Jdi na obsah Jdi na menu
 


Znojmo 2009

Krásný dvoudenní zájezd do Znojma 16 a 17.9.2009.Dobrá parta je základ všech zájezdů a to se nám povedlo i s počasím. Druhý den teda nic moc,ale na první den ,kdy jsme procházeli Znojmo se nám vše vyvedlo. Ubytování v hotelu Bermuda se nám líbilo a pan Davídek, který se nám staral vlastně o doprovodný program ve Znojmě byl vynikající a ještě jednou mu děkujeme.Navštívili jsme galerii , den Švédska, sklípek, kde jsme se dozvěděli mnoho zajímavostí o výrobě vína a o firmě Znovín, která nám také byla nápomocna a vína od této firmy jsme ochutnali a posléze i konzumovali.Druhý den jsme navštívili podzemí ve Znojmě a v Moravském Krumlově jsme si prohlédli Moravskou epopej.Krásná tečka za naším zájezdem.

Kdo s námi nejel přišel o mnoho hezkých chvil a zážitků.Všem účastníkům se zájezd moc líbil a děkují tímto i AKCČR za pomoc při financování zájezdu.

Poděkování patří i řidiči panu Ctiborovi, který byl vždy ochotný a vozil nás bez nehod do všech cílů našeho zájezdu.Děkujeme tímto i fa Berka za zprostředkování autobusu.

Za senior klub AKC    Eichner Jiří

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář