Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mužstvo dospělých A

Příspěvky

NOVÉ STRÁNKY

21. 2. 2016

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

https://tjsokolujezd.estranky.cz

KLIKNUTÍM PŘEJDEŠ NA NOVÉ STRÁNKY

 

Výsledková mizérie pokračuje i nadále

4. 10. 2015

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Dašice 0:2  (0:2)

Branky: 10´+ 31´ D.Buchtele

Rozhodčí: Schmeiser Marek, Diváků: 50 ŽK.3:1, ČK:0

Újezd: Jandák, J.Rozsévač (59´Huňáček), Jiří Petříček, Chlumecký, Sobotka, Jakub Petříček, Bendžík, Koblížek, M.Rozsévač, Dvořáček, Havel (76´Filipi)

Dašice: Černohubý, L.Vajer, O.Vajer, Hora, Megar (46´M.Buchtele), J.Vajer, Šibal, V.Englich, Branke, D.Buchtele, Polák

Hosté moc fotbalovosti nepředvedli, ale na domácí to stačilo. Rozhodla větší bojovnost a nasazení hráčů Dašic a hlavně lepší přesnost v koncovce.

 

Přelouč jsme o vítězství připravili i v deseti ..

27. 9. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Přelouč "B" - Újezd 2:2 (2:0)

Branky: Dvořáček, Chlumecký

První poločas byl lepším týmem Přelouč, který lépe kombinoval a byl důraznější v osobních soubojích. Naší hráči si první poločas nevytvořili téměř žádnou šanci a naopak po zbytečných chybách posílali soupeře do nebezpečných brejků. Domácí tak první poločas zaslouženě vedli.
Druhý poločas jsme udělali několik změn, které tentokrát vedly k oživení naší hry. Soupeře jsme začali důrazněji napadat a hlavně jsme zlepšili pohyb po hřišti, čímž jsme nutili k soupeře k chybám a faulům. První vyloženou šanci ještě Dvořáček nedal, protože neobešel brankáře. Tentýž hráč však zanedlouho na pětníku obešel dva protihráče a byl faulován v pokutovém území. Sám postižený poté pokutový kop proměnil a snížil na rozdíl jediného gólu. Komlikace pro náš tým přišla následně, kdy jsme zahrávali přímý kop a ve schrumáži byl bez míče udeřen Černý do hlavy, kdy rozhodčí viděl jenom Černého oplácení a tohoto hráče poslal předčasně pod sprchy. I tak jsme ovšem soupeře neustále tlačili. Koblížkův přímák se otřel o tyčku. Tři minuty před koncem si na centr do pokutového území naběhl Chlumecký a zmrazil všechny domácí, neboť jeho hlavičku zastavila až síť domácí branky. V poslední minutě jsme dokonce sahali i po vítězství, ale brejkovou situaci zastavil likvidačním faulem na Tomáše Bendžíka zezadu domácí obránce.
Remíza je asi zasloužená, protože v prvním poločasu byl lepším týmem Přelouč a druhý jsme zase tahali za delší konec my.
Z Přelouče, kde na nás tradičně křičeli, že jsme vesničani atd. zaslouženě vezem bod. Jinak kvalita trávníku je u nás na vesnici úplně jiná a kačeny se nám na něm nepasou. Ty tam máme pouze v zemi na zalévání.
Pochvala za předvedený výkon ve druhém poločasu patří celému týmu, ve kterém tentokrát vynikl Tomáš Bendžík a nová posila ze Sopřeče Václav Chlumecký.

 

Třetí zápas bez výhry

6. 9. 2015

| Komentářů: 1

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Dříteč 2:3 (2:1)

Branky: 1´ + 11´Vohralík - 5´ + 48´ Štěpán, 70´ Trojan

Rozhodčí: Derner, Diváků: 60, ŽK: 3:1, ČK: 0

Újezd: Jandák, Bosman, Jiří Petříček, Rozsévač, Filipi, Huňáček, Bendžík, Jakub Petříček, Sobotka, Vohralík, Dvořáček

Dříteč: Vávra, Kroupa, Drahokoupil, Nedvěd, Pluhař, Musil, Vrška (72´Jezdinský), Bednář, Pečinka (66´Trojan), Štěpán (88´ Pech),Kušnír (92´Voženílek)

Domácí dvakrát ve vedení, ale soupeř výsledek otočil. Divaci sledovali utkání podprůměrné úrovně, neboť oba celky nastoupili bez klíčových hráčů. Zásadním momentem utkání bylo neproměnění vyložených šancí ze strany domácích za stavu 2:1. Soupeř byl v koncovce efektivnější. Nepochopitelné je , že utkání dohrál pouze s jednou žlutou kartou dřítečský Kušnír.

