Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hell

24. 5. 2010

   Aby do mě husa drcla....taxme nakonec utrpěli jarní vandr alébrž otevírání sezóny. Jestli velkej vandr bude v podobným duchu, v jakým probíhal tenhle, tak asi umřu a pan Brambůrek mě někde zakope a na Dušičky mi bude chodit zalejvat hřbitovní flóru a odstraňovat hřbitovní faunu.

Díky mojí ženě Aďce, která se slitovala a napsala mi propustku, jsme jeli v pátek a v neděli se vraceli. Českopipsko - teda přesnějc Blíževedly-Hřídelík-Ronov-Zahrádky-Peklo-Česká Pípa - utrpělo návštěvu Yedowky v old-school složení (teda pan Brambůrek, pan Vajíčko), prováděla se konzumace všelijakých nápojů. hraní, ohníčky, buřtíčky, odemykání Ronova, pěší chůze a v neposlední řadě i smrt jednoho z členů Yedowky. Však si to počtěte ve Vandrech, až to někdo sesmolí. Počasí bylo gůt, vandr byl supergůt - až na bloudění mezi továrnama na kraji České Pípy.

Tenhle víkend se jede k Valče, bejvalé to zpěvačce Costry Nosy, naší první kapely před Yedowkou - budeme pracovat, ale i hrát a zpívat, přijďte se dívat, jak nám bude hej.

Pan Vajíčko.