Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité okamžiky roku 2007

18. 11. 2007

Rekapitulace roku 2007

Leden: Začala  jsem vážně uvažovat o pořízení štěnátka hladkosrstého Obrazekfoxteriéra. Bylo mi jedno odkud bude hlavně že bude. Svolení alespoň mamky bylo na světě tak proč dále čekat...

A zároveň  nejšťastnější měsíc v  tomto roce. Po zklamání z první CHS se konečně svitlo na lepší časy. Uviděla jsem na internetu fotečku malé fenečky hladkosrstého foxteriéra s krásným jménem Kiss The Rain. A bylo na 99% rozhodnuto. Na druhý den už jsem si ji vezla domů .Za odvoz do Kelče pro Kissy a zpátky do Opavy s Kissy moooc děkuji Marti B.(Cony).

Kissinka se v novém domově zabydlela velice rychle,ale Sára nesdílela naši radost z pořízení štěnátka a přivodila si nějakou záhadnou nemoc, ale po třech dnech  si i ona začala pomalu zvykat.

Únor:  Jelikož únor byl nečekaně teplý mohly jsme s Kissy chodit na procházky k vodě . Tam jsme poprvé potkaly naše kamarádky Janču s Čiky . A také se od tohoto měsíce datuje Kissinčin nástup do kariéry agiliťáka.

Obrazek

Březen:Užívaly jsme si jara , které bylo v plném proudu. Poctivě chodily na cvičák s Kissinkou trénovat tunýlky  a agility se pro Kissku stalo vším. Se Sárinkou jsme taky nezahálely´...

Duben: Konal se intenzivní trénink s Marťou. Bylo skvěle. Dále jsem si užívaly štěněcího věku a připravovaly jsem se se Sárou na závodní sezónu.

Obrazek

Květen: Konaly se Klubové závody , kde jsem poprvé startovala v kategorii štěňátek i s Kissy. Ta obsadila 2. místo.Sára byla v kategorii závodníků 3.  Také závodní sezóna byla v plném proudu. Tak jako každý rok se u nás konaly závody o Nejlepšího zónovkáře a Sára v sobotu vyhrála 2. místo v součtech Open+Jumping a zároveň 1. místo v 1 kole  závodu o nejlepšího slalomáře a v neděli se stala Nejlepším slalomářem kategorie SMALL.

Obrazek

Červen:  Užívaly jsme si příchozího léta, a Kiss se velice ráda koupala v místním jezeře. Avšak jednoho dne spolykala na jezeře sinice a přiotrávila se. Naštěstí se z toho dostala za což jsem neskutečně ráda a od této doby se koupe pouze v tekoucích vodách nebo si užívá spršku z hadice. V tomto měsíci jsem také byly na návštěvě v CHS Kelečský poklad podívat se za rodinkou.

Obrazek

Červenec: Byli jsem s celou rodinou na dovolené v Beskydech na Horní Bečvě. Myslím si , že si to užily nejenom Sára s Kiss ale i já s rodičema a sestrou.  Sára si připoměla trošičku slušné chování,když musela sedět v restauracích,zatímco my jsme se nacpávali a Kiss se ty dobré mravy bohužel nenaučila. Protože všechno bylo příliš velikým lákadlem a ona to prostě neumí vydržet :-) . Každý den jsme chodili na procházky do lesíka a blízkého či vzdáleného okolí Horní Bečvy. Bylo opravdu krásně.

Obrazek

V Rožnově pod Radhoštěm se konaly závody pro Juniory( ty co jim nebylo ještě 18 let:-)) a tak jsme se jich účastnily i se Sárou. Velice se nám dařilo. Obsadili jsme 1. místo ve družstvech spolu s Dominikem a Matyášem Strnadovými a nakonec Sára vyhrála i krásné 3.místo v součtech Open+Jumping.

Obrazek

Srpen: Jupí konečně tábor agility u nás v Opavě. Cvičila jsem na něm se Sárou i Kisskou  což bylo někdy vyčerpávající. Protože vstávání v 5:45 a chození spát kolem 1 hodiny raní moc nejde dohromady, ale zvládla jsem to. Ve středu , což byl prostředek  tábora, se konaly tradiční táborové závody a Kiss v kategorii štěnátek vyhrála 1. místo.  Za tábor moooc děkujeme naší trenérce Marťi.

Obrazek

Zúčastnili jsem se s Katmajákama Hornosušských závodů a musíme se opět pochlubit. Sára vyhrála 2. místo ve zkoušce SA2, 2. místo v Openu small a taky 2. místo v konečných součtech.

