Jdi na obsah Jdi na menu

Wanastowky v Sazka Aréně

16. 11. 2007

ObrazekVčera se uskutečnil dlouhoočekávaný koncert Wanastowých Vjecý. Do pražské Sazka Arény si nakonec našlo cestu přes sedm tisíc zvědavých fanoušků, což je bezesporu výborný výsledek. Tato akce nebyla tahákem jen pro samotné příznivce, ale také pro zástupce několika médií. Někteří hledali více chyb než kladů, jiní zůstali v krajích meze.

 

 

Skupina představila i nejmodernější zvukovou a světelnou aparaturu, která jistě samotnému vystoupení dala nový rozměr. Zazněla většina největších hitů kapely včetně slíbených pecek od Lucie (Panic, Dotknu se ohně, Lucie, Černí andělé). V půlce koncertu došlo k avizované slavnostní akci, při níž byla Fanánkem Hagenem pokřtěna narozeninová kompilace "Best Of 20 let". Zároveň došlo k předání dvou platinových desek včetně diamantové za prodej více než 500 000 hudebních nosičů za dobu svého působení na hudební scéně.

 

Setlist: Intro, Tak mi to teda nandey, Velkej první letní den, Mašinführer, Slečna Anna je za vodou, Andělé, Otevřená zlomenina srdečního svalu, Lucie, Jsem nevinej, Kočárek / Padaj hlavy kutálí se po hradčanským rynku (část), Neděkujem vypadněte, Panic, Nahá, Sbírka zvadlejch růží, Lži sex & prachy, Bedna od whisky, Černí andělé, Kouzlo, Dotknu se ohně.

 

Zdroj foto: MAFA (Jiří Koťátko)

 

Ohlasy z médií:

MusicServer.cz - Když slaví narozky stárnoucí rockeři - článek

iDNES.cz - Wanastovky naživo? Sbírka povadlejch růží - článek 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lenka - Kritika povadlých novinářů

29. 11. 2007 20:12

Ahojky.To co jsem dneska četla je prostě hnus.Podle mě tohle co napsali zmiňované deníky není pohled profesionála na koncert,ale pomulvy vůči umělcům kteří za svůj život mnohé dokázali.Sama jsem v Sazka aréně byla a zážitek super.Po devíti letech kdo by se sem tam nezadejchal a nechtěl slyšet jak davy křičí.Prostě tyto dva deníky jsou úplně mimo.Lenka z Teplic

J.Rose - www.youtube.com

19. 11. 2007 17:15

Na youtobe jsou videa z toho koncertu.Andělé,lucie a další

Monys - koncík

19. 11. 2007 15:48

Co jako maj...koncík byl skvělej...možná akorát krátkej:D =) Já sem byla nad míru spokojená!!! A určo tam ani jeden nebyl omylem!!! Jen škoda, že ta kytara neni má...=(

Lucinda - Koncert :o)

19. 11. 2007 13:53

No tak ty komentáře na Idnes jsou fakt postavený na hlavu.. hlavně ted co tvrdí, že Robert neumí hrát na kytaru.. Co asi umí on, co??? Já si myslim, že koncert byl super.. mě osobně se strašně líbil.. akorát jedna malá chybička.. rozhodně bych zařadila ještě "blbou".. na tu jsem se těšila nejvíc.. a ono nic.. :(.. :o)))) Ale jinak to bylo vážně suprózní.

george - koncert :)

17. 11. 2007 8:57

přesně tak, koncert byl super! Ty reportáže jsou důkazem toho, jak pošlete zaměstnance do práce...prostě člověk jde na koncert protože musí, však o tom něco napíšu a mám to z krku...a pak píše hovadiny.A ta diskuze na iDnes, to jsou fakt krypli, kteří o klucích vůbec nic neví..je mi z toho smutno a taky je mi smutno že už je to zamnou, bylo to opravdu super.

jimmy - koncert

16. 11. 2007 22:20

neskutečně dobrej koncert mohli dát těch pecek klidně ještě víc

ladis - koncert

16. 11. 2007 22:14

ema nekdo zaznam z toho koncertu dik

Bára - koncert

16. 11. 2007 20:07

Blbci, vždyt ten koncert byl úžasnej, tak co maj!!!