Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

1.DEN

Milí rodičové a kamarádi ze školky,

 Moc Vás všechny pozdravujeme z prosluněné, ale trošku zamračené Morávky.Kde jsme ztroskotali na pustém ostrově.
 Dojeli jsme v pořádku a hned došlo k vybalování zavazadel a zabydlování se do svých kajut.Poté  jsme šli prozkoumat část okolí, kde budeme celé čtyři dny prožívat  nová pirátská dobrodružství. Před  večeří jsme se vydali na tajuplný ostrov, kde jsme hledali láhev, ve které byl ukrytý pergament. Zpráva v nás vzbudila nová  očekávání a  odvahu postavit se hrdě vstříc pirátské výpravě. Hráli jsme zajimavé pirátské hry. Večer jsme si zvolili pirátské jména.Seznámili se s pirátským slovníkem. Už jsme nedočkaví, co nás čeká zítra.

 Zdraví Vaši Piráti,Pirátky a Kapitánky
ŠALUPU :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj Laurinko a všichni piráti.

(děda Laurinky Pečinkové, 30. 5. 2014 12:36)

Je vidět, že si školku v přírodě pěkně užíváte a byl bych velmi rád, kdyby Vám přálo i počasíčko a konečně vysvitlo více sluníčka. Spoustu pěkných zážitků a pirátských dobrodružství, aby jste měli v budoucnu na co vzpomínat. Laurinko a všichni další piráti na palubě ŠALUPY se mějte moc a moc hezky.
děda Bohouš

Piráti a Pirátky :-)

(maminka Nelinky B., 29. 5. 2014 20:37)

Fotečky máte krásné a jde vidět, že si to užíváte :-))) jen tak dále. Už se těšíme na další fotečky a informace. Nelince posíláme velkou pusuuuuuu.

Milí rodiče, příbuzní a kamarádi...

(PIRÁTI,PIRÁTKY A KAPITÁNKY Z PUSTÉHO OSTROVA, 29. 5. 2014 19:51)

Všechny nás těší, že nás pravidelně sledujete ("že Vy máte taky pravý pirátský dalekohled :)..."
Piráti a pirátky byli překvapeni a potěšeni, že se ozývají i vzdálení příbuzní, dokonce až ze Slovenska.
Máme pro Vás NOVINU! Piráti a pirátky usoudili, že je třeba kormidlovat rychleji a vylodění bude v sobotu u Mateřské školy už ve 13:30.
Dešti i slané vodě Zdar! :-)

MILÍ MORAVANÉ

(LAURINKA, 29. 5. 2014 19:05)

SLEDUJEME VAŠE ZÁŽITKY PROSTŘEDNICTVÍM INTERNETU. JE VIDĚT,ŽE SE MÁTE BÁJEČNĚ A ZAŽÍVÁTE NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ. TĚŠÍME SE NA BRZKÁ SHLEDÁNÍ S VÁMI, KDY NÁM BUDETE VŠECHNO VYPRÁVĚT :o)

Ahoj PIRÁTI

(Michal Čeleda, 29. 5. 2014 17:42)

Pozdravujeme Davídka Čeledu na palubu pirátské šalupy, ať prožije i se svými kamarády hodně dobrodružství a třeba najdou i ten pravý pirátský poklad... Spoustu pěkných zážitků a snad i sluníčka všem přejí taťka Michal, mamka Zdenka a brácha Ondra.

Pozdrav pirátom, pirátkám a kapitánkám

(ujo Míša + teta Jana + Axík, 29. 5. 2014 12:27)

Posílame veľa pozdravov všetkým námorníkom aj vedúcim posádky, špeciálne však jednému pirátikovi - Tomíkovi z Kytičiek. Dúfame, že si užívate kopec morskej zábavy a svedomito plníte rozkazy Vašich kapitánok :) Tomi, Axík sa teší, až si s ním znova zahráš u babičky futbal.
Pac a pusu

Pozdrav

(Vínovští, 29. 5. 2014 10:35)

Zdravíme všechny piráty, pirátky a kapitánky, kterým děkujeme za výstižné info, že jste dorazili v pořádku. Z fotek se dá vyčíst jenom spokojenost naších dětí a co víc si přát.
Sebíkovi posílá pusu mamka, taťka a Damík

Zdravíme všechny piráty, pirátky, námořníky

(Krainovic, 29. 5. 2014 8:56)

Ahojte, zdravíme všechny piráty, pirátky, kormidelníky, ... Psali jsme zde již včera v noci - byli jsme první :-) Ale bylo to z mobilu a jak tak koukám, tak nějaký námořník - škodík nám přenos překazil a příspěvek tady není. Takže ještě jednou - jsme rádi, že jste všichni v pořádku dorazili na váš ostrov. Doufáme, že váš ostrov nezaleje veliká voda a nesežerou vás žraloci :-) Ale zkušený pirát si jistě s nepřízní počasí poradí. Nenechte se špatným počasím rozhodit a užívejte si tam dny plné her a zábavy. Tomi, Sofinka se pořád ptá, kde je Tomík. Posíláme hodně pusinek. Fotečky máte moc krásné, těšíme se na další

