Jdi na obsah Jdi na menu
 


12.kolo ML 2011-12 : PIKÁREC - NHÚ 3:4

První zápas nadstavby sezóny 2011-12.

V neděli 25.12.2011 v ranních hodinách, tedy čase, který se spíše hodí pro poježíškovou relaxaci jsme začali náš první zápas nadstavby o umístění 17.-21.místo.
 

V tomto nadstavbovém kole nás čekal zápas s týmem Pikárce, obce nedaleko městečka Křižanova.

S tímto týmem se setkáváme na ledě již dlouho, naše bilance je nepatrně příznivější a to v zápasech (PÚ 0:1, 3:6, 3:6, 7:4, 2:0) a (ML 2:6, 3:3, 4:0, 3:1, 4:5, 4:1, 2:1, 7:2).
 
Letošní první zápas jsme vyhráli 7:2.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Komínek Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Strádal Radek
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Kubát Petr
 
Jaša Vlastimil
Novotný Radek
Jelínek Jiří

Náhradníci
Badalík Miroslav, Necid Josef (ne-omluven)
Cink Lubomír / Hlaváč Lubomír (zranění)

Mucha Jaromír (omluven)

 Požár Pavel (omluven)

Veselý Petr (omluven)

 Benáček Karel (omluven)



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

PIKÁREC - NHÚ BALINKA 3:4 (1:1) - STATISTIKY - více zde 

V brzkém ranním po štědrovečerním dni se nám opět nepodařilo nastoupit v kompletní sestavě. Museli jsme tedy opět improvizovat v obraně a hrát v neúplném počtu devíti hráčů. Zápas sliboval boj o každý centimetr ledu, což se beze zbytku v průběhu potvrdilo.

 

Ihned od úvodního vhazování se začalo ve velkém tempu, tedy útočně  na obě strany a tak především brankáři se měli co ohánět. První naše oslabení se nám podařilo bravurně odehrát a prakticky vzápětí projel David nádherně celým hřištěm a s přispěním štěstíčka se dostal k odraženému puku od soupeřovi brusle a nedal pikáreckému gólmanovi šanci. To běžela 17minuta utkání. V této fázi jsme měli lehce navrch, a tak si vypracovali i více gólových situací, kterými jsme mohli soupeři odskočit, brankář soupeře však vytáhl několik pěkných zákroků a tak udeřilo na druhé straně. Po pěkné kombinaci elitní formace soupeře, která nás zavřela v našem pásmu jsme inkasovali nechytatelnou ranou. V 26minutě zápasu tedy bylo srovnáno. Do konce třetiny už hra byla prakticky vyrovnaná, i přes několik šancí na obou stranách se skóre neměnilo a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu.

 

Na začátku druhé půle jsme přežili druhé a naše poslední oslabení v dnešním zápase. Soupeř však pokračoval v tlaku, hra se usadila na několik minut v našem pásmu, čehož protivníci využili a střelou, která se od masky našeho gólmana odrazila do branky, se dostali do vedení, na pomyslné tabuli svítila 45minuta utkání. Tento stav nám velel vrhnout všechny síly do útoku. Od této chvíle jsme tedy začali soupeře tlačit a přicházeli i šance, v brance však stál výborný gólman soupeře. I náš Karel se musel ohánět, neboť jakékoliv šance soupeř využíval k rychlým protiútokům. Hra se už přehoupla do poslední třetiny utkání a vypadalo to s námi nedobře. Naskytla se nám však výhoda přesilové hry, jediné ve druhé polovině a tohoto okamžiku jsme náramně využili. Soupeře jsme přimáčkli v jeho třetině a po nádherném načasování Milan excelentní přihrávkou vyzval Vlastíka, který poloprázdnou brankou nepohrdl, v 67minutě bylo srovnáno a to nebylo vše. Prakticky z vhazování jsme omráčenému soupeři připravili další šok, kdy si náramně několikrát vyměnilo puk naše duo David a Pepik a druhý jmenovaný opět do poloprázdné branky otočil stav v náš prospěch, a to uběhla jen necelá minuta od vyrovnání. Za další dvě minuty bylo ještě veseleji, dezorientovanému soupeři jsme přidali další políček, kdy ihned po vyhraném vhazování Milana se z první trefil v 70minutě opět Pepík. Zdálo, že tento gól by mohl soupeře dorazit, bylo tomu však naopak. Jako v letošním roce už poněkolikáté, snad pod dojmem uspokojení nás soupeř ihned po vhazování zatlačil a nechytatelnou střelou se vrátil do hry, tedy v 71minutě se začalo na ledě opět odehrávat drama. Začalo nám být horko, pod aktivním pojetím hry soupeře se začala projevovat naše fyzická námaha z menšího počtu hráčů  a v této fázi jsme se začali zaměřovat spíše na defenzivu. Avšak v brance nás několikrát podržel Karel Komínek a tak jsme tento zápas i přes powerplay soupeře dotáhli do vítězného konce. 

MM


Resumé utkání:

Co k zápasu dodat,  herně jsme dnes odehráli dobré utkání proti snaživému soupeři, štěstí jsme dnes šli více naproti. Vyzdvihnout je třeba výkon celého útočného tria našeho prvního útoku. 


A příště jdeme na HCF Dráhy.

 

P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 689922
Měsíc: 12656
Den: 314