ISC Praha - Speed Skating Team

Ostatní

Příspěvky

Pozvánka na závody - Plzeňské inline sprinty (22.9.2013)

Winjay ISC Praha ve spolupráci s Inlajn.cz pořádá dne 22.9. 2013 na krásném 300m dlouhém oválu v areálu TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19, Plzeň závody "Plzeňské inline sprinty". Jedná se o souboje na jednotlivých tratích - 200 m, 300 m, 1500 m a 3000 m. Závody začínají v 10:00 ráno.

 

Jak jsem "rozjížděl" inline bruslení v Česku

(fm) Článek novináře a průkopníka bruslení Petra Pravdy s názvem "Jak jsem "rozjížděl" inline bruslení v Česku" věnovaný bruslařským začátkům jistě ocenil každý fanda bruslení, který si otevřel víkendovou přílohu deníku MF Dnes. Pro ty, kteří dávají přednost elektronické formě či deník jednoduše nesehnali, nabízíme článek exklusivně ve formátu PDF.

 

Pozvánka na závody - Plzeňské inline sprinty

Winjay ISC Praha ve spolupráci s Inlajn.cz pořádá dne 10.8. 2013 na krásném 300m dlouhém oválu v areálu TJ Slavia VŠ, U Borského parku 19, Plzeň závody "Plzeňské inline sprinty". Jedná se o souboje na jednotlivých tratích - 200 m, 300 m, 1500 m a 3000 m. Závody začínají v 10:00 ráno.

 

Vyjádření oddílu ISC Praha k událostem v Olešné (22-23.6.2013)

Vážený pane Uher,

rádi bychom se tímto otevřeným dopisem ohradili proti článku NESPORTOVNÍ A AROGANTNÍ CHOVÁNÍ ZÁVODNÍKŮ NEBUDEME TOLEROVAT, ve kterém jste jako jeho autor napadl a pošpinil dobré jméno jednoho z nejstarších inline oddílu v České republice.

 

Řiditel autobusu aneb nová týmová hymna

 (fm) Legendární píseň skupiny The Tap Tap "Řiditel autobusu" se stává jednohlasně novou hymnou týmu Winjay ISC Praha. Kdo píseň nezná, případně by rád znal slova, nechť prosím čte dál.

 

Valná hromada ČSKB (2.3.2013)

(fm) V sobotu 2. března se v Praze, Strahově uskutečnila valná hromada Českého svazu kolečkového bruslení. Výročního zasedání, na jehož programu bylo mimo jiné i schválení účetní závěrky za rok 2013, se nakonec zůčastnili zástupci 23 oddílů ČSKB, tedy nadpoloviční vetšiny členské základny, čímž byla splněna podmínka usnášeníschopnosti.

 

Spolupráce se společností Winjay prodloužena!

gb.gif (fm)  Po dlouhých a složitých, leč úspěšných jednáních bylo definitivně potvrzeno že spolupráce se společností Winjay bude pokračovat i v roce 2013. Tým ISC tak bude i v nastávající sezóně vystupovat pod zavedeným názvem Winjay ISC Praha. Děkujeme tímto majitelům firmy Winjay s.r.l., pánům Antonio Cristiani a Massimo Calabrese že se i v této nelehké době rozhodli podpořit sport, který má letos více než jindy šanci stát se sportem olympijským.