Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

ŠKOLKA V PŘÍRODĚ

AKTUÁLNÍ INFORMACE-DEN PO DNI

NEDĚLE-Zdravíme Vás z Vodnické školky. Dnešní den se nám moc vydařil, sluníčko hřálo a my jsme viděli spoustu zajímavostí. Po tomto náročném dni jsme se všichni těšili do postýlek, na slzičky nezbyl čas.Mějte se krásně.
-------------------------------------------------------------------------------------
PONDĚLÍ-Zdravíme Vás všichni z Morávky!
Máme za sebou další den plný dobrodružství-malovali jsme vodnické hrníčky,hráli hry v lese,pozorovali ještěrky,poslouchali odpolední pohádku,odnesli kouzelnou vodu k pramínku,stihli večerní krmení ryb a těšíme se na večerní zpívání s kytarou s naší "Bludičkou".
 Mějte se krásně
     Jitřenka,Kapradinka,Meduňka,Bludička  a Vaši VODNÍČCI a  VÍLY
---------------------------------------------------------------------------------------
 ÚTERÝ-Dnešní úterní slunečný den se nám opět vydařil,máme krásně nazdobená trika,šatičky,užili jsme si na hřišti,prošli se ke krmelci a čekal nás odpolední výlet na Jízdárnu ke koníčkům.
Těšíme se až Vám budeme všechno vyprávět.
                                           Zdraví všichni z Vodnické školy.                              
---------------------------------------------------------------------------------------
STŘEDA-I když na nás dnes sluníčko vykouklo jen krátce,máme za sebou prima den-hledali jsme v lese "žížalky",vázali sítě a odpoledne jsme se vydali do hlubokého lesa hledat poklad.
Moc se těšíme na večerní tanečky a zpívánky.
              Mějte se krásně.
STŘEDEČNÍ VEČER
Děkujeme Všem za hezké zprávičky,na které se moc těšíme a zvlášť našim kamarádům ze školky,kterým budeme o všem ve školce vyprávět.
                           Vodníčci a  víly z Morávky.
--------------------------------------------------------------------------------------
ČTVRTEK-
Čtvrteční den máme téměř za sebou.Dopoledne jsme zvládli zkoušku odvahy a síly a po odpoledním odpočinku jsme šli po pramenu řeky Morávky až k jezírku s Vodníkem Žblabuňkou a pozorovali jeho ryby.
      Už jsme moc nedočkaví na večerní stezku odvahy.
                 Posíláme Vám pusinky    
                                Vaše Víly a Vodníčci .
ČTVRTEČNÍ VEČER
ÚSPĚŠNĚ JSME VŠICHNI ZVLÁDLI VEČERNÍ STEZKU ODVAHY A KOUZLEM JSME PŘIVOLALI LESNÍ VÍLU.....
                               NEVĚŘÍTE,TAK KOUKNĚTE?
---------------------------------------------------------------------------------------
PÁTEK-
Poslední den jsme se rozloučili s našim "pohádkovým lesem",zatančili s vodníkem Žblabuňkou,Jitřenkou a Bludičkou a už se těšíme na Vás,až Vám všechno povyprávíme.
                          
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

FOTOGRAFIE

(PAVLA BRZOZOVÁ, 26. 4. 2010 21:09)

RODIČE,KTEŘÍ BY MĚLI ZÁJEM O VŠECHNY FOTOGRAFIE ZE ŠVP,PŘÍPADNĚ O VIDEO SI JEJ MOHOU ZAPŮJČIT NA CD VE 2.TŘÍDĚ.

Tak už jste doma

(Nela T.(motýlci), 24. 4. 2010 9:44)

Tak jsme viděli,že jste v pořádku dojeli.Přivezli jste nám moc hezké počasí a hlavně sluníčko.Jsme rádi,že už jste doma a v pondělí ve školce ahoj.Nela

Pozdrav Vodníčkum,Vílám a Soudružkám

(maminky od Nelinky a Danečka, 23. 4. 2010 19:09)

To vám to dobrodružství rychle uteklo,počasíčko vyšlo skvěle. Zítra se na vás moc těšíme.A hlavně na všechny ty zážitky. Tu poslední noc si náramě užíjte a vyspinkejte se do růžova.
Nelince a Danečkovi pusinky od Maminek

Vemte čerstvý vzduch

(Robenci, 23. 4. 2010 15:18)

Tak se vám to tam krátí, už jen poslední noc a zase budete doma.
Těším se na vás a šťastnou cestu domu.
A vezeměte s sebou do pytlíku ten krásný čerstvý vzduch!!!!!
Posíláme Lukáškovi R. pusinky a děkujeme za krásné pohledy všechny babičky Liduška, Zdenka, Oli a děda Jindřich,pes Ferda a mamka s taťkou a Klárča Ti posílá jednu velikou špípanou.

Poslední den

(Zelníčkovi, 23. 4. 2010 14:28)

Všechny zdravíme z Havířova.Moc se na Tebe Matýsku těšíme.Je u nás doma podezdřelé ticho:-))Chybíš klukům na lumpárny.Všem vodníčkům,vílám a učitelkám přejeme krásné poslední slunečné dny.Zítra AHOJ.Máma,táta,Ondra,Tomík,babi a děda.

