Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zlatá kniha Arturovců

Zlatá kniha Arturovců (viz její jednotlivé stránky níže) popisuje historii klubu, který svou činností navázal na tradice klubů Jaroslava Foglara.

Spisovatel Jaroslav Foglar žil v letech 1907 - 1999, byl autorem populárního komiksu Rychlé šípy a mnoha známých knih: Hoši od Bobří řeky, Záhada hlavolamu, Stínadla se bouří, Přístav volá, Pod junáckou vlajkou a mnoho dalších.

Autor Zlaté knihy Arturovců: Karel Tichý

Grafická úprava knihy: Jiří Komár Jurečka

 

POZNÁMKY K PROHLÍŽENÍ STRAN:

ZVĚTŠENÍ STRANY NEBO OBRÁZKU: Při prohlížení se jednotlivé strany a obrázky mohou zvětšit tak, že se kurzorem vždy najede do pravého dolního rohu obrázku a tam se objeví nápis "zvětšit".
- Tento nápis "zvětšit" se zaklikne a celý obrázek se výrazně zvětší.

POSUNUTÍ OBRÁZKU: Když je obrázek zvětšený (např. proto, aby byly čitelné všechny texty na straně), nevejde se na obrazovku celý a je zobrazena pouze horní část strany.
Posun do dolní části strany se zajistí tak, že se klikne kdekoliv do obrázku levým tlačítkem myši, levé tlačítko myši se přidrží a myš se přitom posunuje nahoru - v tu chvíli se posune nahoru i obraz strany.

LISTOVÁNÍ MEZI STRANAMI A OBRÁZKY: Mezi stranami se může listovat buď klávesami "Page Up" a "Page Down" nebo otáčením kolečka myši.

 

Zpět na hlavní stránku Arturovci