Obrazek

A málem bych zapoměla, v tomto měsíci jsme byly opět v CHS Kelečský poklad. Zpátky s námi už jela fenečka foxteriéra Laesley Leontine Kelečský poklad(Kira), kterou si pořídila naše kamarádka Alča.

Obrazek

Září: Začala škola a času je méně a méně. Ale i přesto trénujem a trénujem. Konaly se Klubové závody a zase se nám s Kissy dařilo - 1. místo v kategorii štěnat. A Sáře se podařilo vybojovat 1. místo v kategorii závodníků.

19.9. Oslavila Sárinka své 4 narozeniny.

Obrazek

Říjen:  Dne 12.10. jsem oslavila své 18 narozeniny. Děkuji všem katmajákům zaObrazek úžasnou oslavu. Jste opravdu super...

27.-28. 10. Se v Třeboňi konalo Mistrovství ČR mládeže. I zde se nám dařilo. Družstvo Lucky Team ve složení Marie Kozáková + Beylis, Dominik Strnad + Nyny, Jana Klowersová + Kim a já se Sárou jsme se stali

1. Vícemistry v kategorii SMALL pro rok 2007

Obrazek

Třeboň byla i místem rodiných setkání. Kissinka zde potkala svého brášku Foxíka (Kim Kelsey Wild KP). Jani doufám , že se ještě někdy uvidíme.

Obrazek

 

Listopad: Od tohoto měsíce jezdíme trénovat do koňské haly v Hlučíně. Je to tam opravdu super. Nejsme nijak závislí na venkovním počasí. Jen ať si prší a sněží... Za tréninky a potřebné rady děkuji Marťi W.(Cage) ...

Obrazek

22. 11.  Kissinka oslavila své první narozeniny.

Obrazek

Prosinec: Celý prosinec byl u nás ve znamení strachu z petard. Sára opravdu těžko snáší rány a vůbec nechce chodit ven ...

Opět jsme byly na tréninku v hale. Cvičilo se jak jinak než SUPER.Za tréninky jsme opět udělaly obrovský kus práce i ty točky už nám někdy jdou ... :-)  Ale jen někdy.

Obrazek

13.12. Byli jsme s Katmajákama  v hale. Cvičíme ve všední dny od 18 hodin do 21 hodin. Za ty tři hodinky se opravdu všichni do sytosti vyřádíme a máme dobrý pocit z toho, že jsme zase udělali něco pro sebe i naše pejsky.

22.12. se na našem cvičáku konal první Vánoční závod.Jednalo se o běh v maskách. Účast zde byla opravdu hojná a Kissy se umístila na krásném 3. místě za borderkou Beauty od Terky a za wheaten teriérkou Berry od Zuzky.

Obrazek

Obrazek

23.12.  Vyrazili jsme se  Zuzkou Fiše s Trestíkem a Izou + Marek s Áťou do Ostravy na předvánoční foxlení. Tam na nás už čekali Roman s Kirou a Klárka s Toníkem a Ájou. Po chvilce napětí dorazila i potížistka Barča s Adélkou :-) a šli jsme na super prochajdu , kterou jsme zakončili v hospůdce ( na izolaci) :-). DOcela nás překvapili, že nás tam pustili... Už se těšíme na další takové setkání a snad nás příště  půjde ještě víc. Článeček, který napsal roman si můžete přečíst ZDe

Obrazek

24.12. Kissinka oslavila první Vánoce s naší rodinkou. nejvíce se ji však líbili vánoční kapříci, kteří ji nakonec i chutnali. Sára i Kisska dostali pár dárečků (hračky,dobrotky, obojek, vodítko), ale museli jsem Kissy vysvětlit , že některé dárky jsou naše. Vrhla se na ně jako by všechno bylo jen a jen její.

Obrazek

Obrazek

25.-26. 12.  Ve svátky jsme s Katmajákama nezaháleli a pilně trénovali. Bylo úžasně.

28. 12. K nám na návštěvu přišla Kira. S Kisskou si fajn pohrály i když chvílema se spíš málem sežraly...

Obrazek

Obrazek

29.-30. 12. Byl další tréninkový víkend. Hala je opravdu k nezaplacení...

Moooc děkuji Marťi Wasserbauerové za celoroční tréninky, za to že  nám všem věnuješ svůj  volný čas a také za tvou trpělivost, protože to s námi  vůbec nemáš lehké... :-) Děkujeme...

31.12. Silvestr - pro Sáru katastrofa, ale už to bude zase na rok dobré.

Do Nového roku přejeme všem  hodně zdraví, štěstí, úspěchů a radosti ze života...

Obrazek