Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh,jak já tě miluju!(ironie) 2

18. 8. 2006

Tak si tak ležim na matraci a slyšim,jak Billouš oddechuje.Hej,to neni fér!Von spí hnedka jak dudek a já nemůžu usnout!A to mam jít zejtra do školyLa s nima.Hehe už vim,čim je zas naštvu.Obleču se jako cudná panna!Mno ale teď musim něco vyvést Billovi!To by ještě tak hrálo,aby von se vyspinkal do růžova a já ne!Přihrnu se k jeho nohoum a zašimram ho. ,,Billíčku,čumáčku!"uchechtávam se a Bill si nohu zastrčí pod peřinu.Kaňour jeden!Mno tak mu jí odhrnu a šimram ho znova. ,,Seš blbá?Já chci spát!"zabrumlá a stočí se do klubíčka,abych už ho nemohla šimrat.

Tak se nedá nic dělat a vezmu mu tedy peřinkuJ.Pomalu se k němu nasunu,vezmu konec peřiny do obou ručiček a škubnu.A máme Billíčka bez peřinky! ,,Okamžitě mi jí dej!"sedne si na postel.,,Já mam zejtra důležitou písemku a chci se vyspat!"huláká. ,,To je mi u prdele!"vypláznu na něj jazyk a peřinu mu vyhodim z otevřeného balkónu. ,,Ty mě tak sereš!Di mi pro ní!" ,,Ani mě nehne!"lehnu si zpátky do svý postýlky. Bill na tý svý dál sedí a kouká jak bubák. ,,Když nemáš ten make-up,tak se tě skoro bojim!"uchechtnu se. ,,No ha ha ha!Zato ty si fakt nádhera!"odfrkne si.A stejně jsem ho naštvala he he! ,,No určitě větší než ty!"zachumlam se,ale Bill mi najednou sebere mojí peřinku. ,,Billouši,vrať mi jí!"vyskočim jak čamrda. ,,Ne ne!"zazubí se a sám se zachumlá. ,,Hale,jako dej mi jí,já jinak zmrznu!"vyjeknu. ,,Tak ať!"uvelebí se na postýlce a já na něj čumim,jak vyblitý lečo.Zkoušim mu jí sebrat,ale parchant si jí dobře drží. ,,Dojdi si pro tu mojí!"zabručí. ,,Tu nechci,ta je zaprděná!" ,,No tak to máš smůlu!"mlaskne.Asi už zas usíná.Do pytle!Takle se nevyspim vůbec.A já nechci aby se vyspal von!Mno,tak eště sem si nezkoušela zpívat.,,Ehm ehm…šla nanynka do zelí do zelí do zelí,natrhala lupení lupuníčko… ,,Máš to falešný!"ozve se Billouš.Nevim,kdo koho sere víc,ale rozhodně on mě! ,,Mno a?" vyjeknu na něj. ,,Nic no a…tady se nedá spát!" ,,Tak mi dej mojí peřinku a já přestanu!"usměju se. ,,No tos uhodla!Si pěkně dojdi pro tu mojí!" ,,Nejdu!"zavrčim. ,,Mno,mě to nezajímá!Dělej si co chceš!Já du spát!"zavrtá se ještě víc a sere na mě.Takle to nemůžu nechat!Jediná peřina je u Billouše,béééééé!No,tak si budu muset dojít pro tu jeho venLasi.

A nebo!ušklíbnu se.Napadla mě kulišárna!Jo jo,lehnu si k Billíčkovi!Posadim se na postel a už se k němu sunu.Vrtam se hezky k němu.A co nejblíž! ,,Co to děláš,sakra!"probere se. ,,Budu spinkat s Billíčkem!"usměju se zas na něj.A von na mě kouká jak na mentála.Tak mu ještě vlepim pusu na tvář:,,Z lásky!"uchychtnu se a položim si na něj hlavičku. ,,Blbější nánu sem neviděl!" ulevim si.Doufam,že už mě konečně nechá vyspat!Prej z lásky!Ta by mě nejradši zaškrtila!

Ráno k Billovi vletí Tom: ,,Vstávat pakáži!Zaspali sme!Musímě do šk.."zasekne se, když nás dva vidí.Bill právě otevírá očka a Tom se mu směje:,,Ty kanče!" ,,Tome,drž hubu!Večer mi sebrala peřinu,tak sem jí já pak vzal tu její a vona si vlezla ke mně!" ,,Aha."broukne Tom a já se už konečně vzbudim a odvalim od Billa.Okamžitě vlítnu do koupelny a navleču se do své pannenské garderoby.Na krk pověsim kříž,vlasy zapletu do copu a popadnu bibli.Pak vletim zpět k Billovi do pokoje: ,,Pochváleno budiž každé ráno,kdy kohoutek zakokrhá!"vydrmolim ze sebe a Tom s Billem se začnou tlemit. ,,Deš prodávat bible?"řehní se Bill a jde ke mně. ,,Cítím černé vybrace!Jdi ode mne pryč hříchu nedobrý!"ukážu na Billa a Tom smíchy spad z postele. ,,Mno tak dem do školy,Anno Marie!"uchechtne se a zbytek cesty ze mě maj obá prdel.Ani ústní vodu nepoužilLTo sem nevymyslela moc dobřeL.Ve škole je to ještě horší.Všichni na mě koukaj, jak na postiženou. ,,Sedni si támhle dozadu za Toma a Billa vedle Boženky."řekne úča a já si sedám k holce podobného biblického vzhledu. ,,Vítej sestro!"obejme mě. ,,Všechny jsme boží nevěsty!" procedí mezi zuby a já se dívám do stropu.Bill s Tomem se valí po lavici.Kokoti dvá. ,,Panna Marie je tak hodná,že můžu sedět vedle tebe!"řeknu a snažim se mile usmát…ale moc to nejde.

camaya

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář