Jdi na obsah Jdi na menu
 


banner_sezona_2024.png

 

Chatová osada je přizpůsobena pro rekreanty všech věkových
kategorií, rodiny s dětmi, psi, kolektivy

Sportovní zařízení:
hřiště na volejbal, nohejbal, stolní tenis, tenisové kurty ve Strmilově

Koupání:
vlastní pláž, pouze pro rekreanty rekreačního střediska, v ceně ubytování je šlapadlo, loďky    

Ubytování:
ve 4, 5, 6ti lůžkových chatách, které jsou přizpůsobeny pro samostatné vaření, tzn. kuchyňská linka, nádobí, elektrický sporák, lednička, rychlovarná konvice. Povlečení na týdenní pobyty je zdarma, na kratší pobyty se platí, možno si vzít i povlečení vlastní. Chaty mají samostatná ohniště a venkovní posezení, jsou ideální pro individuální rodinnou rekreaci a poskytují dostatečné soukromí. Současně je možné vyhovět i větším skupinkám hostů.

chaty č. 1,2,3 - malé čtyřlůžkové chaty (2x palanda částečně oddělená lůžková část od obytné místnosti / závěs, samostatná kuchyňka bez zavedené vody)

chaty č. 5,6 - střední chaty pro max. 5 osob (2x palanda + gauč v obytné části, ložní část částečně oddělena příčkou, kuchyňka samostatně v předsíni

chaty č. 7,10 - pro max. 6 osob, samostatná oddělená ložnice se 2 palandami, 2x postel / válenda v obytné místnosti, kuchyňka v samostatné předsíni. Chaty renovované v období 2019-2021, bez zavedené vody. 

chaty č. 4,8,9,11,12,13 - pro max. 6 osob, samostatná oddělená ložnice se 2 palandami, 2x postel / válenda v obytné místnosti, kuchyňka v samostatné předsíni, starší vybavení, bez zavedené vody. 

chaty č. 14,15 - patrové chaty pro max. 5 osob se zavedenou vodou (umyvadlo s průtokovým ohřívačem), dispozičně řešeno jako ložnice v patře (4x válenda) + gauč dole v obytné místnosti, jejíž součástí je kuchyň.

chata č. 16 pro max. 6 osob, samostatná oddělená ložnice se 2 palandami, 2x postel / válenda v obytné místnosti, kuchyňka v samostatné předsíni, se zavedenou vodou (umyvadlo s průtokovým ohřívačem)

Sociální zařízení je pro všechny rekreanty společné ve speciální budově v areálu WC muži, WC ženy, sprcha muži, ženy, teplá voda celý den, umývárny s teplou a studenou vodou. K dispozici je uživatelům volně i solární sprcha v areálu osady.                                                                   

Doprava: 
vlastní, nebo autobusová se zastávkou ve Strmilově nebo v Kunžaku           

                                                      

Pitná voda
je v areálu, do chat zavedená není. Výjimkou jsou chaty č. 14, 15, 16, do kterých je pitná voda zavedena přímo. Pitná voda plně splňuje hygienické atesty a je zdravotně nezávadná.                                            

Rybaření:
možno zakoupit rybářské povolenky ve Strmilově. Rybaření na Hamerském potoku                                                                                                        

Půjčovna jízdních kol: Kunžak 3km                                                             

Nástupy a odjezdy v sobotu, jiné termíny lze dohodnout se správcem osady.

Provoz letního kiosku je od sezóny 2017 ukončen. Děkujeme za pochopení.

KOMORNÍK OPAKOVANĚ VYHLÁŠEN JAKO JEDNA Z NEJLEPŠÍCH KEMPOVACÍCH OBLASTÍ V ČESKU - ČTĚTĚ VÍCE - VIZ ODKAZ NA IDNES.CZ. 

idnes.jpg