Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko na domácí půdě vítězně

11. 10. 2009
    V prvním poločasu se víc na hřišti diskutovalo než-li hrál fotbal. Prvních dvacet minut mělo více ze hry domácí družstvo, jenž šlo po technické střele k tyči z kopačky Leoše Svobody do zaslouženého vedení. Poté  měli ještě domácí  několik pološancí ke zvýšení náskoku, ale bez gólového efektu.  Po zbytek poločasu poté zabrali hostující hráči ze Sezemic a domácí zavřeli před jejich pokutové území.   Zaslouženého vyrovnání se hostující tým dočkal  a to z velmi přísně nařízené penalty.  Nutno však konstatovat, že hostující tým měl zahrávat již penaltu chvíli před tím, kdy musel být dokonce hráč Sezemic odnesen v nefotbalové pozici na nosítkách (domů odešel naštěstí po svých a újezdečtí mu přejí brzké uzdravení).  Penalta tak byla spíše kompenzováním předešlé situace.  Do kabin se tak šlo asi zaslouženě za nerozhodného stavu.
    Druhý poločas byli domácí mírně lepším týmem (zlepšení pohybu a lepší kombinace oproti konci prvnímu poločasu) a po centru Tomáše Bendžíka  a následné nádherné hlavičce Kuby Petříčka šli do vedení 2:1. Sezemičtí od inkasované branky několik minut působili odevzdaným dojmem, ale nakonec ještě několikrát vystrčili růžky, ovšem jejich střeli ze střední vzdálenosti buďto netrefili branku nebo si s nimi domácí Hyvl bez problémů poradil.  Sezemickým se díky snaze o vyrovnání začali v obraně  vytvářet okénka,  z čehož mohl těžit Matys a po něm Svoboda. Uklidňující gól však nepadl. Těsně před koncem dal definitivu domácím gólem Hladík, který vyhrál osobní souboj v pokutovém území s domácím obránce a lišácky upravil skóre na konečných 3:1.  Výhra domácích je sice důležitá, ale k ideálu předváděná hra měla ještě velice daleko.  Zarážejícím faktem je i skutečnost, že se někteří hráči, kteří byli nominováni k zápasu se na tento bez omluvy nedostavili, což je vzhledem k postavení áčta v tabulce zarážející (bude řešeno na výborové schůzy klubu).  Do pole tak musel nastoupit s horečkou Vaníček, jenž odevzadal na hřišti maximum a smekám před ním klobouk a na střídačce byl připraven Marťas Černý, jenž nemá úplně doléčené zranění  a golman Jandák.

      pozn. Byl jsem zastáncem béčka, ale bohužel budu muset svoje názory  o založení  bega díky chování některých jejich hráčů s největší pravděpodobností přehodnotit.  Díky  neomalenosti a nezodpovědnému chování  lidí kolem béčka jsem měl zkaženou celou neděli.  Zároveň se omlouvám některým lidem, na které jsem byl asi příliš drsný, i když za to nemohli, ale bohužel jsem byl opravdu velmi vytočen. V současné době přehodnocuji svoje další působení v újezdeckém fotbale a to i proto, že již hraji fotbal dva měsíce s pupeční kýlou a odkládám mou operaci.  Myslím, že pro celý fotbal a to i pro béčko odvádím kus práce a nezodpovědní lidé tak na práci  mou, ale i  ostatních lidí kolem fotbalu vyloženě plivou. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Borec kola..

Lu-kas,14. 10. 2009 12:52

Karel a Ondřej nominováni na borce kola, podpořte je... http://pardubicky.denik.cz/fotbal_region/borec-kola-kdo-bude-okresnim-favoritem20091014.html

xxxx

Jirka,13. 10. 2009 6:45

Já by jsem to jak říká Martin, tady již neřešil .

...

Černoch,12. 10. 2009 22:11

Zdravim všechny, nejdřív jsem se vůbec nechtěl zapojovat do této diskuze, ale musim. Jsem toho názoru, že tyhle věci patří mezi interní záležitosti klubu a tudíž by se zde neměly objevit. Bohužel se stalo. Můj názor na vzniklou situaci je takový, že všechno začíná u hráčů, jestliže nemá někdo 1,-Kč na omluvnou SMS zprávu na trénink nebo zápas tak je to smutný a pro jiného se to prodraží tím, že ty dotyčné musí obvolávat. Nasazování hráčů do jednotlivých zápasů by mělo řešit vedení klubu ve spolupráci s trenéry, kdy v tomto by měl být už konečně zaveden pevný řád a né takovýhle " bordel " kde si dělá každý co chce. Nemůžeme se divit O. Rozsévačovi, že si zajistí účast několika hráčů A týmu na zápas B týmu, když den před zápasem neví, kdo mu na hříště vůbec příjde - zde se opět projevuje ta 1,-Kč za SMS. Na druhou stranu je podle mě zbytečný do zápasu za již rozhodnutého zápasu nasazovat hráče, kteří druhý den budou hrát za A mužstvo, kdy zde je hrozba zranění, vyloučení atd. a to za současného stavu, kdy je víc marodů než hráčů A mužstva podle mě velký hazard. Vše a hlavně ty pravidla, které by dodržoval každy by mělo stanovit vedení klubu a my hráči se podle nich řídit, hned by se vidělo, kdo do týmu patří a kdo se jen přetvařuje a jen parazituje. Nemá cenu tohle řešit zde, kde se stejně nic nevyřeší.

