ISC Praha - Speed Skating Team

Rychle a stručně

Příspěvky

Bank of America Chicago Marathon (13.10.2013, Chicago, USA)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Poslední letošní závod ze seriálu World Marathon Majors, Bank of America Chicago Marathon, se uskutečnil v neděli 13. října v americkém Chicagu.

 

32nd Anniversary A2A (6.10.2013, Athens, Atlanta, USA)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) 32. ročník legendárního závodu Athens to Atlanta nebo-li A2A se letos uskutečnil za slunečného počasí s teplotami okolo 30C. Premiérovou účast si v závodě poprvé ve více než třicetileté historii připsal i  závodník z České repuboliky.

 

117. ročník Běchovice - Praha (29.9.2013, Praha)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) 117. ročník nejstaršího silničního běhu v Evropě, populární Běchovice - Praha, se uskutečnil za slunečného počasí v neděli 29.9. 2013. Součástí závodu byl též 10. ročník veřejného inline závodu, na jehož startu stál i velký oslavenec z řad Winjay ISC Praha.

 

40th BMW Berlin-Marathon (28.9.2013, Berlín, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Již 40. ročník tradičního Berlínského maratonu se uskutečnil o uplynulém víkendu v německé metropoli Berlíně. Jeho součástí byl i tradiční Berlin Inline Marathon, který jako každoročně přilákal na start tisíce příznivců inline bruslení.

 

Plzeňské inline sprinty (22.9.2013)

Dne 22.9.2013 se uskutečnily v areálu TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19 v Plzni dráhové závody Plzeňské sprinty, které pořádal člen oddílu Winjay ISC Praha Jaroslav Hrouda.

 

Ostthüringer Halbmarathon (22.9.2013, Gera, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Závěrečným  závodem na půlmaratonské trati byl v německé Geře ukončen letošní ročník středoněmeckého seriálu závodů MSC Cup. Na závěr dne se pak uskutečnilo celkové vyhlášení celého poháru a prim v něm hráli především závodníci z České republiky.

 

Stožecká brusle (21.9.2013, Stožec)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Velkým úspěchem pro barvy Winjay ISC Praha skončil již 5. ročník tradiční Stožecké brusle. Tento závod, letos pak poprvé konaný pod hlavičkou obce Stožec, má v posledních letech smůlu na počasí - stejně jako v roce 2013 se i letos se závod konal za deštivého počasí, což se projevilo i na závodnické účasti. Díky štědrým sponzorům však bylo o co jet a tak litovat mohou jen ti, co na Šumavu nedorazili.

 

Inline-Speedskating-Halbmarathon (14.9.2013, Regensburg, Německo)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Na rychlém automobilovém okruhu Continental v Regensburgu se v sobotu uskutečnil již 2. ročník inline závodů pořádaných místním klubem ISC Regensburg. Závody byly zároveň loučením za letošní sezónou Bavorského inline poháru.

 

(5) LifeInLine Tour : Opava (8.9.2013)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) Neděle byla dnem loučení s dalším ročníkem inline závodů LifeInLine Tour. Loučení to bylo více než důstojné, o čemž svědčí nejen velmi slušná závodní účast, ale též i start našich reprezentantů, pro něž to byl zároveň první závod po jejich návratu z MS v inline rychlobruslení v Belgii.

 

Duchcov - Bourňák (31.8.2013, Duchcov, Česká republika)

 RYCHLE A STRUČNĚ  gb.gif (fm) V sobotu 31.8.2013 se uskutečnil již XXXII. ročník amatérského cyklistického závodu Duchcov - Bouřňák. Hodnotné ceny a atraktivní tombola (jízdní kolo Scott) přilákaly na start více než stovku závodníků.

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

následující »