :-) než si to rozmyslel a spadl do jamky.)  Honza hrál první kolo v "kouzelném" plášti - zahrál za 14 - no měl si ho nechat i na druhé kolo, jeho chyba. Zdeňka řekla v prvním kole před hrou na lopingu, že tam ještě dnes nikdo nedal eso a hle: dala ho Věra i pak Zdeňka. Příště vím, že se stačí jen zmínit :-)   Plech:  Petr 2x,  Kotě+Věra 1x.