Jdi na obsah Jdi na menu
 


(164)Léto léto mý

3. 7. 2015

Jestli i Yedowka bude toto léto tančit, jako Iveta Bartošová, která už ale dotančila, je ve hvězdách, o čemž teda vyje Pavlík Haberů....kua, já jsem se do toho nějak zamotal.

Dětiska dovlekly dvojice ovislejch karafiátů souškám, nacpaly do euroobalů poukázky na vejprask, s válečným rykem doma odhodily tašky co nejdál od sebe a nastaly jim dva měsíce vegetu.

Ne tak Yedowce, páč ta už je velká, je jí dvacet - a musí hákovat, aby vydělala nějaký love.

Jak už je známo, ani letos nejedeme na velkej vandr, díky souhře debilních okolností. Ale ..... včera jsme s panem Brambůrkem upekli termín víkenďáčku: 15.8. a 16.8. A vypadá to, že pojedeme na hudební soustředění do Němčiček, anžto už vystrkujou drápky a ptají se, kdy přijedeme. Ale destinace je samozřejmě open, mám v záloze ještě nějaký nápady, kterejma chci Brambůrka potěšit.

Jináč červenec je pro Vajíčkovy i Brambůrkovy důvod k návštěvě Jižních Čech, teda Chorvatska, anžto ratolesti toužej po H2O s příchutí NaCl. Není to synchronizovanej útok Yedowky, jedeme nezávisle a odděleně.

Náš bude ten vandřík.

Pan Brambůrek - doufám - usilovně píše zápis z posledního vandříku k Zábřehu; a taky doufám, že si přestane uzurpovat fotky z loňskejch akcí a dá je sem, aby pan Vajíčko mohl vzpomínat a slzet.

p. V.