 

S torzem týmu jsme se drželi

30. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Srch - Újezd 4:2 (3:1)
Branky: Dvořáček, Jakub Petříček

Těsně pře fotbalem se omluvil další zraněný hráč a tak hráčů pro zápas v Srchu bylo devět. Na poslední chvíli doplnili první tým Újezda hráči Benfiky Martin Strnad (stoper) a Radek Kožený (útok). K zápasu tak odjíždělo jedenáct hráčů. Těsně před zápasem se do Srchu dostavil ještě Štěpán Vaníček, který si v půjčených kopačkách sedl na lavičku náhradníků společně se srdcaře Hývlem, který nemá ještě doléčené zranění.
Od prvních minut byl soupeř lepším týmem, ale vedoucí branky se dočkal až po standartní situaci, kterou náš tým nezvládl. Zanedlouho se však prosadil bomber v dresu Újezda Dvořáček, který nedal domácímu Mičjanovi šanci a vyrovnal. V tuto dobu soupeř působil opařeným dojmem čehož újezdečtí využili a v poli zcela vyrovnali hru. Pohroma ovšem pro náš tým přišla v poslední pětiminutovce prvního poločasu, kdy po hrubých individuálních chybách soupeř dvěma brankami získal náskok 3:1. Druhý poločas domácí polevili, ale i tak dokázali vstřelit čtvrtou branku. Naši kluci ještě po pěkné kombinační akci dokázali výsledek upravit, kdy nezištnou přihrávku od Koženého zužitkoval Petříček.
V Srchu jsme tak žádnou ostudu neudělali, kdy bych tímto chtěl poděkovat hráčům z Benfiky za výpomoc, neboť pro tyto účely Benfika v Újezdu funguje.

 
 
 
 

Balog řádil v Újezdě, ale v dresu Opatovic

24. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd A - Opatovice A 2:3 (1:2)

Branky: 2´Dvořáček, 83´Koblížek - 3´Richter, 25´+ 55´Balog

Rozhodčí: Kopecký, Diváků: 120, ŽK:2.2, ČK:0

Újezd: Jandák, Sobotka, Černý (46´Strnad), Vohralík, Rambousek, Bendžík, Koblížek, Petříček, Filipi, Dvořáček, Huňáček (61´Hladík)

Opatovice n.L: Guldán, Jičínský, Baloun, Kovařík, Jozíf, Valenta (66´Krsek), Hanovec, Jánoš (89´H.Bartoníček), P. Bartoníček, Balog, Richter (92´Daňhel)

Diváci, kteří se o několik minut opozdili, přišli o dvě branky. Hlavně první branka Dvořáčka z 35 metrů byla exluzivní. Zápas však rozhodl dvěma góly bývalý hráč Újezdu Balog, který byl rozdílovým hráčem utkání. Domácí v poslepované sestavě podali podprůměrný výkon, ale i tak v závěru byli blízko vyrovnání.

 
 
 
 

Vítězný návrat do přeboru

16. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Křičeň - Újezd 3:4 (2:2)