Tým

Jirka,12. 10. 2009 19:41

Souhlasím s Honzou. Z tohoto důvodu jsem od samotného začátku prosazoval společné tréninky, které bude vést i pan Rozsévač. Fungování doplňování kádru áčka bohužel ne zcela funguje. Již podruhé nás bylo málo na zápas a to v době, kdy benfika nehrála. To nemůžu pochopit. Jinak k tomu, že jsem něco honil na poslední chvíli před zápasem. Podejď ne, když jsem se dověděl až asi hodinu před zápasem, spoustu lidí nepřijde a to ne protože se takto omluvili, ale protože jsem jim volal, kde jsou a oni řekli, že nejdou. To ještě nechtěl jít na fotbal Prasík. No Jandák se tak mohl od začátku objevit v útoku. Dalšího koho nechápu je hráč, jenž přijel na fotbal, ale odmítl jet domu pro kopačky (Někdo by ho tam určitě odvezl) a tým nechal ve štichu. Naštěstí se nikdo nezranil a tak měl zápas dobrý konec.

tym

hants,12. 10. 2009 18:49

myslim si,ze neni dobre delit na acko a becko,trenuje se spolecne a kazdy kdo chodi na treninky muze makat tak,aby se do sestavy acka propracoval,myslim ze kazdy kdo chce ma sanci.a kdyz nevyuzije ani sanci jit na stridacku za acko pri takovem poctu hracu,ze by si jiste chvili zahral a upozornil na sebe vykonem ,je to jeho chyba.takove to napeti mezi ackem a beckem myslim si rozhodne fotbalu v ujezde neprospeje. kluci, sme tym!podme tahnout za jeden provaz! kazdy z nas chce urcite hrat fotbal v dobrem kolektivu a na dobre urovni.ahoj

dobre

Michal Rozsevac,12. 10. 2009 17:08

tak kdyz to berete takhle .... vyridte si to s hracema osobne...kdyz si myslite ze je nekdo mistr sveta.... ja o sobe takove mineni rozhodne nemam....rad pomuzu ale vcera sem proste nemohl:(

Reakce na Míšu

Filip Doležal,12. 10. 2009 9:19

Já jsem tam nebyl, ale když je oslovenej hráč z béčka měl by jít automaticky s áčkem. Jenže pro (nekteré) mistry světa z bega je pod jejich úroveň jít jen na lávku. Pak řešte chování áčka když nepřijdete áčkiu ani pomoct.

...

Jirka,11. 10. 2009 22:03

Nehodlám to řešit po internetu. To je k ničemu. Tedy jest-li vůbec ještě něco kolem fotbalu, kdy řešit. Příště všem pošleme na fotbal pozvánky a já hráčům objednám šestispřeží z Kladrub.

...

Michal Rozsevac,11. 10. 2009 21:40

Nechapu proc narazis na problem ačka a béčka....kdyby ste zacli s lidma jednat a nebrat vse jako samozrejmost tak se vam lidi mozna dostavi... ale kdyz neco resis Jirko ty tesne pred zapasem tak to takhle vypada....ja osobne jak tady narazis ze sem se treba neomluvil - tak na patecnim treninku me oslovil trener a rekl mi jesli bych nahodou nemohl prijit kdyby nas bylo malo - na to sem mu rekl ze to v nedeli nestihame ze mame rodinne zalezitosti... takze sem nemohl ! a trener acka to vedel....to sem jeste nevedel ze dneska sem rano vstal a kvuli bolesti trisla sem jen odkulhal celej den......vim ze jsem mladej a nemam co do toho kecat ale myslim ze kdyz sem byl osloven tak sem si cas udelal i kdyz sem byl jako 4.nahradnik...me osobne to nevadi rad pomuzu... jen kdyz vite ze vas bude malo dejte vedet i jinejm klukum vzdyt na to nekdo od nas ma...jen jim dat sanci...nevim koho vsechno ste shaneli nebo jestli s nima nekdo vubec mluvil...ale prosim nezlob se na becko jako takove....jmenuj hrace konkretne at to neodnasej ti kterym nikdo nerekl....jinak jestli se zlobis na me jako takoveho tak se omlouvam ale ja sem trenerovi rekl ze nemuzu...tobe teda sem nic nerikal ale myslel sem ze trenerovi to rict staci