Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek

 TENTO ZÁPAS SPONZORUJE PEKAŘSTVÍ TIEFENBACH, TAK AŤ JSOU BODÍKY OBZVLÁŠTĚ VYPEČENÉ!! 

FC HRKOTKA   0 - 4   AC HROT

    Nakonec jsme se o Hrot popíchali sami a obzvláště vypečené body se nekonaly! Nastoupili jsme bez dvou beků Chyldy a Libora a Baggio bojoval svůj zápas na operačním stole s Mudr. Holíbkou, tímto Ti Baggio přeji brzoučké uzdravení. Jinak jsme byli komplet, ale chyběl manager, který podstoupil další, každoroční souboj ve své váhové kategorii, doufejme, že on vyhrál!  Nelze se nezmínit o (ne)podpoře fanoušků, tentokrát sklamali na plné čáře. Diváci, kteří nás hnali a doslova donutili bodovat s MASHEM, zde výrazně chyběli! A atmosféra v Sušici se poslední zápasy stává morbidní. 
    Soupeř byl jeden z nejlepších (v tabulce o skóre před námi) běhavý s rychlou příhrou (obzvlášť golman), vynikající výběr místa, byl velký problém mu ukrást balon, a co je neuvěřitelné, celý zápas nechyboval a hrou se bavil...Konečné skore nevypovídá příliš o poměru sil na hřišti, nám pár jmenovaných věcí chybělo, ale nehráli jsme až tak zle, ani Jim nezklamal, dřeli jsme, bojovali, ale naše nesehraná a hlavně přetížená obrana pod tlakem chybovala a to se nám stalo osudné...
    Zápas začal ve svižném tempu a po několika minutách si všichni uvědomili jak bude těžkej, poměr střel na bránu 10:2 pro Hrot! My jme se dostávali na dostřel těžko a z toho mála chyběla muška Davčovi, Dohnymu i Rejžovi. Jim stačil odolávat, ale soupeř nebyl nucenej moc bránit, o to víc do nás bušil. Zase jsme zahustili hřiště a stereotypně se nechávali vytláčet do stran odkud góly nepadají a ze střeleckých pozic to vozili až do jídelny! Tři příhry v řadě byl problem. Hrot střelil branku po jednom  z velkého počtu autů a rohů, prudkým volejem pod víko 0:1 pár minut před půlkou. Jim neměl šanci, škoda. I před gólem měl Hrot víc ze hry, spoustu šancí, prostě nás lehce přehrával. Ještě byla spousta času na kontr a my bojovali, chybělo tentokrát i trošku toho štístka, které jsme si přebrali s MASHEM.
    Po přestávce se obraz hry nezměnil, dopředu jsme hráli jako přes kopírák, nedokázali jsme na Hrot nic vymyslet. Dohny slíbil odehrát poločas, drželi jsme stále 0:1 a snaha vstřelit branku byla veliká. Dohny stále přidával po minutách, nervozita rostla a pak vznikl ten lapsus!  Hrot nás svíral a Radek se rozhodl ve vápně udělat několik elegatních kliček a vyhnout se třem dorážejícím hráčům soupeře. Dvakrát měl možnost balón odpálit do pekel. 0:2!! V ten moment se zápas zlomil, prostřídali jsme, Dohny nakonec hrál ještě 20 minut. Než jsme se z laciného gólu vzpamatovali, dostali jsme laciný gól. Z poloviny hřiště 0:3. Zápas se už jen dohrával, jen srdcaři Rejža a Bafu to opět nevypustili...Do hry zasáhl i Rooney a měl věci...Marná sláva soupeř byl lepšejší, zkušenější a to je to co nám chybí, zkušenosti! Z každého zápasu, hlavně prohraného, je třeba si je odnést, nenechat se otrávit a vydolovat maximum pro sebe na další špíl, zase o ten jeden zkušenější! Věřím, že to tak všichni bereme, HRKOTCE ZDAR!!