Branky: Koblížek 2x, Dvořáček, Vohralík

Do začátku zápasu jsme nastoupili vlažně a hned první nedůraz při bránění domácí potrestali brankou Urbance. Vyrovnání zajistil pro naše barvy Koblížek. Po jeho střele se musel domácí brankář Pleskot ovšem červenat. Po jednom z brejků poslal domácí do opětovného vedení Šprync, který posílil tým našeho soupeře z Přelovic. V poslední minutě prvního poločasu se střelou levkou tzv. angličanem prosadil Dvořáček a tak se do kabin šlo v lepší náladě.
Druhý poločas začal náš tým výborně. Ihned v první minutě se na dvakrát prosadil Vohralík, jenž přeloboval domácího brankáře. Náš mančaft se však z vedení neradoval velmi dlouho, kdy po špatném odkopu od naši branky zůstala neobsazena další posila z Přelovic Blažek a bylo vyrovnáno. Újezd poslal do opětovného vedení s chutí hrající Koblížek,na jehož technickou střelu k tyči domácí golman neměl. Poté jsme měli několik šancí, aby jsme soupeře dorazili, ale v koncovce jsme zklamali. Domácí měli i šanci na vyrovnání, ale neproměnili pokutový kop. Křičeň i tak gól vstřelila později, ale pro jasný ofsajd nebyl uznán, neboť hráč, který stál těsně před brankovou čárou nesmyslně tečoval do sítě jasnou gólovou střelu svého spoluhráče. Závěr zápasu byl dost nervózní z čehož rezultovali jen žluté karty pro domácí. Po závěrečném hvizdu měli někteří hráči červeno před očima a tak místo podání rukou docházelo z obou stran k vzájemnému napadání a výhružkám, což bylo nedůstojné zakončení jinak velmi zajímavého utkání.
Závěrem lze konstatovat, že tým Újezdu působil fotbalovějším dojmem. Domácí spoléhali spíše na dobré bránění, důraz v osobních soubojích a hru na brejky.

 

V tropické generálce remíza

9. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Lázně Bohdaneč 2:2 (0:0)
Branky: Koblížek 2x

Za tropického počasí se sehrál přátelský zápas s velmi silným soupeřem z lázeňského města, který proti minulé sezóně doznal mnoho změn. Šance se střídaly na obou stranách, ale střelci ve většině případech selhávali, kdy domácí tým pohrdl i výhodou pokutového kopu. Soupeř působil fotbalověji, ale rémíza je spravedlivá.

 

Chlumec efektivnější v zakončení

3. 8. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Újezd - Chlumec n.C 2:4 (1:3)
Branky: Vohralík, Sobotka,

V poli byla hra vyrovnáná, ale domácí zradila koncovka. Soupeř byl v zakončení efektivnější. Stínem utkání je vážné zranění hlavy Tomáše Rusína, kterému drží celý tým palce, aby se z nemocnice co nejdříve vrátil domů. Poděkování Lukáši Moravcovi, který převezl zraněného Tomáše velmi rychle do nemocnice.

 

Výhra ve Chvaleticích

24. 5. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Mužstvo dospělých A

Chvaletice - Újezd 1:2 (1:0)
vlastní - Dvořáček 2x

Hráči Újezdu nastoupili do zápasu velmi vlažně, jejich hra byla velmi profesorská bez jakéhokoli nasazení. Optická převaha Újezdu byla patrná hned od začátku zápasu, ale na držení míče se bohužel nehraje. K tomu si v desáté minutě vybraj ještě slabší chvilku golman Hývl, který si dal regulérního vlastence a poslal domácí do vedení 1:0. Po zbytek prvního poločasu dostali újezdští svého soupeře pod tlak, z kterého vytěžil Sobotka po faulu na jeho osobu penaltu. Bendžík ovšem podruhé v jarní části soutěže selhal a nechal vyniknout pouze domácího lapače Cincibucha.
Druhý poločas náš tým ještě zvýšil tlak a přišlo vyrovnání. Z dvaceti metrů se opřel do míče Dvořáček a vymetl pravou šibenici chvaletické branky. Vedení na stranu Újezda strhl gólem z penalty opět Dvořáček, který po dlouhé sérii neproměněných penalt tuto proměnil. Penaltu zařídil svým průnikem Jakub Petříček. Tým Újezdu svoji výhru mohl následně několikrát pojistit, ale své šance nedokázal přetavit v gól. Rozhodčí se poté již asi bál odpískat třetí penaltu. To byl Dvořáček před golmanem domácích zezadu podražen bránícím hráčem. Alespoň se dočkal omluvy od chvaletického provinilce. Krásnou dalekonosnou střelou se prezentoval střídající Rusín. Ke smůle našeho týmu ovšem jeho střela orazítkovala pouze tyč. Náš tým se tak musel strachovat až do konce o hubené vítězství, kdy v několika případech podržel náš tým Hývl, který tak odčinil svoje zaváhání ze začátku zápasu.