Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prázdniny v plným AC/DC

17. 7. 2014

Ahoj lidičky,

   udeřilo léto do střední Evropy. Sice počasí zatím dělá kejkle, ale to nevadí, ponivač je víceméně teplo a to tak, že oči přecházejí.

Pan Brambůrek odjel do jihočeskýho kraje; ani nevím, jestli někam k hlavnímu městu (pro naprostý neznalce a bačkory domácí: hlavní město Jižních Čech je Makarská), nebo někam jinam. Ale snad mi to, potvora, řekne, a přiveze mi nějakej dáreček, třeba ligni na žaru nebo Ožujsko.

A taky doufám, že najde nějakej čas, aby dopsal loňskej vandr. Ale musím říct, že konečně jsem na tý druhý straně: vždycky jsem byl já ten, kdo psaní zdržoval a dopisoval vandry těsně před odjezdem na další. Takže, pane Vajíčko, zklidni cholesterol a čekej.

Velkej vandr: není zatím vůbec jasnej. No samozřejmě - po těch letech v kanclíku, kdy bylo jednoduchý plánovat a domlouvat se, anžto jsme si čučeli do mord, je to teď kapku složitější, když jsme vzdáleni na sta mil. Ale jak naznačil víkenďáček k Moravský Třebový: je to jedno, náhoda to sama nějak spíská. Do toho už se mi ozejvaj z Němčiček, jestli letos přijedeme. Copak o to, určitě by to bylo fajn, ale asi je na čase objevovat jiný světový končiny. Sice jsme o trase letos ještě ani nemluvili, ale napadlo mě, spojit historii s budoucností a vyrazit z Rusavy (kde jsme kdysi....ale to je v popisech) přes vsetínský vrchy a Beskydy na Prašivou a potom hřebenovkou přes Jablunkov do nejvýchodnějšího místa český republiky, ale....bysme mohli zase něco v Bílejch Karpatech....a nebo pro změnu jižní Čechy, ponivač tam jsme nebyli už léta.....nebo máme tu trasu v Krušnejch horách, což by asi bylo hóóóódně zajímavý, protože tam jsme nebyli NIKDY....prostě: je to letos YEDOWA CHUZE OPEN.

Pan B. se vrátí už tenhle víkend a musíme se dát dokopy a domluvit se: jestli vůbec dostane další dovolenou, a když , tak kdy, a když kdy, tak na jak dlouho. Logistika.

Ale vy se, kamarádky a kamarádi, na logistiku vyprdněte, rozbijte gypsový brav, dejte dokopy uškudlený peňondze a jeďte pryč, třeba do jižních Čech.

Dobrodošli, p. Vajíčko