Pozdrav

(Teta Andy a strejda Jarek, 23. 4. 2010 12:38)

Ahoj prckové!
Už se Vám blíží konec pobytu, určitě se těšíte domů. V horách je určitě moc krásně, ale jak se říká: "Všude dobře, ale doma nejlépe." Už je nám Eliško J. za tebou moc smutno. Moc se na tebe se strejdou těšíme. Máme Tě moc rádi. Posíláme moc pusinek.
Teta Andy a strejda Jarek

POZDRAV

(maminka Terezky Mrázkové, 23. 4. 2010 10:25)

Milé víly a vodníčci a paní učitelky.
Je vidět ž si to tam užíváte a máte zajímavý program.
Určitě se Vám nebude chít jed domů,ale my se na Vás moc těšíme,až budete vykládat své zážitky.Užijte si posledního dne a zítra papa.
Terezce posíláme moc,moc pusinek
Beneček.maminka,ta´tka,babičky a dědové

Pozdrav

(Sojkovi, 23. 4. 2010 10:18)

Milé děti a paní učitelky přejeme vám moc krásný poslední den a moc se na vás zítra těšíme.Přejeme vám příjemnou cestu a štastný návrat domů.LukáškoviS.moc pusinek posílá máma,táta a bráška.Děkujeme za psaní moc nás potěšilo.Pa,pa všem.

Pozdrav z slunečného Havířova

(Jarmarová, 23. 4. 2010 8:09)

Milé víly,vodníčci a paní učitelky moc vás zdravíme a přejeme vám krásné a slunečné počasí.Užijte si poslední den a zítra se na vás moc těšíme.Elinko moc a moc pusinek už se těšíme na zítřek papa taťka,mamka a Kim

mamka od Lukáška krase

(Zdravíme všechny víly a vodníky, 23. 4. 2010 5:45)

Moc krásné fotečky je vidět že si to všichni moc užíváte,akorát toho sluníčka by mohlo být víc.Děkujem za tu spoustu pusinek která sem letěla z toho pelíšku.Užijte si poslední den azítra se na vás tešíme.velkou pusu pro Lukáška od mamky taťky petry Bleka bobíka baičky a dedečků.

Pozdrav z Havířova

(Potěšilovi, 22. 4. 2010 22:48)

Děkujeme za krásný obrázek a pozdrav všechny Vás zdravíme a přejeme Vám krásný den. Adélce posíláme moooc pusinek,Amálka,mamka ,tatka.

Pozdrav z Havířova

(Pavla, 22. 4. 2010 22:13)

Zdravím všechny děti z vodnické školky a hlavně mažoretky.Užívejte si krásné chvíle v přírodě a až se vrátíte,tak doufám,že mi o všem povykládáte.Podle fotek vidím,že se Vám ve školce v přírodě líbí.Když jsem byla já,tak se mi taky moc líbilo.Je mi už po Vás smutno a těším se na Vás.Mějte se moc hezky a zdravíme Vás mažoretky i ostatní děti a paní učitelky.Vaše Pavla a její mamka.

Pozdrav z Morávky

(JITŘENKA,KAPRADINKA,MEDUŇKA,BLUDIČKA, 22. 4. 2010 19:32)

Pane Mohr autobus s vodníky,víly a soudružkami dorazí do Havířova v sobotu kolem 9.3O hodiny.Tak nezapomeňte!!!

Teta z Karviné

(Jana , 22. 4. 2010 19:16)

Martinku ,koukala jsem na fotky máš se určitě super.Posílám ti pusinky a těším se na tebe a tvé zažitky.Pac a pusu Ti posílá teta Jana

Pozdrav Nelince Š.

(Babička Maruška se psem Matesem, 22. 4. 2010 19:07)

Fotečky máte krásné a pořádně si to tam užíváte.Nelinko posílám ti moc pusinek a těším se jak s Matesem budem chodit na procházky.
Babička Maruška a Mates

Pohlednice ze Suché.

(Daniel J.Mohr, 22. 4. 2010 17:41)

Zdravíme všechny účastníky školky v přírodě a děkujeme ti Danečku za další malovaný pozdrav od tebe jinak v Suché a potažmo asi i u Vás je zima takže ,děcka pijte teplý čaj a paní učietlky s rumem,ale jak spíva Jarek N.s rozumem.Tak čus bus a v sobotu, ni v nědělu.Taťka a mamka

pozdrav pro Elinečku J.

(děda Bohouš a babička Anička, 22. 4. 2010 16:46)

Ahoj naše zlatá Elinko,fotečky se nám moc líbí,určitě se máš moc dobře.Moc se na tebe těšíme,posíláme pusinky papa babička,děda a Esinka

Pozdrav vodníkům a vílám

(Bělíčkovi, 22. 4. 2010 15:04)

Děkujeme Elišce za korespodenční lístek,moc se nám líbil.Fotečky jsou nádherné,víly i vodníčci mají krásné oblečky.Děkujeme p.učitelkám za to,jak se o naše děti starají.Už se na tebe strašně těšíme Eliško. Posíláme ti plno pusinek.Papa Maminka,tatínek a Kuba

Pozdrav

(Jarmarová, 22. 4. 2010 14:33)

Zdravíme všechny vodníčky a víly.Podle foteček jde vidět že o zábavu nemáte nouzi.Babička Nosková děkuje za obrázek který od tebe dostala a už se na tebe těšíme.Elinko posíláme ti moc a moc pusinek taťka,mamka a Kim

Matýsku těšíme se na Tebe...

(Zelníčkovi, 22. 4. 2010 12:53)

Všem posíláme čtvrteční pozdrav.Ta trička a šaty jsou úžasné,bezvadný nápad a děti jsou kouzelné.Matýsku moc na tebe vzpomínáme.Dneska přišel další koresponďák.Děkujeme moc.Obrázek se povedl a paní učitelce děkujeme za řádky o tobě.Mějte se nadále skvěle,Matýsku stráááááášně moc se na tebe těšíme.Páček.Mamča,taťka,Ondra,Tomík,babi a děda.Máme tě moc rádi.