Jdi na obsah Jdi na menu

Star dance, když Vazouni tančí - Vánoční večírek – ATYPIK Terezín

tanec.jpgVazouni se společně s manželkami sešli k předvánočnímu posezení a především tanečku ..., v Terezíně to bylo jak v pohádce ... 

tanec.jpg

Pro stmelení Vazounů jsme se sešli společně s manželkami na večeři a následný taneček v restauraci ATYPIK v Terezíně .....

Uspořádat předvánoční akci společně s manželkami se podařilo logisticky zajistit Šembovi. Přes všelijaké obstrukce s místem konání byla nakonec domluvena restaurace ATYPIK v Terezíně. Sraz byl stanoven na 19. hod. Nelze jinak, než pokárat pár litoměřických a terezínských hříšníků, kteří se dostavili opožděně (jmenovat je nebudu, však oni vědí, že???).

Program i účast byla jasně daná: aperitiv, 1. večeře, zákusky, obložené mísy a tatarák. Nutno dodat, že na množství jídla se mohla přiživit i nějaká svatba, alespoň nikdo z nás nestrádal. 9 zúčastněných Vazounů (ŠEMBA, VINCA, MILAN hasič, MILAN III, MIMČO, JAROUŠ musga, PETR švagr, STANDA a PÁJA) společně s manželkami spokojeně spořádali 1. večeři, kterou někteří zúčastnění museli spláchnout sodovkou, nebo nealkoholickým pivem anebo podobnými „dobrotami“. Oni se totiž obětovali, případně byli nominováni na místa řidičů. Pak už nechybělo nic k tomu, abychom se ukázali na tanečním parketu. I přes malou možnost výběru hudby jsme si poradili a nejvíce to rozparádili na TĚŽKEJ POKONDR a jejich píseň STREJDA HONZA. Jasně, že těm vyvoleným pomohly k dobré náladě pomoranče se skořicí. Po tanečku, který byl prokládán dlouhým hadem plazícím se až do ulic Terezína, následovala druhá večeře a postupné odjíždění naší grúpy.

Při této akci byl domluven vánoční fotbálek, myslivecký ples v Trávčicích a další výhledové akce, jako např. COLORADO 2007. Nelze opomenout logisticky zajištěné pohádkové postavičky, které nás v restauraci navštívili, ale se cestou zmazali jak zákon káže a nakonec překračovali svou pravomoc.  

Tímto bych chtěl za zúčastněné poděkovat Šembovi za komplexní logistiku, řidičům za abstinenci, obsluze za obsluhu, Vincíkům za návrat a … prostě všem, za to že přišli a dobře se bavili.

Sorry za opožděnou aktualizaci, ale vánoční čas je dost hektický a časově nabitý. Současně se omlouvám za to, že k této akci nebude prozatím vytvořena fotogalerie, protože: 1. není čas, 2. fotky jsem poslal e-mailem a 3. na žádost je klidně pošlu znovu.

Snad mi to pedanti prominou J.

 

Náhledy fotografií ze složky TEREZÍN ATYPIK - KDYŽ VAZOUNI TANČÍ

Portrét

Statistiky

Online: 14
Celkem: 926128
Měsíc: 9175
Den: 982