Obrazek

Dnes sama, samotinká naše věrná, za ní se skrývá celá galerie z tohoto utkání...
   

 

Komentáře

Přehled komentářů

Rooney

(Filda, 8. 11. 2007 9:33)

Ale ale ale ale...myslím, že jsi si zasloužil být v tak dobrém mužstvu:-) Jelikož jsi nás v těžkých chvílích, když nebyl golman atd. nenechal ve štychu a kdyby nebylo Tebe, tak bychom spoustu špílů ani nedohráli!!!Takže konec lichotkám a potáhneme dál svu káru zvanou Hrkotka vstříc ještě lepším zítřkům a hlavně všichni spolu za jeden provaz!!

práce

(rooney, 7. 11. 2007 18:20)

Protože chodím jednou za 14 dní v neděli do práce tak
mi to moc nevyhovuje,ale když se domluvíme všichni tak přece je to jasný,přivstanu si ,oddělám si co mám a o půl 9 budu nachystaný před strojkou i s FOŤÁKEM!!!!!!!!Protože za HRKOTKU HRAJÍ TI NEJ...HRÁČI A KAMARÁDI,KTERÉ ZNÁM.JSTE SUPER PARTA A JSEM RÁD,ŽE MĚ FILDA(MANAGER) MEZI VÁS DOSTAL.JSTE VŠICHNI SUPER,ZATÍM HOJA!!!!!

Hřiště a čas!

(Fouras, 7. 11. 2007 8:16)

Ideální naprosto, jen vydržet v sobotu večer! ;-) Pokud se tam budeme jezdit ráno vyprošťovat, tak nevím nevím. Jinak jasná volba...pochopitelně pro, snad mám zlomek hlasu ;-)

jen tak

(libča, 6. 11. 2007 22:05)

JÁ JSEM URČITĚ PRO!!! MYSLÍM, ŽE JE TO V POHODĚ...

Hřiště

(Filda, 6. 11. 2007 10:05)

Takže pro všechny: Máme nabídku na hraní našich domácích utkání na hřišti ve Věžkách a jsou tam dva volné časy- neděle 9.00 a 13.30, tak si myslím, co se týče z hlediska mladých by nám neděle ráno v těch 9.00 neměla vůbec ublížit, jelikož zápasy mladí hrají odpoledne ať už sobota či neděle....další pozitivum je to, že přijedeme a hřiště bude naprosto nachystané a nemusíme se o nic vůbec starat, nic řešit sítě, lajnovačku apod., další pozitivum je stánek vždy otevřený pro fanoušky na občerstvení kdykoli každej zápas a v neposlední řadě je tam cenový rozdíl, platili bychom o 700Kč miň čili 1800,- na sezonu což není zanedbatelná položka pro nás. Tak se na to podívejte a nechte si to projít hlavou a ted na zápase se k tomu vyjádříte v sobotu.F

jen tak

(libca, 5. 11. 2007 21:37)

KLUCI V KLIDU. ŠLAPNEM DO TOHO, AT MŮŽEM V ZIMĚ KLIDNĚ SPÁT. A CO SE TÝKÁ HRACÍ DOBY, JSEM PRO, ALE KLIDNĚ BYCH HRÁL I V NEDĚLI RÁNO. BAGGIO CO TVOJE VEPŘOVÉ KOLÍNKO???? A KDE BY BYLO HŘIŠTĚ???

Změna...

(Fouras(to Filda), 5. 11. 2007 17:15)

to mě napadlo apriori, místo určitě, ale čas jsme podřizovali Rejžovi, mám za to!! pokud by to všem pasovalo NE 13:00

1.liga

(baggio, 5. 11. 2007 16:33)

nepotěšili jste mě, ale podle komentáře k zápasu jsme prohráli zaslouženě,takže hlavy vzhůru a zkuste ještě nějaký bodíky na podzim získat, ať je zima co nejklidnější. malé osobní postesknutí na závěr: tak nevydařený podzim jsem si nepředstavoval ani v nejčernějších snech, snad mě to jaro vynahradí.
to filda: co máš ohledně jima namysli?

co už

(hrk, 5. 11. 2007 16:24)

Dodatečně se omlouvám za druhej gol, byl to velkej kiks......

Hrot

(Filda, 5. 11. 2007 13:25)

U zápasu jsem nebyl, ale obranná hra jako celku je náš problém prakticky 3 roky.Ve druhé lize a především ve 3tí lize jsme soupeře vždy přestříleli v ůtočné fázi a to nám stačilo! V 1 lize mužstva daleko více hrají ze zabezpečené obrany a nedovolí nám tolik se prosadit vepředu a stačí jedna 2 chyby a mužstvo trestá. Tohle jsme věděli před sezonou, ale při absenci skoro pravidelné Chyldy a jednou za 14 dní Libora, je těžké pro ostatní beky neustále se přizpůsobovat spoluhráči s obrany. Nevím, jestli se Jim zminoval, ale mohli bychom změnit hřiště i čas od příštího roku, tím by odpadla absence Libora a zvětší části si myslím, že i Chyldy! Jsme 5tí, nepropadejme panice i tak hrajeme poněkud důstojnější roli než každý před startem očekával. Jsou 3 kola do konce a musíme získat 6 bodů!!!! Musíme bojavat!!

obranná činnost

(Méďa, 5. 11. 2007 12:40)

Po rekapitulaci dosud odehraných zápasů vidím jako největší problém obranou hru mužstva jako celku. V zápase s Hrotem předcházelo 1. gólu min. 4 akce soupeře 3 na 2, 4 na 2, 4 na 3. Potom v případě, že soupeře nepřestřílíme (a takových tam moc není) tak to končí tragicky. Hrot to hrál chytře, zahuštěná obrana a smrtící přechod do útoku.
Laďo jak budu mít tabulku tak ti ji pošlu.

Hrot

(Filda, 5. 11. 2007 10:59)

Tak jsem si ted početl o zápase.No co k tomu říci.Asi jsem dost chyběl na postu za lavičkou a tohle byl zápas o čelo tabulky. Mrzí mě to, že jste nedokázali aspon bodík urvat. Nic se nedá dělat. Byl to jaksi černej víkend.Prohrál i Rejža a Dohny, takže tak nějak hlavně na to rychle zapomenout a soustředit se na další zápas a hlavně z posledních 3 kol urvat aspon 6 bodů, ať máme klidnou zimu.

Méďa - Filda

(Fouras, 5. 11. 2007 5:36)

1)Médi, jak budeš mít tabulku, však víš, sice se už dnes do toho pustím - reinstal, ale co bude zítra...
2)To Filda. Až dnes mi dal Rooney foto na webu nemají nic!

Fotka

(Filda, 2. 11. 2007 10:25)

Fouras to je ta správná propagace sponzorů!!:-)))) Jinak ty máš zajištěn odvoz, viz včera mail.

Hrot

(Filda, 2. 11. 2007 10:24)

Zdarec, tak slíbil mi z mladých Dohny, že se na poločas určitě dostaví.Hrají svůj špíl v sobotu ve 14 hodin, ale slíbil mi min. poločas a přijede po vlastní ose. Jinak David by měl dojít klasicky ke Strojce, psal jsem mu, kdy je sraz a co se týče Rejži...asi by bylo dobrý pro něj zajet k zastávce do Předmostí nahoře....budu mu ještě volat, tak písnu. Tak si to přeberte a rozhodněte se co a jak.Jinak očekávám 3 bodíky kluci!!!!

Balóny

(Méďa, 1. 11. 2007 6:38)

Jen připomínám, že je potřeba vzít balón od Baggia (Radek)a ten co má Áda doma, ať máme s čím hrát. Liborův balón skončil svoji misi ve Vinarech.