Jdi na obsah Jdi na menu
 


zasejc nic

19. 5. 2010

Tenhle víkend se vyvíjel docela slibně. Našli jsme si pěknou cestu ze Zahrádek do Český Lípy. Bohužel, Dáška se musí dost učit, tak to vypadalo, že budu křenit rodině Vajíčků, malý Vajíčko bude odevzdáno do rukou babičky a dědy a půjdem ve třech. Jenže věci nejsou, čím se zdají být a tak nám kdosi, nebo cosi, hází klacky pod nohy jeden za druhým.

Za prvý:  Chčije a chčije. Přesně jak to říkal už děda Komárek. Poslední hezkej víkend byl snad na Ředkovci. Jak psal pan Vajíčko posledně, tak jim ta hnusná předpověd vyšla. Domluvili jsme se na tenhle tejden, to znamená víkendáček 22 - 23 kvjětenec. Ale není nám přáno.

Za Druhý: Malý Vajíčko mělo být u nejstarších vajec na hlídání přes víkend , abychom mohli vyrazit na vandřík. Jenže stvořitelku páně Vajíčka ňákej hajzl na Karláku strčil a oná má teď chudák ruku v gipsu. Chytit ho tak a uřezat mu koule, aby se nemoh množit. Fuj. Tak to znamená, že mrňous k pravajíčkům nejde. 

No a za třetí: Tak jsem koukal na stránky Českejch drah a zjistil jsem, že jízdenka pro tři lidi do Zahrádek k Český Lípě stojí 666 korun, což je Luciperovo číslo a to teda nemůžem riskovat. Navíc po zaplacení čertovský ceny by nás čekala cesta Peklem do Český Lípy a do toho fakt nejdu.

Takže tenhle tejden skrečujem taky. Maximálně to bude na jednodenní vejlet, ale ještě nevíme kam. Upřesňujem si informace. 

 

Pan Brambůrek