Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rehabilitační pobyt - Chorvatsko 2012

6. 4. 2012
Rehabilitační pobyt pro dialyzované a transplantované Chorvatsko 2012
Sportovní klub DaT ČSTV vás zve na tradiční přímořský rehabilitační pobyt se zajištěnou léčbou a rehabilitačním programem. Zájezd na Istrii v termínu 23.6.-30.6. 201 bude opět uspořádám ve spolupráci s CK Zemek.  Ubytování je zajištěno stejně jako v minulých letech v apartmánech Pical, které jsou asi 150m od moře a asi 1 km od centra historického města Poreč. Apartmány jsou typu B a mají 45m2. Skládají se ze 3 místností – dvě ložnice s dvěma lůžky a obývací pokoj s rozkládací pohovkou nebo 2 samostatnými lůžky. V obývacím pokoji je kuchyňka a televize, přímo se z něj vychází na terasu nebo předzahrádku. Za kalkulovanou cenu předpokládáme obsazenost 4 osobami.
Kalkulace Vaší ceny:
1) ubytování v apartmánech: 3 800.- člen SK DaT i pacient (nečlen), 4000.- Kč ostatní. Tato cena platí při obsazení apt. 4 klienty. Další osoby v apt. jsou za 1900.- Kč. Není dětská cena.
2) doprava autobusem z Prahy za cenu 1950.- Kč za obě cesty. Možná je doprava vlastní, parkování u zajištěno v areálu. Zájemce o hromadnou dopravu žádáme o včasné rezervování.  
3) cestovní pojištění „Union A 25“ včetně pojištění storna je v ceně. Upozorňujeme, že podmínky storna jsou jednotné dle podmínek pojišťovny. Storno neznamená nikdy úhradu plné ceny, podrobnosti najdete na webu CK Zemek, nebo na 4 pobočkách v ČR.
Po celou dobu pobytu bude v místě lékař a sestra. Ti vás doprovodí na dialýzu, která je zajištěna tradičně ve spolupráci s dialyzačním centrem v Rovinji. Dopravu na HD musíme zajišťovat sami. Na dialyzační léčení je nutná spoluúčast pacienta, která je 20 Euro za osobu a dialýzu, SK DaT ji za Vás uhradí. SK DaT také zajistí pro přihlášené klienty VZP hromadný příslib úhrady pojišťovnou za léčbu mimo státy EU. Pojišťenci jiných pojišťoven si musí úhradu dojednat sami předem. Přihlášky s vyplněnou zájemkou prosím zasílejte co nejdříve poštou nebo mailem na níže uvedené kontakty. Po potvrzení Vám odešleme druhou informaci a vyžádáme si platbu. Uzávěrka přihlášek je 10.května 2012 nebo po vyčerpání kapacity.
Kdo nebude vařit, může si přiobjednat na místě polopenzi ve formě švédských stolů v přilehlém hotelu Zagreb, kde je také recepce pro apartmány, bazén k dispozici zdarma, internet, dětský klub. Tuto polopenzi zajistí CK Zemek na požádání.
 
Informace o dalších akcích najdete vždy na www.skdat.cz. Pravidelně obesíláme s programovou nabídkou dialyzační a transplantační centra, ne všude jsou ale nabídky vyvěšovány.
Za SK DaT ČSTV: MUDr Lukáš Svoboda - lukas.svoboda@bbraun.com, Mgr Michal Dušek - michal.dusek@bbraun.com
Adresa: SK DaT - Nemocnice Na Homolce, Roentgenova 2, 150 30 Praha 5
 Zájemka
Jméno……………………………………………………………………RČ…………………………………………Zdrav.poj…………………….
Bydliště……………………………………………………………………………………….email……………………………………………………
Telefon………………………………………….Jsem léčen                      HD                       PD                    Transplantace
Spolucestující
Jméno……………………………………………………………………..RČ…………………………………………
Jméno……………………………………………………………………..RČ…………………………………………
Jméno……………………………………………………………………..RČ…………………………………………
 
 Dokument ke stažení zde