Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jednoho rána se Bill zbudil o neco dřív tak se šel ještě podívat na E-mail. Pošta byla nepřečtená ještě z předešlýho dne, protože když si ji zrovna četl Tom vypli proud, tak si ji nemohli přečíst. Když se podívalna monitor, nemohl uvěřit vlastním očím. Poštu si přečetl ještě jedno a hned odepsal. Psala mu jedna kočka, která se mu už delší dobu líbila. V poště bylo napsané něco o Billovu sexapealu a tag...... Bill si myslel že sní. Nemohl tomu uvěřit. Byl to fakt kus baby. Do odpovědi jí napsal něco jako, že jí dnes po škole zavolá a dohodnou se na romantické procházce.

Když byl čas vstávat, Bill zbudil Toma a začali ranní shony. Tom šel do koupelny, umyl se a dal dredy do culiku. Pozdravil mamku, která jim připravovala v kuchyni svačinu do školy. Tom přišel za mamkou, dal jí pusu a šel si sníst snídani, o mu nachystala maka. Když jedl, s otevřenými ústy se podíval na bratra. Nechápal, proč se nejdyýl z rodiny zdržuje v koupelně, když z ní nevyjde o nic lepší než když tam jde, pomyslel si Tom.

Bill se umyl, namaloval, oblékl a šel se konečně nasnídat. Když byl čas jít, sebrali tašky a vyrazili do školy.

Po cestě do školy Bill neustále mluvil o své vyvolené. Tom ho neposlouchal a začal si hrát s mobilem. Dorazili do školy. Dvojčata zamířila ke skříňkám. U skříněk na ně už čekali Gustav a Georg. No konečně kluci řekl rejpavě Georg, který nesnáší čekání na ně. Začali kecat, když najednou Bill zčervenal jako nikdy předtím. Tom se ho ani nemusel ptát proč. Přímo k nim mířila podle Billa nejkrásnější holka na škole. Blížila se, Bill by už nestihl utéct. Kočka se na něj usmívala a pozdravila ho tím nejkrásnějším AHOJ, taky Bill ji pozdravil. No co dál dodat?? Bill se vznášel vysoko nad zemí. Zeptala se ho jestli mu přišel E-mail. Odpověděl že joo, a že jí dnes po škole zavolá. OK řekla a odešla. Kluci zůstali sami. Magore vzbuď se ona pro tebe jde. Nenechavej ji jen tak. To byli poslední slova, která mu kluci řekli a odešli do tříd. Bill tam ještě chvíli stál, potom se i on probral a odešel do třídy.

Bill se nemohl dočkat odpoledne. Hodiny se vlekly ukrutně dlouho. Myslel že to nevydrží, ale přece se jen dočkal. Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............ Zazvonilo na konec vyučování. Bill padal domů, aby mohl zavolat tý holce.

Padnul na postel a v ruce držel telefon. Třeslavýma rukama vyťukával její číslo.

Túúúúúúúúúúúúúúúúúúúút-túúúúúúúúúúúúúúúút

Prosím tady je...........

Ahoj A-Alie ta-ta-tady Bill ne-ne-nepůjdeš dneska ven??? Jen tak se pro-projít na procházku....... pu-pu-pujdeš???? - konečně to ze sebe vykoktal.

Ahoj Bille sem velmi ráda, že voláš, ale počkej chvilku dám ti Allie. Billovi to docvaklo až teď. On nemluvil s Allie ale s její mamkou.

Prosím??? Ozvala se Allie. Bill jí pověděl všechno znova a dohodli se, že teda dnes pro ní přijde okolo sedmé.

Tak dohodnuto........ahoj řekla Allie a zavěsila

Bill se cítil trapně. Šel se přichystat na jeho Velký večer

Bill se ještě naposled podíval do zrcadla a vyrazil. Hodně štěstí brácha budeš ho potřebovat, řekl mu Tom a odešel.

Crrrrrr........ Zazvonil Bill na zvonek a čekal, až mu někdo otevře. Otevřela mu Alliina mamka. Cítil se trapně, protože ještě před chvíli s ní mluvil jako s Allie. Allie si vzala bundu a vyrazili. Zezačátku bylo trapné ticho. Potom Bill navrhnul procházku okolo parku. Sedli si na lavičku a povídali si. Zezačátku Bill nevěděl co říkat tak řekl, Hmm to je ale pěkný počasí. I když bylo pořádně zamračeno. Ale to je detail. Po chvíli Bill ucítil něco smradlavýho, Zjistil že si šlápnil do psího hovna. A tak navrhl zmrzlinový pohár. Allie nebyla proti.

Když vkročili do sukrárny, všichni upěli zrak na jeho nohavice.

Dva zmrzlinové poháry, prosím........ řekl prodavačce.

Bude to 3 eura. Bill sáhl do kapsy, ale zjistil že peněženku nechal doma na stolku. Nakonec to zaplatila Allie.

Pomalu se začlo stmívat a Bill jako správný gantleman šel vyprovodit Allie domů.

Stáli na schodech a Bill cítil že to přijde. Pomalu zavřel oči a naklonil se k ní a pomalu našpulil ústa. Místo polibku před ním Allie práskla dveřma. Bill se nikdy v životě necítil tak trapně jako dnes hlavně teď. Tuhle situaci nepřál nikomu na světě.

Šel pomalu domů. Když už byla tma, Bill se nemohl trefit do klíčové dirky a tak zazvonil aby mu někdo otevřel. No a jak tam stál, přišel neznámý pes a celý obsah svého měchýře pustil na Billovu nohu. Tom mu přišel otevřít. Bill třísknul rukou do hlavy a vešel dovnitř. Hned jak viděl Billa stděl se za něho. Začal se strašně smát, i když nechtěl. No kdo by se nesmál??? Bill popsal Tomovi celé jeho trapné rande. Tom se chlámal smíchy od začátku až do konce Billova vyprávění. Billa těšilo to že aspon následoval víkend. A pokusí se na to aspoň přes víkend nemyslet.

V pondělí když přišel Bill do třídy všichni mu začli hned tleskat. A proč??? Odpověď je lehká. Allie se postarala o to aby každý věděl jak vypadá DOKONALÉ RANDE

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hm..

(Misha, 9. 8. 2006 0:56)

No to je dobra krava ta Allie. Ja by som na jej mieste skapala od stastia!