Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanácký pohár Němčice nad Hanou 5.5.2012 - 4. místo mužů Mořic

Nepatrné zlepšení času a přesto bramborová medaile, ale příjelo více týmů, tak i toto se cení. Ikdyž ve slátané sestavě, s půjčeným spojařem savic, který si vedl skvěle, neměli bychom si stěžovat.

Z důvodu pracovní vytíženosti jsme se předem nahlásili na konec soutěže. Takže jsme sledovali jak vysoko Myslejovice nasadili laťku a jak se ji jejich největším konkurentům nezadařilo.  Nakonec ovšem byl čas 29,5 s celkem dobrý a pokud by Lico udělal lepší čas na svém terči, stejně jako Roman, který měl 25 s, mohlo být líp. Ale Lico nedoběhl, chyběl mu cca 1 m. Když se podíváte na video - může za to, že C hadice dostanou pod B hadice a ty je skřípnou a tím pádem zbrzdí proudaře. Výstřik byl cca 22 s.

 Video od Lici zepředu

Výsledky Němčice 2012

+JP+

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Další video

Lico, 8. 5. 2012 11:47

Je to pohled od terčů tak je tam vidět můj pokus o rychlý běh :)
http://www.youtube.com/watch?v=vxQSCdyvTr0&feature=youtu.be

Re: Další video

jirin, 8. 5. 2012 20:59

Já to zrovna nahrál taky na ytube a koukám, že ty to nahráls. Nevadí

veterani

randal, 6. 5. 2012 14:21

kdybi lico neběžel tak pomalu tak mohla bít bedna ja vím po zimě je to vždy těžké někdo přibere a jiní zhodí vid lico

Re: veterani

Lico, 6. 5. 2012 18:32

Zajímalo by mě kdo shodil -:). Před startem bych takový čas bral, ale nakonec je to zklamání...Až na Myslejovice to bylo vyrovnaný. Škoda, že Jenda padl vysílením u rozdělovače a nedoběhl až k terčům. Když takový čas zopakujeme Ve Vrchoslavicích budu spokojen.

Ve Vrcho to bude lepší

fiťa, 6. 5. 2012 12:18

Včerejší vykon starých těhotných pánů(pruměr 105kg a 35let bez Romana) byl výbornej,jak si napsal sestava notně pozměněná z A jen 3členové, zde se ukazalo že to není o mládí ale o zkušenostech.K Licové chybě jen to že má momentálně omezené trénování střiku :-),a to se v srpnu zlepší (prej).Do Vrcho vezmem kompletní B družstvo a pohár bude náš :-) jo a chce za nás startovat Mara Řizek(mladej klučina do B) prej taky dlouho nedržel žádný pohar,tak doufam že mu nebude velitel Lecoš bránit

Re: těhotní pánové

jirin, 6. 5. 2012 12:07

Tohle samé se ti stalo 2010 ve Vrchoslavicích http://www.youtube.com/watch?v=okI1YqcY9no&feature=player_embedded#! . Asi je to úzkým profilem trati a mírnou zatáčkou, že proudaři nemůžou jít do stran.