Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

TŘI POHÁDKOVÉ DNY V MŠ

V pohádkové království změnila se školička,

každé ráno vítala nás pohádková postavička.

I my jsme se přidali a společně si zahráli.

Spostu krásných postaviček po školičce rejdilo,

potom nám všem v jedné třídě parádně se tančilo.

Taky jsme si zazpívali a na pohádky vzpomínali.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Z pohádky do pohádky.

(Igor Caysberger, 26. 2. 2016 11:58)

Pohádky se dají vyprávět, poslouchat, číst, ale i malovat.Naše děti však dostaly za úkol aby doma oznámily,že nám v mateřince začínají tři pohádkové dny a kdo z nich bude chtít,může do mateřinky přijít v masce pohádkové postavičky,kterou si sám vybere.Naše děti si užívaly tři krásné dny v pohádce,díky úžasné kreativitě mých kolegyň.Příjemným zjištěním pro mne bylo,že se v pohádkovou bytost proměnila i pí.ředitelka,a tak se ptám sám sebe ,,Kde jste byli vy úžasní pedagogové když mně bylo 5 let ? " Musím se přiznat,že našim dětem skrytě závidím.

Re: Z pohádky do pohádky.

(Igor Caysberger, 28. 2. 2016 11:51)

Názor na sebe sama ovlivňuje to,jak vychováváme děti,jaké si vybíráme přátele,o jakou práci žádáme.Pouze jednou v životě jsem měl tak skvělý pracovní kolektiv jako mám dnes. Jsem s vámi rád.

Re: Re: Z pohádky do pohádky.

(Igor Caysberger, 28. 2. 2016 11:58)

Až sami sebe přijmete bez podmínek, budete nesmírně šťastni. Tomu se říká sebeláska.Není to projev vlastní důležitosti, neboť se chováte ke všem ostatním se stejnou láskou, stejnou úctou a stejnou vděčností.
Don Miguel Ruiz

...z pohádky do práce .....

(Peckovi :-), 26. 2. 2016 15:33)

...vubec se mi ze školky ráno do práce ani nechtělo jít v pohádkové dny :-) děti si to opět moc užili :-)

Pohádkové dny

(Mitrengova, 25. 2. 2016 19:47)

Úžasné!!! Myslím si, že spousta nás - rodičů - by si rádi alespoň na jeden den vyměnili roli s našimi dětmi. Takovou školku a zábavu bych brala hned. :) Jen škoda, že Amálka neřekla, že něco takového ve školce probíhá a že by měla přijít v nějakém převleku. Tak snad příště.

Pohádka

(Polakovič, 25. 2. 2016 10:15)

Úžasné! Krásné fotky a parádní kostýmy :-)))))

pohádková školka

(Škobíci :), 25. 2. 2016 9:49)

Tak naše dětičky si užívaly 3 úžasné dny v pohádce, to je paráda! Anička doposud nepropadla kouzlu pohádek natolik, aby je sama vyhledávala a tak jsme rádi, že měla aspoň na chvíli možnost podívat se do pohádkového světa a být sama jeho součástí. Hodně na ni zapůsobila moc šikovná holčička, která umí velice pěkně vyprávět pohádky. Děkujeme celému učitelskému sboru, který se kreativně vyřádil a děti si tak mohly pořádně zařádit !

pohádka

(Dominika, 25. 2. 2016 8:17)

SUPER!!!!! chci zpátky do školky!!!!! myslím, že Domča se bude nerada loučit se školkou, a já taky , super akce..... myslím, že není co dodat :))))

Pohádky

(Moldříková, 25. 2. 2016 8:05)

To je krása, to je krása, ten náš Kubík nám doma nic neřekne. Děkujeme, jak se o naše děti pěkně staráte!

Pohádkové bytosti

(Julinka S., 24. 2. 2016 20:07)

Julinka byla moc nadšená, včera byla za princeznu a dneska za čarodějku. Veliká pochvala dětem za jejich krásné pohádkové masky a také pochvala pro paní učitelky- z fotek je vidět, že pohádkové dny ve školce měly úspěch.