Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

PŘIVÍTÁNÍ V NOVÉM ŠKOLNÍM ROCE

Nový školní rok přivítali naše děti dvě pohádkové postavičky klaun Šášula a včelka Mája. Děti dostaly na uvítanou bonbónky a při odchodu ze školky balónky. Klaun slíbil dětem,že se na ně zase někdy přijde podívat. A možná si přivede jiného pohádkového kamaráda.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(Světlíkovi, 10. 9. 2010 13:04)

Chtěla bych touto cestou pochválit a poděkovat za velice milé přivítání dětiček při vstupu do mateřské školky dne 1. září. Také bych chtěla poděkovat za úžasnou péči a vštřícnost celého Vašeho pracovního kolektivu.

Pozdrav z domečku:-)

(Zelníčkovi..., 1. 9. 2010 23:59)

Všechny ve školce moc zdravíme a přejeme nádherný celý školní rok.Matýsek se stal úspěšným a zatím nadšeným prvňáčkem a Tomík začal navštěvovat zdejší školku a líbí se.Je nám po vás ale smutno a i my rodiče i naši kluci na moc rádi vzpomínají.Mějte se krásně,přijdeme se brzy ukázat.Zdraví pět Zelníčků:-)

Re: Pozdrav z domečku:-)

(Za kolektiv Pavla Brzozová, 9. 9. 2010 21:00)

Děkujeme Všem pěti Zelníčkům za pozdrav do naší školky a přejeme ,aby se Matýskovi a Ondrovi v nové škole líbilo a malý Tomášek ,ať si v nové školce zvykne tak rychle, jako u nás.
Rádi Vás ve školce uvidíme!

Suprovní přivítaní

(maminka od Sarinky "třída berušek", 9. 9. 2010 16:24)

Chtěla bych Vás moc pochvalit a zárověn poděkovat za superní přivítaní do školky.Jste prostě vyjmeční.Díky Vam se Sarinky těší do školky.

1.září

(Berkovi " třída sluníček", 8. 9. 2010 19:35)

Moc děkujeme za krásné přivítání 1.září ve školce. Mája se Šášulou byli úžasní. Jsem moc ráda , že jsem je mohla vidět i já odpoledne. Přejeme hodně úspěchů v novém školním roce a spoustu vydařených akcí jako byla ta první 1.září. Už teď se těšíme s čím nás překvapíte příště :-)))

První den ve školce

(mamča Natálky Masarovičové - MOTÝLCI, 8. 9. 2010 13:59)

Naťulka se do školky moc těšila, už týden dopředu odpočítávala, kolikrát se ještě vyspí a uvidí opět své kamarády. Dočkala se a z přivítání šášou a včelkou měla velikou radost.Podle foteček myslím, že nebyla jediná. Moc se Vám to povedlo. Dodnes se mě Natálka ptá, kdy opět zavítá šáša s včelkou do školky (tak snad brzy). Přeji ať každý den ve školce je stejně kouzelný jako ten první.

Pěkné přivítání

(mamka od Mikeše z kytiček, 3. 9. 2010 15:24)

1.září bylo moc pěkné přivítání, i když počasí bylo ošklivé tak šašek se včeličkou vše rozjasnily. Moc děkujeme za bonbonky a balonek a krásné fotečky :-)

První den

(Nela T. (motýlci), 1. 9. 2010 22:22)

Nela se do školky moc těšila.A byla nadšená tak hezkým a veselým přivítáním.Šašek a včelka jsou pro mé děti pro dnešek číslem jedna.Děkujeme jim a také díky za fotky a video.Těšíme se na všechny další akce školky,které jsou vždy skvělé.Hezký nový školní rok.

Krásné přivítání

(maminka od Patrika ze Sluníček, 1. 9. 2010 21:04)

Děkujeme vám za super nápad hned první den v novém školním roce. Patrik byl nadšen a prej mám příště pro něho chodit později, nestačí si po spinkání dostatečně pohrát.