POZDRAV PRO VŠECHNY PIRÁTY,PIRÁTKY A KAPITÁNKY ZE ŠALUPU

(Piekňoši :) , 29. 5. 2014 8:15)

Moc zdravíme všechny piráty, pirátky a kapitánky, hlavně od jednoho malého pirátka, který ještě nedosáhl toho správného věku, aby se mohl vydat na taková dobrodružství! :-) Je vidět, že KAPITÁNKY to mají pevně pod kontrolou a tak nemusíme mít nejmenší obavy z nějakých "nenadálých" událostí, jako např. napadení jinou pirátskou bandou :-) Mějte se moc hezky a už se těšíme na další fotečky z dnešního dne!

Pozdrav pro všechny piráty a kapitány

(Škobíci, 29. 5. 2014 8:11)

Děkujeme za úžasná fota a těšíme se na další :) Nenechte si nepříznivým počasím zkazit náladu, každý správný pirát si s kdejakou bouřkou poradí a proto užívejte dobrodružství co se dá !!! Pokud bude nejhůř, doplujeme si pro vás korábem :)
Všechny moc zdravíme, hlavně nejmladšího člena posádky Aničku :-) !!!

skolka v přírodě

(maminka Marecka W., 29. 5. 2014 7:53)

Ahoj pirati malí a velcí,fotečky supr, snad jich bude více. Tak hodně sil v dalším hledání pokladů , ať vam počasí vyjde. Mějte se krasně a mooc pozdravujeme Marečka a posíláme pusinky. Maminka, tatinek a Vaneska

Zdravím naše piráty

(maminka Tinušky, 29. 5. 2014 7:42)

Tak jsme zkoukly fotečky vašeho prvního pirátského dne na Morávce a jsou nádherné!!Těšíme se na další!Všechny vás moc zdravíme přejeme krásné počasí!No a té naši Tinušce posíláme tisíce pusinek!!

ahojky výletníci

(maminka simonky, 29. 5. 2014 7:32)

Fotky jsou nádherné a všude jsem hledala tu naši princeznu a samozřejmě našla a ta fotečka jak posíláte pusinky je prostě bomba,přeju všem pirátům a pirátnicím at si užijete pořádné dobrodružství simonko zdravíme tě a těšíme se na tebe s pozdravem maminka mišák a vašíček

ahoj Piráti

(pirát Oliver, 29. 5. 2014 6:53)

Zdravíme Všechny Piráty, Pirátky a Kapitánky. Fotečky máte úžasné. Moc pozdravujeme Oliverka Tomčíka. S Kubíčkem jsme se koukali na fotky a vždycky ho našel (malého šklebilína). Tak se tam PIRÁTI mějte moc krásně a zase se těšíme na nové fotečky. teta Pavla a Kubíček

Morávka 2014- Pozdrav na Pustý ostrov

(Maminka Sáry, 28. 5. 2014 22:18)

Zdravím všechny a děkuji za hezké fotečky.Vidím že si to tam opravdu moc užíváte.Budu držet palečky, hlavně at' vám výjde počasíčko.Přeji dobrou pohodovou noc a Sárince pusu.

Zdravíme všechny piráty a kapitánky

(Saša, 28. 5. 2014 22:12)

Jsme rádi, že jste v pořádku a že vás nesmetla velká vlna. Pozor na žraloky. Moři zdar!!!
Švarcovi.

Pozdrav pirátům

(rodiče Kristýnky, 28. 5. 2014 22:04)

Zdravíme všechny piráty a pirátky a moc děkujeme za fotky. Už jsme se nemohli dočkat až se podíváme, jak se děti baví. Chybí nám tu sice fotky spokojeně spících neohrožených pirátů, ale věříme, že paní učitelky si poradily a všichni teď sladce spinkají a těší se na zítřejší misi. Všechny moc zdravíme a Kristýnce posíláme moc pusinek. Těšíme se na další fotečky!

Pozdrav pirátům,pirátkám a kapitánkám

(Oliver T., 28. 5. 2014 21:59)

Ahoj piráti,tak jsme se dočetli,že jste měli zajímavé a zábavné odpoledne.Věříme,že si to na pustém ostrově,kde jste ztroskotali,moc užijete.Přejeme pirátům a pirátkám,aby se jim na ostrově líbilo a aby našli velký poklad. Oliverku,moc moc tě pozdravujeme a posíláme pusu. Mamka,taťka a Nela