Jdi na obsah Jdi na menu
 


BOB BRYAR (můj milášek:)

21. 5. 2007

BOB BRYAR

(miluju ho,I love Bob :)))


Jméno Bob je vlastně původně jméno Robert, anglického původu a znamená "Jasná sláva".
Datum narození: 31. prosince 1979
Místo narození: předměstí Chicaga, Illinois
Hraje na bicí.

Bob Bryar se narodil v Illinois 31. prosince 1979. V My chemical romance zastává pozici bubeníka. Nahradil zde Matta Pelissiera.
Matta zastupoval již v roce 2001, ale nahradil ho až v roce 2004. O Mattovi neexistuje moc veřejných informací, protože jak skupina říká "neradi kecáme blbosti", ale zdá se, že ho vyrazili, protože neustále dělal bordel na pódiu a nikomu už nedělalo radost společně koncertovat.

My chemical romance

Bob byl kdysi technikem bicích u The Used a na jejich turné se setkal s MCR. MCR měli v té době velké potíže se svým starým bubeníkem, takže bylo jasné, že potřebují nového. Takže přišel Bob. Hodně skupině vypomáhal a dnes je jedním z nejlepších nových bubeníků na světě. Se svým vlastním stylem je nyní Bryar stálým bubeníkem My chemical romance.

Oblíbené skupiny, zranění

Bob je fanouškem Black Sabbath a o Anglii si myslí, že je tam chladno. Uši si nechal propíchnout , když mu bylo 24 let. Bohužel si prodělal pár zranění. Některá jsou lehká a pak ostatní...ne tak malá. Jednou ho vystrčili z autobusu, taky dostal do nosu, když se rval s členem ochranky. Měl zlomené srdce (dlouhý příběh) a co se týče mozku...to odmítá komentovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář