Jdi na obsah Jdi na menu

Robert Kodym: Lucie se vrátí

15. 11. 2007
Obrazek

Zatímco Wanastowi Vjecy si už dva roky užívají aktivního života, tak jejich sestra Lucie pro změnu už tři roky spí. Nic však není napořád a to už také naznačil sám Robert Kodym, spoluzakladatel jedné z nejúspěšnějších kapel v historii české populární hudby.

 

 

 

„Nemyslím, že by Lucie usnula navěky. Teď nás ale čeká velký narozeninový koncert spojený s křtem výběrového dvojalba a DVD,“ přiznává Kodym. 

 

„Málokdo totiž ví, že když byly před lety konkurzy na zpěváka Wanastovek, byl Fanánek jedním z adeptů,“ přiznává Kodym,  který měl v Sazka Areně vystoupit už v červnu. „Jedním z těch zásadních důvodů byl nejmenovaný zdravotní problém nejmenovaného člena kapely, který se následně musel podrobit operaci, pětidennímu pobytu v  nemocnici v Praze-Motole, jakož i přísnému šestitýdennímu pooperačnímu režimu,“ vysvětluje.


„Ty opičky kolem muziky čas od času serou. Show je pastva pro oči. Byznys je pastvou pro bankovní konta a já miluju především hudbu a ta má být pastvou výhradně pro uši,“ přiznává kytarista a zpěvák, který má v plánu i reinkarnaci kapely Lucie. „Po odchodu prvního zpěváka Michala Penka nefungovala asi rok. Teď po odchodu druhého to jsou zatím roky dva. Lucie zatím jen spí na oblacích, ale nemyslím, že bychom to naše dvaadvacetileté děcko nechali spát věčně,“ dodal Kodym.

 

Zdroj: aha-online.cz (Vojtěch Kristen), foto: František Ortmann, editováno.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pavla Zemanová - SNAD SE TO POVEDE

6. 1. 2013 18:07

TEsim se !!!!

Iva - Typologie

3. 9. 2009 14:30

Tak jdu vrátit knížky a zkusím se podívat po té typologii, co je možná lepší než psychiatři. já už fakt Robe nevím, některý lidi mě serou, člověk by si s nima promluvil a pak by se vidělo, jenže ... Vždyť víš, že pro někoho je těžký vypysnou z vlastního bludnýho kruhu, kterej si léta tvrdošíjně a ze všech sil budoval až ohrozil psychické zdraví nejen svoje, ale ještě i osob blízkých, na který už pak není schopen brát ohled. Při tom by možní stačilo tak málo. Neboj se nic, vždycky je řešení a my dva máme rozhodně pro strach uděláno. Mám pochopitelně strach o Janečka a o Martina, aby to ještě zvládali, i když se snažím podporovat je ze všech sil. No uvidíme, dnešek nekončí lásečky moje, zítra eje eventuelně taky den, a za každej kterej proserem a prožijem hůř než bysme mohli si můžeme sami. Někdo to už pochopil a snaží se to řešit, někdo se o to každý den snaží znova a bezvýsledně, je to pořád stejný, aspoň já moc změny nespatřuju, vy ¨možná máte větší možnost srovnání a připadávám to u ž o něco lepší než před pár dny. Mám vás ráda všechny, nezapomínejte na to!!! Iva

Jano - Lucie go!

24. 11. 2007 10:29

som zo slovenska.a velmi by som si prial keby sa Lucie zase vratila.velmi mi chyba.bol som cez leto na Orange summer duchonka kde David Koller vystupoval..moc ho tam ludia nepovzbudili..skor naopak furt nanho vykrikovali rozne veci a velmi ma to mrzelo.ja som si to tam uzival.a predstava keby tam bola stara dobra Lucie bola premna uzasna.to by bol pre mna najvacsi zazitok asi v zivote.tak by som len chcel teda dodat ze by som bol rad keby Lucie zase fungovala.lebo by sa vratila jedna z najlepsich kapiel:)drzim im palce!

... - Koller

19. 11. 2007 12:31

Ač Kollera nijak nemusím, tak Lucie bez něj už prostě není Lucie ... Starý časy se nikdy nevrátí a je pěkný si je pamatovat jako LUCII a těďko jestli by ji dali znovu dohromady by tu vzpomínku ... zkazili.

black - Lucie

18. 11. 2007 22:13

Já osobně si myslím, že o návratu Lucie je předčasné mluvit. Navíc Robert v tomhle rozhovoru neuvedl nic konkrétního ani nového. A navíc podívejte se na zdroj odkud je článek... Ještě si budeme muset chvíli počkat, ale věřím, že se nám Lucie vrátí!

Vlastas22 - navrat LUCIE

18. 11. 2007 15:51

no já myslím,že když Robert mluví o znovuzrození Lucie,tak prostě musí sám vědět,že bez Kollera by ztratila Lucie svou tvář..je to prostě typycký a symbolický hlas té nejlepší formace co tu byla za dob porevolučních..

Michala - Wanastowky : Lucie

16. 11. 2007 13:55

Skálověrní fanoušci a milovníci hudby, kterým lahodila jak Lucie od počátku svého založení, tak následně kapela Wanastowi Vjecy, mi určitě dají za pravdu, že asi nazrál čas uvědomit si, že Lucie byla fakt dobrá kapela a moc tu chybí. Doufám, že tu naši mladou děvu brzy probudíte!!! Dík moc...

Robin - NÁVRAT LUCIE

16. 11. 2007 10:33

Chlapy předvedli jste skvělej koncert v Sazce,trochu sem se bál jaká to bude......atmosféra ale byla super,Robert rozpaloval kotel pod podiem a dokonce i ochozy,celkově koncert měl opravdovou sťávu,CO SE TÝKÁ LUCIE....NEBOJTE SE TOHO KLUCI a bežte na to!!!!Třeba se vrátí i Koller........UVIDÍME

Mia - Hm,

15. 11. 2007 19:57

dobrý, no... Lucie ale nikdy nebude Lucií jakou mám ráda - bude chybět D. Koller.

:((