Jdi na obsah Jdi na menu
 


Světlá

8. 3. 2010

   A další akce na obzoru....no co taky psát jinýho: asi nebudeme chüžní stránky rozšiřovat o politický okýnka, bulvární zprávy nebo live kamery do koupelen jednotlivejch chüžníků; jde hlavně o vandry, cesty a hraní. Smiř se s tím, milej čtenáři. Nebo nech laskavě vzkaz ve Vzkazníku a my se budeme činit.

   Děda Tomáš z Böhmische Eiche nás už delší dobu láká do chaloupky; asi se mu Silvestr líbil, tak si to chce zopáknout. A protože slíbil v hospodě ve Světlé, že bysme tam mohli udělat hudební večer, tak jsme se dohodli, že 20.3. by mohl být ten den D.

   Zkusíme oslovit i osečenskej dobrovolnej sbor hrdel a udělat nějakej plagd nebo anplagd, to už se uvidí. Panu Brambůrkovi se zdrátování líbí a už nechce pidlikat jen tak do vzduchu - asi má nějakou úchylku na dráty. Report z celý akce bude zase tady, gde jinde. A už se připravujeme pömalu na Čáry v Ředkovci: tentokrát by z toho moh´ bejt - ale ZCELA VÝJIMEČNĚ - pořádnej AjnKeslBuntes, anžto bude lidí moc moc moc a my budeme asi hrát - jak jinak, že, milý základe bramborové kaše? - přes dráty.

Pan Vajíčko

 

Tak to nemůžu nechat jen tak, pan Vajíčko má asi nějakou profesionální deformaci, protože LŽE, jako když Mladá Fronta tiskne. Já, že mám úchylku na dráty!!! kecy v kleci. Ale je pravda, že při hraní do drátů se člověk nenadře a nemusí hulákat do ochraptění. Navíc do mě všichni tak dlouho hučeli, až mě přemluvili, a nebojím se říct, že až donutili (pod pohrůžkou násilí (oloupání), změny stavu (kaše), dokonce smrti (konzumace)), abych si koupil novou kytaru, takže jsem vlastně neměl na vybranou a koupit jsem si ji MUSEL. No a ta přes dráty hraje fakt dobře, takže se mi to hodně líbí, ale o nějaký úchylce a tvrzení, že pan Brambůrek už nechce hrát anplakt, ale jen plakt, je holý blbost. Takže bacha pane Vejce, abych vám nenakřáp skořápku a neudělal z vás omeletu!!! BU BU BU!

Pan Brambůrek (toho času v bojovné náladě) :-)

 

Už se bojim a lezu slepici zpět do kloaky. (Ne aby někoho napadlo přemejšlet o mojí mámě!!).

P. V.