Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oh, jak já tě miluju! (ironie)

Příspěvky

Oh, jak já tě miluju! 17-KONEC

17. 9. 2006

,Panebože, nikdy jsem po tobě nic nechtěl, ale teď mě zachraň!"zvedam ruce vzhůru,ale to už si na mě babice sedá. ,,Buďte něžná!" kouknu na ní prosebně a bábina se nějak oblizuje a slastně mrká …
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 16

10. 9. 2006

Tohle se nedá vydržet! Ničí mě, ho takhle vidět. Vstávám z matrace a lezu k němu…Pomaličku si lehám na postel. ,,Tom mi řekl, co se stalo." brouknu a přihrnu se lehonce blíž. Jemně ho pohladím po vlasech…
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 15

5. 9. 2006

A ještě s tak zoufalim výrazem. Projdu raději kolem něj a lehnu si jentak na matraci. Něco se stalo! Svitne mi. Připadá mi, jako kdyby ho tohle jen dorazilo. Takže se mu přetim něco událo?! Jdu se na to zeptat Toma! Skoro vycházim z pokoje, když ucítim, jak mě Bill chytá za paži….
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 14

4. 9. 2006

,,Počkej," zarazí se Erika, ,,co je na tom divnýho?!" ,,Nic, já jen, že bych se s tebou nezahazoval, zas tak hezká nejseš. To doma mam lepší materiál!" odfrkne si Tom a já mam zas chuť vraždit, protože tím materiálem myslí Annu. ,,Od ní dej ruce pryč, rozumíš!?" chytnu Toma za límec. A Erika nakopne Toma nečekaně do prdele.
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 13

3. 9. 2006

,,Co je Anní?" šeptnu a pohladim jí po krku. Co to na něm má? Nějakej flek…to je…spala s ním…ona se s ním milovala! Odvalim se zpátky od ní. Kašlu na ní, už s ní nikdy nechci nic mít! Nechci jí vidět! ,,Děvko!" řeknu otráveně a další půlhodinu poslouchám mlčky její pláč, kterej se stupňuje. Asi i díky mě…
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 12

2. 9. 2006

,,Co to…?"zasekne se v půli věty, lesknou se mu oči, ale potlačuje to… ,,Mno fajn, klidně si to rozdejte!Mně je to fuk!" bouchne pak dveřma a jde k sobě. ,,Já jsem takovej deBill!"
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 11

31. 8. 2006

,Nenažranče!" řekne Bill a dá mu ještě dvě hranolky. ,,Tak povídej!"…,,Když si se smiřoval s Erikou, tak Anna děsně žárlila! Dělala, že ne,ale byla hrozně nervní!...Já myslim, že tě vážně miluje!" ,,Tome, ty radši nemysli!" směje se Bill, ale hned se zarazí. Přemýšlí na tím, co mu Tom řekl….
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 10

30. 8. 2006

Ráno se vzbudím dřív než Tom a jdu do koupelny.V momentě, kdy si dotvářim svůj xichtík uslyšim křik. ,,Billé, Billé pocem!!!!!!!!!!!!! Mně narost hrb!!!!!!!" huláka Tom. ,,Asi v něm bude voda!Já sem výmečný dítě!" poskakuje radostí a Bill, kterej právě přiběh dostal výtlem,pač mu došlo, že je to moje práce…
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 9

27. 8. 2006

Bill- Anna, Anna, Anna!!!!!!!!!!Grrrrrrrrrrrrrrrrrr! Do plynu s ní! Došlo mi to hned v tu chvíli,když jsem si vzpomněl, jak se nad prezervativi skláněla. Jen kvůli ní mě má Erika za impotenta,deBilla a vola!!!!!!!!!Grrrrrrrrrr! Kde je nějaká lopata? Já jí umlátim až přídu domu! Grrrrrrrrrrrr!!!!!
 

Oh, jak já tě miluju! (ironie) 8

26. 8. 2006

Chci jí zas odstrčit z mojí postele,ale ona si ke mně tentokrát lehla mnohem blíž, než kdy předtím. Obličej má vedle mýho a ruku mi jemně pokládá na mou ,,mužnou" hruď. Už je tu zas to mrazení. Prochází mi celym tělem. Nevim proč,ale je mi to příjemný, jak se ke mně tulí, i když vim, že zejtra z ní bude zas ta semetrika!