Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie)

18. 8. 2006

,,Billíčku!"slyšim jak na mě křičí.Panebože,to je taková píča!Nejradši bych jí nakopal do prdele a Tom taky. ,,Co chceš Anno?"usměju se na ní a sem milej,pač je vedle mamka.,,Pujč mi prosím tvoje malovátka." zatvářim se na Billa vesele,abych zapůsobila na Simone. ,, Jo jasně!Hned ti pro ně dojdu!"Nakopat jí!Nakopat jí!

Debill jeden!Proč Simone neřekne,abych vypadla,že mě nesnese?Já chci jet za tátou a né tady trčet!Zasraný záplavy! ,,Jé Tome,dej mi kousek!"přilítnu k Tomíkovi,protože má v ruce velkej kus pizzy. Ani nápad!Hovno dostaneš!kouknu na ní a chci odejít,ale dveře mi zastoupí mamka. ,,Tome!"křikne.Má ruce v bok. ,,Jé Anno,já tě přehlíd!Tumáš pusinko!" dam jí celej kus dlabance,ale rozhodně nuceně!Udav se!kouknu znova na ní a jdu do pokoje za Billem.Dneska spí u něj,to budu mít zas jednu noc klidu.Né,že by byla úpa ošklivá,to ne,ale je to kráva.Dělá nám s bráchou naschvály a my to musíme vytprpět,aby sme si to u mamky vyžehlili.

,,Čau brácha!"hnípnu k němu na postel. ,,No zdar!"ozve se,pak je chvíli ticho a nakonec řekne: ,, Kyanid!" ,,Co?"vyvalim na něj oči. ,,Dáme jí do čaje kyanid!"řekne brácha. ,,No chtělo by to!"začnu se tlemit. ,,Holt se na ní musíme nějak domluvit."řeknu a Bill přikývne: ,,Jo!Chce válku,má ji mít."vynese Bill rosudek a zrovna v tu chvíli dorazim ke dveřím pokoje.Slyším je jak si povídají.Mno co,budu chvíli poslouchat.Třeba se od těch dvou kreténů něco dozvim. ,,Stejně za všechno můžeš ty!"drkne do Toma Bill. ,,Já?"kroutí Tom hlavou.,,Já za to nemůžu,že nám máma zatrhla turné,když u nás našla ,,cukříček"!"zakmitá Tom ručičkama.(kdo nepochopil,tak u nich našla jistej typ drogy) ,,A mimo to,byls to ty,kdo nás do toho naved.Prej neboj Tome,jen to zkusíme,nic se nám nestane!" ,,No a stalo se nám něco?"rozhodí Bill ruce: ,,Nestalo!Tak zklapni!Kvůli mě to není."pokračuje Bill. ,,Všechno bylo v poho,ale tys to podělal!" nadává Tomovi. ,,Jako já za to nemůžu!"sklopí Tom zrak. Bill se zašklebí: ,,No já nebyl ten kdo mámě řek-Poď sem babo,máš je sice povadlí,ale na hajzlu to rozjedem!" válí se Bill na posteli. ,,No tak sem byl trochu mimo,no."plácne Tom do postele. ,,Trochu!"ozve se další salva Billova smíchu. ,,Byl si hodně mimo,kdyžs nedokázal poznat vlasní mámu!Taky nám nemusela prohledávat kapsy,ale po tý tvojí větě se jí ani nedivim….Mno a teď musíme bejt na Annu před ní hodný a nějak jí tu přetrpět,než sama řekne,že chce odjet,ale nesmí to bejt kvůli nám!"dopoví Bill a mě už je hned všechno jasný.Tak proto,mě ještě nevykopli!No tak to tě pic,to abych jim prováděla ještě horší věci!

Jdu do koupelny,abych si vyčistila zoubky.Dneska spim u Billa.Tak copak je tu jeho?koukam po koupelně.Ahh ústní voda!otevřu víčko a celou jí vyleju.Mno a teď musim najít něco,co bych tam dala místo toho. ,,Ááá mam to!Okena!"vezmu lahvinku a trochu přeleju do Billovy ústní vody.Chudák jeho holka!

Bill si de večír do koupelny.Vyčistí si zuby a na ústní vodu kašle.Tu až ráno. ,,Brů noc!"řekne mi a lehne si na postel,vedle které je hned moje matrace na který mam spát. ,,Hmm Fredyho noční můry!"odvětim mu: ,,A doufam,že nebudeš chrápat jako Tom!"

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

wow

(ewitska, 23. 10. 2009 14:23)

ty woe tag tohle upa nej ya si to porad musim cist je to supeeeeeer...!!!

Good!!

(Nikulisek, 8. 9. 2006 18:27)

Ha! Toe boží!


Rychle písej další, zatím to vypadá dobře. =0*