Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taškařice nejtaškařicovatější

5. 5. 2011

Jen posuďte sami:

V sobotu se pan Brambůrek žení!!!

Už kolem toho poletuje jak derviš, má dneska a zejtra volno a aby si potom odpočinul s nervíkama, pocuchanejma od toho, jak se snažily vohnout mu papulu do "NE", zatímco jeho mezimozek tam narval "ANO" (protože nikdo ani jinej výsledek nečeká, to neni hokej s Finama nebo dokonce práce s buzolou), odjede se svojí novopečenou ženou kamsi do šumavskejch hvozdů na top sekret minidofču.

Tím pádem se zase změní složení Yedofky z jednoho vypelichanýho ženáče a jednoho oslnivýho pardála na DVA vypelichaný ženáče, takže vandry se nám pěkně přestěhujou do lesa a případně kolem domovů důchodců.

Další tejden by se měli zastavit kluci z Rumunska aspoň na pár piv. Uvidíme, co z toho vzejde. Fakt, je, že tohle je poprvé za posledních tak pět-šest let, co jsme na jaře nikde nebyli na služebce. Musíme je ožrat a donutit k pozvání.

Zpívání U Ploužnise se začíná rýsovat VELICE zajímavým směrem: (vyňato z mailu od Radka, velmistra sboru Zlatejch Hrdel Osečná) "....budou i mažoretky." Jo, tak to bude hóóódně zajímavý, zkusim se podívat na starý fotky a vykouzlit ze sebe toho oslnivýho pardála. Ale už předem znám výsledek.

No a pak už bude desátej červen a to je ten den, kdy.......ale nepředbíhejme.

P. V.

Jo, nezlobte se, že je z  Chüže takovej muj blog. Mě to taky sere. :o)