Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hotovo dvacet

31. 12. 2010

...a tak start dvacet jedenáct.

Ne, to neni o Kobře 11, i když tempo roku dvacet deset bylo vražedný.

2010 fkostce: Silvestr a Novej rok u dědy Tomáše velice příjemnej. Šibřinky, super akce, poprvé sdrátovaná. Návštěvy u dědy Tomáše a hraní v Chlívku - fajn lidi, dobrý zázemí. Jarní neplánovanej vandr k Český Pípě - velká taškařice. Služebky do Polska a Rumunska - už standardní součást roku se spoustou srandy. Velikonoce v Ředkovci - možná už tradiční akce, vypadá to, že se vykrystalizoval kolektiv. Pan Topinka - konec aktivní účasti, škoda - ale tak to někdy chodí. Červenec - hraní U Lojzičky, protření očí kopřivama, protože záznam ukázal, jak moc vyjeme. VELKEJ VANDR - skoro návrat ke kořenům, ale hnusný počasí to změnilo na nečekanej AjnKeslBuntes a hlavně - sehrávání a sezpívávání ponovu. Srpen - téměř dohromady dvě služebky, zase velká sranda. Tatry - hnusný počasí, hodně práce, pan Vajíčko si utrh nohu v závěsu, páč je blbej. Hraní ve dvou kostelích s Canzonettou + nácvik repertoiru - mooooc dobrý až perfektní. Podzim - v práci se z nás konečně stal oficiální tým. Hraní v Tróji - další sdrátování, investice do aparatury, hrajeme za prachy, velice dobrá akce. Tejden před Vánocema - návšteva Bukurešti, hoří hotel.

Nebylo to úplně špatný. :o)

V roce 2011 čekáme velký překvapení. Jaký? Všelijaký. Na leden a únor už jsme objednaný do Tróje na hraní. Máme v plánu zkoušet, zkoušet a zkoušet. I nějakej ten vandřík, určitě. Bejt v klidu, pracovat, relaxovat a tak dále a tak dále. Hlavně to zdravíčko, štěstíčko a trochu toho srdíčka.

Samozřejmě i Vám všem, lidičky a kamarádi.

Přejeme dlouhej a intenzivní rok 2011.

P.V.

P.S. - Až teď, 4.1.2011, jsem si všim, že jsem - fakt nechtěně - de facto okopčil článek páně Brambůrka "Krátké zhodnocení...." To nebyl úmysl, ale blbost. Aspoň, že p. B. napsal zásadní věc: že bysme měli jezdit ven víc než jednou do roka. Staň se!!!