Jdi na obsah Jdi na menu
 


...v 19:00 hodin v ROKYTNICI.

ROKYTNICE    0  :  4   FC HRKOTKA 

   Odložené utkání jsme odehráli v pátek 12.10.v 19:00 hodin na nádherném házenkářském areálu za umělého osvětlení v Rokytnici. Nastoupili jsme téměř kompletní mimo pracovně vytíženého Radka a Baggia, který se pouze převlékl, zatížil koleno jednou lehkou placírkou a znova převlékl! Fanynky mohly obdivovat jeho vzorně hladké nohy i oholená kolena z nichž jedno bylo proti a neúprosně žádalo o pozornost Mudr.Holíbku. Baggio jeho prosby nebral v potaz a celý zápas provázel neslýchanou tirádou, byla na něm vidět spokojenost, že dnes kope lavku.
   Ale k samotnému zápasu. Začátky utkání míváme zpravidla dobré, dnes tomu nebylo jinak. Úspěšně jsme kombinovali ve středu hřiště, vytvořili jsme si převahu i tlak, jen to tam jaksi nepadalo. Pozitivní na první pohled a poslech - bylo na našich borcích vidět - velká chuť do hry, vzájemné hecování a mluvení na sebe, napadali jsme, doráželi, nenechali soupeře udeřit. Skore otevřel prudkou střelou podél golmana Rejža, po přihrávce Médi. Když Ulmička přidal druhou branku na 2:0 nějak jsme všichni znervozněli, to je totiž skore při kterém se naše zápasy obyčejně lámou. Záleží na tom, jestli Jimbo podrží či naopak, tentokrát podržel! Do přestávky jsme měli navrch, co propadlo až k Jimovi, suveréně pochytal. Obrana zbytečně nechybovala, hoši podporovali útok a v pohodě zachytávali ojedinělé pokusy domácích.

   O přestávce byla pohoda, která se přenesla, bohužel i do začátku druhého poločasu, ale v náš neprospěch. Deset minut jsme se nemohli vrátit do tempa a zápas ztratil rytmus, který měl v první půli. Uklidnila nás všechny až třetí Rejžova branka a fakt, že soupeř se ne a ne trefit a když už ano, vychytal dnes skvělý Jim! Za zmínku stojí Rejžův sprint za opravdu "ztraceným" balonem, který by mu mohl závidět nejeden ligový plejer a Chyldův výkon, nějak zraje, i jeho aktivity, co by Rejžův bodyguard.  Poslední gol padl po kombinaci Dohny Rejža Ulmička a znova Dohny, který za přispění soupeře zavěsil a dal tím konečnou podobu dnešnímu skore. S posledním hvizdem sudího se rozpršelo, neblýskalo se, snad jen na lepší časy a déšť smyl pachuť z výsledku tentokrát soupeři. Poděkování všem!

P.S. Omlouvám foto i Roonyho, na větší kvalitu chyběly LUXY!!

DNES KLIKNĚTE PRO FOTO NA ROKYTNICI PORAŽENOU NA HLAVU (JAK JSEM PŘEDESLAL)

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář