Jdi na obsah Jdi na menu
 


První ročnik o putovní pohár Mini G Jamky Kožlany

18. 8. 2008



1.ročník turnaje o putovní pohár Mini G Jamky Kožlany

 

V sobotu 19.7. jsme s napětím čekali, jaké nás překvapí počasí. Konal se náš
,, 1 “ turnaj v minigolfu. Loňský ,, 0 “ turnaj byl pro nás testovací a déšť nás nemile zaskočil. Někoho méně, někoho více. Letos to vyšlo. Po páteční přípravě hřiště, jsme v sobotu upravili zázemí pro občerstvení, které nám zajistil pan Stanislav Braný. Do prezentace, která končila ve 13 hod. se sešlo 32 hráčů.

Hru odstartoval ředitel turnaje p. Miroslav Vlk, spolu s hlavním zapisovatelem Ing. Jiřím Topinkou a rozhodčím Jiřím Krepsem. Naše pozvání také přijal Jan Prokop s manželkou Libuší, organizátor ,,Olivia cupu“  který se konal v červnu 2008.

Po odehrání dvou základních kol, se 16 hráčů kvalifikovalo do boje o finálovou osmičku, ostatní hráli do umístění o celkové pořadí. Po dramatickém finále a urputném boji loňského vítěze „0“ ročníku Petra Feixe, zvítězil zaslouženě Tomáš Feix, Petr obsadil druhou pozici a třetí příčku vybojovala Táňa Krepsová, která zároveň zahrála nejlepší výsledek celého turnaje (13 úderů v jednom kole) spolu s Hankou Feixovou. Bramborovou a tudíš 4 příčku obsadil náš horký favorit na vítězství celého turnaje, Aleš Vlk. V juniorské kategorii zvítězila Karolína Šnajdrová, 2. místo obsadil Jan Vlk a 3. místě se umístil Jiří Slabý ml.

Ceny obdrželi všichni účastníci sobotního turnaje, včetně nejmladší účastnice Lei Jedličkové a nejvyzrálejší hráčky, paní Zdeňky Kotěšovcové.

Děkujeme MÚ Kožlany, ZŠ Kožlany, dále děkujeme všem sponzorům, kteří věnovali hodnotné ceny pro účastníky turnaje. Fota z turnaje a další informace na

www.minigjamkykozlany.estranky.cz

kafe