Jdi na obsah Jdi na menu
 


5.11.2017 HC ŘEPNÍKY 7:0

7. 11. 2017

Ale jo, už na začátku utkání jsme si říkali, že bychom ty body snad urvat mohli. Naše nadšení jsme navenek skrývali a snažili se svědomitě na utkání připravit pod dohledem budoucího vedoucího :-)

Start do utkání nebyl jedním z těch nejideálnějších. Řepníky se velmi záhy ukázali, že nedají kůži lacino ba naopak. Než jsme se stačili rozkoukat, valil se na nás bílo-žlutý val v několika vlnách, avšak v brance stál odhodlaný Jirka Kučera (musíme ty naše gólmanský hochy Jiříkovi začít nějak rozlišovat). Rozhýbání našich koster obstaral neuvěřitelně pálící Kuboš, svobodník se rozjel a čaroval, co na tom, že branky jsou ze šuplíku těch nestandardních, hlavně že platí, takže zkrátka, Kuboš dostal touš nějak za brankovou čáru a to nás odstartovalo. Zahanbit se nedal ani další hodně dávno bývalý junior Vamb, ten se trefil standardně oproti Kubošovi. Tím končí první třetina a z nás padá tíha.

Druhá třetina se rozvíjí dle předpokladu a i když Řepníky stále koušou, my už víme, že se nedáme a navyšujeme skóre. Premiérový start v nové sezoně zažívá Johny, premiéru zdobí nejen přihrávkami a svými obvyklými kreacemi s pukem, hokejkou a rychlýma nohama, ale i brankou. Následně se ihned po buly trefuje naprosto precizně Mak no a po něm pro změnu v oslabení a v opačném gardu konečně, letos poprvé, Fífa. Tečku za povedenou třetinou činí opět Vamb. Když dáš mládí zelenou, nejen kačenou se ti odmění :-)

Tečku za tím naším případem udělá náš obránce vlasti a elitní našlapávač min, svobodník Kuboš. Teď bych nerad křivdil, nepamatuji si způsob zakončení, každopádně v případě Kuboše nebudu lhát, když napíšu, že bylo opravdu originální :-) Krásnou nulou se blýskl Jirka z Hostovic za Pardubicema u Černé za Bory.

  

 

znak
HC ŘEPNÍKY 7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
stav Skuteč 28.10.2017 13:00 ??? Jokerit Skuteč
branka asistence 1 asistence 2 vyloučení trest
1-0 Navrátil Chlada Pražan Žádný POD, 2
2-0 Vamberský Žádný Zach    
3-0 Chlada Navrátil Pražan    
4-0 Makovský PG Chaloupka -    
5-0 Chaloupka GO Makovský Macháček    
6-0 Vamberský Pražan -    
7-0 Navrátil Chlada Pražan    
           
           
           
           
           
           
Přesilovka Oslabení brankář
3-1, využití 1-0 1-3, branky 1-0 Jiří Kučera