Jdi na obsah Jdi na menu
 


SESTAVA: Jandák, Martin Beránek, Matys, Zima, Milan Beránek, Rozsévač, Linhart, Tomáš Bendžík, Petr Mrštík, Pavel Mrštík, Strnad

Střídali: Jirka Petříček, Filip Doležal, Petr Erban

Branka: Pavel Strnad z penalty


Újezdečtí hráči vstoupili do prvního poločasu vlažně z čehož rezultovalo několik soupeřových rohů a několik závarů před naší brankou. První gól padl poté co domácí David Velínský zatáhl míč do lajny a jeho následný centr usměrnil z první do sítě útočník Pavlíček 1:0.  Zápas jistě velmi ovlivnil i další moment, kdy náš brankář Jandák s potížemi  dostal míč  pod svoji kontrolu, kdy ale poté do něho několikrát kopl  domácí útočník. Faul na golmana se však  nepískal. Při této akci dále chvojenecký hráč strčil zezadu do stopera Matyse a ten při nekontrolovateném pohybu kopl Jandáka přímo do obličeje. Po tomto střetu začal Jandák krvácet z úst a musel si doslova vrátit skoro vypadlý zub do dásně, ale hlavní sudí se tomuto pouze smál a ještě provokoval hráče Újezdu "pozn.do této doby jsem si myslel, že  hlavním úkolem rozhodčího je bránit zdraví hráčů, ale výsledek zápasu je asi důležitější, vždyť domácí mohli dát gól ne." V prvním poločase jsme zahrozili i my, a to když po hlavičce Milana Beránka  skončil míč těsně vedle brankové konstrukce.  V prvním poločasu jsme jestě stačili nastřelit tyč domácí brány.
   Do druhého poločasu vstoupili naši hráči aktivněji, kdy bombou z 20 metrů nastřelil Pavel Strnad břevno domácí svatyně. Poté ale opět zaúřadoval hlavní rozhodčí , který nesmyslně odpískal faul Doležala na domácího útočníka. Celá věc se měla tak, že domácí útočník si předkopl míč do pokutového území. V pokutovém území tohoto předběhl již zmiňovaný Doležal. Domácí útočník teatrálně upadl na záda Doležala a píšťalka hlavního sudího tentokrát němá nebyla. V tuto dobu jsme mohli ještě hlavnímu arbitrovi nejspíše poděkoval, že neodpískal rovnou penaltu. Naši hráči však postavili špatně zeď, kterou propílil z přímého kopu domácí plejer a zvýšil na 2:0.  Hlavní arbitr si poté nejspíše splet fotbal s mariášem a začal ze své kapsy vytahovat jednu kartu za druhou, a to hlavně proti hostujícím hráčům. Naši hráči ani za takovéto konstalace zápas nevypustili a drali se před branku domácích. Při jednom závaru před bránou zahrál evidentně rukou domácí hráč v pokutovém území a pískala se penalta. Tuto s přehledem proměnil Pavel Strnad a tím zdramatizoval zápas. Šanci na vyrovnání měl Petr Mrštík, kdy postupoval již sám na branku chvojeneckých, ale byl zezadu stažen domácím obráncem. Píšťalka hlavního arbitra zůstala k úžasu hostujících hráčů němá a v přerušené hře dostal navíc Petr Mrštík druhou žlutou  a následně červenou kartu za údajné simulování.  V tuto dobu měli  skoro všichci hostující hráči již po žluté kartě. Asi za dvacet minut byl kartou stejné barvy potrestán i hráč domácích David Velínský, který brutálně a zcela nesmyslně fauloval Martina Beránka.  Poté fauloval domácího hráče Milan Beránek a od rozhodčího uviděl druhou žlutou kartu. Tento šel již do kabin, ale zmatený hlavní rozhočí se ve svých poznámkách již asi nevyznal a našemu hráči kartu červené barvy překvapivě neukázal. Milan Beránek tak dohrál s dvěmi žlutými kartami celý zápas.   Domácí bránu ještě těsně před koncem ohrozil Pavel Strnad, ale skóre se již neměnilo. Hlavní arbitr  ještě mohl pískat druhou penaltu, ale bohužel pro náš tým již nenašel odvahu k tomuto kroku.  Vzhledem, ale k situaci, že si  ke konci druhého  poločasu neustále myslel, že výsledek je již 3:1 pro domácí, tak učinit mohl.   Škoda propálené nafty  a zkažený víkend  našich hráčů.  Bohužel fotbal nepřináší pouze hezké chvilky. Naši hráči tak odjížděli s pocitem velké křivdy.  No nic musí se to hodit za hlavu a v příštím zápase zabojovat proti silnému soupeři z Pardubic.
    
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář