Jdi na obsah Jdi na menu

 kralici.cz

Ahoj všichni,                                                                 

 jsem, zakrslý králík, beran a narodil jsem se začátkem prázdnin 2007 v Dětmarovicích u Ostravy a dali mi fotku na internet (sice nevím co to je, ale to neva). Po pár dnech si mě na tom internetu našla panička a vybrala si mě mezi plno beránky. V polovině srpna si pro mě přijela. To jsem poprvé jel autem. Docela se mi to líbilo, chvíli jsem ležel, chvíli zase zkoumal elekroniku alarmu a chvíli jsem se vezl na klíně. 


 Původně jsem se měl jmenovat Hop (Hopík), ale když panička viděla, jak roztomile my králíčci hýbeme čumáčkem a všude ho strkáme, tak to bylo jasný. Pojmenovali mě Ňuf. Ale říkají mi různě, Ňufíku, Ňufíčku, Ňufoune, Ňufo, Ňufko a když zlobím, tak i Ňufoune ufoune. To se mi teda moc nelíbí. 


 Rád zkoumám neznámé věci, běhám skáču, ale hlavně jím. Jíst teda dokážu neustále a ani přestávky nepotřebuju, zvládnu to 24 hodin denně, proto si ze mě  dělají srandu, že jsem Otesánek.

Mám velmi rád kytičky, jsem až tak šikovný, že se mi jednou podařilo vylést  malou škvírou z klece a sežrat kytičku (naštěstí nejedovatou) a zase se vrátit a pak být nenápadný. Bohužel to páníčkové poznali a díru mi zmenšili, abych už se neprotáhnul. Asi mě nabonzovala ta kytka blbá. Pak jsem i zkoušel sežrat jedovatou kytku, ale to mě přistihli a vyhubovali mi. Dráty, kytky, koberce, nábytek, nic nesmím ožírat:-( Kvůli tomu všude, kam nemůžu dali lišty a dráty provlíkli jakýsími trubkami, kterým říkají husí krky. Ale snad si nějaké místo pro lumpárnu najdu, protože takhle by to dál nešlo.

Ale aby to nevypadalo, že jsem jenom lumpík, já se páníčkům taky snažím udělat radost. Poctivě chodím na záchod, lížu páníčkovi ruku a když mě hladí, tak hezounky ležím a nechám se.

Tak já zase jdu, mám dneska ještě plno práce. Mějte se...

___________________________________________________________________________

Tady se můžete podívat, kolikrát už byly tyto stránky otevřeny!

Tákže  krát !!!!!!!!!!!!!!!!! 

Obrazek