Jdi na obsah Jdi na menu
 


Byl pátek ráno. Večer se bratři opili jako děla, takže se jim těžko stávalo s opicí. A k tomu ještě museli to školy. Horko těžko vstali z postele. Bill si šel namalovat oči a Tom se šel najíst. Když byl čas, vydali se na cestu. Chvíli stáli na zastávce a po pár minutách přijel autobus.

Když dorazili do školy, čekala na ně jejich parta. Tom měl mít druhý den svátek tak to chtěli pořádně oslavit. Bill věděl, že máma nebude o víkendu doma tak uspořádali mejdan. Samozřejmě pozvali Gustava s Georgem, pár kámošů a nesměli chybět žádný holke tykže jich pozvali nejmíň deset.

Po škole se všichni dohodli kdy mají přijít. ,,Takže v osm u nás´´ Řekl Tom a šel do města koupitnějaké potřebné věci na párty.

Přišli domů a dali se do velkého upravování. Línému Tomovi se nechtělo tak mu to Bill odpustil když má ten svátek. Zatím co Tom sledoval celou dobu telku, pilný Bill upravoval celý dům. Nakonec se ještě šli převlíct a párty mohla začít.

Bylo osm.....půl devátý.......devět.....,,No podle mě se na nás vyjebali´´ řekl uraženě Bill a Tom s ním souhlasil. Tak si řekli, na co budou zhůru a šli si lehnout.

Okolo půl dvanáctý slyšeli nějaký hlasy, které se stále víc blížili k jejich domu. ,,Bille mám strach´´ říká Tom. ,,Kdo to může být, vždyť sem přeci zamkl dveře a máma se má vrátit až za dva dny´´řekl Bill. ,,Bille já sem na tom podobně´´. Tom vstal z postele a vlezl si do postele k bratrovi.

Za pár minut se otevřeli dveře a kdo v nich nestojí??? Všichni ti, kteří měli přijít na párty. Nejdřív bylo velké ticho jako v hrobě, nakonec se dali všichni do velkého smíchu. No, kdo by se nesmál, když by viděl dvojčata Kaulitzovi v jedné posteli, z které jim byli vidět jen střapaté hlavy.

Bill s Tomem se oblékli a šlo se na věc. Z domu se ozývali výkřiky, hudba a jekot opilích děcek. Byl z toho pořádný zmatek, ale to bylo ještě v pohodě.

Nad ránem okolo čtvrté všichni kvalitně napití šli hrát PRAVDA-ODVAHA. Hra se vyvíjela celkem dobře. Pak přišla řada na Gustava, který dal Billovi zákeřný trest. ,,Hey, Bille udělej nám pořádný striptýz!´´. Ale Billovi to nedělalo žádný problém a šel na věc.

Pomalu si sundával bundu, tričko a nakonec zůstal do půlky těla nahý. Odhodil věci na zem a šel do kuchyně. Všichni na sebe nechápavě koukali. Po chvíli přišel Bill se stoličkou v ruce. Hodil ji na zem a začal se okolo ní kroutit jako pravý striptér. Všichni se dobře bavili a povzbuzovali Billa aby se svlíkl do naha. Seskočil ze stoličky a pomalu si začal rozepínat zip na riflích. Rifle byli už dole, chyběl už jen jeden kus oblečení a..... ??No tak Bille dělej, máš co ukázat.´´ V tom to přišlo. Všichni viděli Billa v celé své nádheře jak ho bůh stvořil. Bill začal pobíhat po celém bytě uplně nahý. Všichni na něm mohli oči nechat. A ne jen d´holky. Začal ječet a všechny věci vyhodil z okna ven, sebral flašku a napil se. No ale sklaplo mu. Viděl co nikdo nečekal. Někoho kdo tam neměl co dělat. Dveře se otevřeli a v nich stála mám Kaulitzová. Nikdo ji nečekal a ani ona nečekala tohle. Stála tam jako opařená. Po chvíli se vzpamatovala, dala Billovi ručník aby si HO Bill schoval a potom se rozkřičela ,,Všichni pryč!!! Okamžitě vypadnětě!!! V životě vás tady nechci vidět!!! Zmizte a modlete se abych to neřekla vašim rodičům!!!´´ Když všichni odcházeli opilí Georg ukázal ještě na mámu prostředník a prásknul dveřma. Máma se málem převrátila. Poslala syny, aby si šli lehnout a dala se do uklízení.

Ráno bratři vstali a Tom jako první vypálil do kuchyně, nebo jeho žaludek umíral hlady. Sešel ze schodů a v kuchyni uviděl mámu. S velkým nádechem vešel a pozdravil ji. Pak spustil ,,Mami vim že sme to přehnali a chcem se ti omluvit, ale to všechno zorganizoval Bill.´´ Posadil se na stoličku a čekal na maminčin rozsudek. Máma zadívaně poslouchala Toma a řekla ,,Zlatíčko moje milované, co jste provedli, co vám mám odpustit???´´ Tom zůstal zticha. Zamyslel se nad něčím a nakonec si sám pro sebe řekl. Proč musím míttakový debilní sny zrovna já???

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

fakt super

(karča, 28. 3. 2009 12:22)

to je super taky jsem se smala až jsem malem se počurala!fakt super

klasaaa

(klara, 11. 10. 2006 19:44)

tak to bylo fakt heskyyy opavdu,,,a smala sam sa as to bylo slyset as ven,,

JEEEEEEE

(Misha, 9. 8. 2006 0:24)

Jeeeeeeeeeee, to ma super konec, ty kokso vobec som to necakala, a co by som dala za to videt tak Billa!