Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

2.DEN

Milí rodičové a kamarádi ze školky,

 máme za sebou druhý den Školky v přírodě.Od rána se na nás obloha mračí a vydatně prší.Počasí nám přece nemůže zkazit náladu a i přesto si pirátský den užíváme plnými doušky.Na pirátské základně jsme spřádali pirátské sítě, které jsme následně zdolávali.Pomocí kostek jsme se snažili znázornit symboliku pirátů.Naši pirátskou základnu obklopili odpoledne žraloci a my jako správní piráti museli začít ihned jednat. Žraločí jikry jsme hodili přes palubu a na počest vítězství jsme si připili pohárem plným žraločí krve :) Pak k nám přišla zpráva, že po statečných pirátských hrách , musíme najít další část mapy, jelikož zítra nás čeká noční  stezka za pokladem. Tak nám držte palce, ať to zítra všichni zvládneme.Za chvíli si všichni popřejeme Šalupu, což značí v pirátském jazyce dobrou noc. A spokojeně zalehneme v našich kajutách!

 Zdraví Vás Vaši malí piráti, pirátky a  kapitánky Kapka, Mořská Řasa, Mušlička a Pralinka :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdravíme pirátský ostrov

(terezka, 30. 5. 2014 20:26)

zdravíme všechny piráty a také hlavně naši Terezku Ranglovou,. krásné fotky. Maminka a tatínek.

Pozdrav

(Vínovští, 30. 5. 2014 19:52)

Kapitánky vy jste skvělé!!!!! Naše děti se výborně baví i za nepříznivého počasí. Večer by nemělo pršet, tak ať vám vyjde noční stezka za pokladem. Držíme palce. Hezký večer.

pozdrav

(Bečka Tomaš, 30. 5. 2014 18:38)

Moc chválím vedení školky za krasné fota a jejich věnování se našim dětem.Fotky ze spaní jsou parádní.Karviná Zdraví Simonku a všechny ostatní piráty a kapitánky.TAŤKA TOM ,KRISTÝNKA A DOMÁCÍ MAZLÍČCI JEROU A BOBEŠ

Zdravíme

(Škobíci, 30. 5. 2014 17:56)

Všem členům posádky držíme palce, aby ta dobrodružná výprava za pokladem byla co nejúspěšnější!!! Největší dík a poklona patří především všem kapitánkám, které nevzdaly boj proti ukrutným živlům, statečně spolu s piráty dokázaly překonat všechny ty nástrahy a vrátit v pořádku celou posádku zpět do bezpečí svých kajut!!!
Zdravíme všechny, především Mořského koníka a už se na tu naši malou odvážnou bojovnici moooooooooooc těšíme :-) !!!

2. den

(Piekňoši, 30. 5. 2014 15:00)

Tak jak to tak vidíme, tak jsou opravdu všechny děti naprosto spokojené a spinkací fotky jsou toho jasným důkazem :) Musíme se omluvit KAPITÁNKÁM, že jsme je neupozornili, že ten náš PIRÁT je postelový cestovatel a jak to tak vidíme, tak se k němu do velké a široké postele už opravdu nikdo nevešel :-) :-) Moc vám přejeme, aby vám počasí dovolilo tu noční výpravu a našli jste poklad. Hezký den!

Pozdrav pirátčatům a kapitánkám

(rodiče Kristýnky, 30. 5. 2014 12:49)

Moc jsme se těšili na "spací" fotky a opravdu stojí za to. Jak vidím Krstýnčinu klasickou pózu, je mi jasné, že spí spokojeně. Program vypadá nabitě, ať už je počasí jaké chce, ale myslím, že hledání pokladu bude teprve něco... Tak zlomte vaz, ať je poklad co největší! A ty náš malý poklade buď hodná a zítra už se těšíme na tvé vyprávění. mamka a taťka

pozdrav

(Krainovic, 30. 5. 2014 9:41)

Zdravíme všechny na pustém ostrově. Počasí sice nepřeje, ale určitě to nevadí, s tím si piráti hravě poradí. Obloha je sice pořád zamračená, ale už je místy vidět i modro, tak snad to brzo dorazí i k vám, ať máte jasnou oblohu při hledání pokladu. Tomi, Sofince pořád musím ukazovat vaše fotky - koukáme, že máte spoustu práce a také zábavy. Sofi, ti bude vyprávět básničku o mravenečkovi, naučila se další slova. Posíláme všichni spoustu pusinek a těšíme se na našeho piráta

ZDRAVÍME VŠECHNY NA OSTROVĚ

(maminka simonky, 30. 5. 2014 7:58)

SIMONKO JDE VIDĚT ŽE SI TO POŘÁDNĚ UŽÍVAŠ,FOTEČKY JSOU SKVĚLÉ VŠICHNI SE NA TEBE MOOOC TĚŠÍME.A DRŽÍME VŠEM PIRÁTŮM AT NA NOČNÍ STESZCE NAJDE TEN POKLAD. POSÍLÁME PUSINKY MAMINKA,MÍŠA A BRÁCHA VAŠEK

Zlatý poklad v přírodě

(vařa----Sebik, 30. 5. 2014 1:17)

Naši milý piráti až na počasí to vypadá že si to užíváte tak ad poklad uhlídáte.Krásné zbývající dny přejí TATKA-vařa,---------a--------maminka--s Vaneskou

Školka v přírodě

(maminka Marečka W., 29. 5. 2014 22:56)

No páni, paráda, celý den máte dost práce , tak pracovite a úsměv ave piraty jsem nevidela snad ani v pohádce. A neni divu , ze po takovem narocnem dni tak kraaaaaasne spinkate, úžasné!! Tak dobrou noc ať mate dost sily na další den , posilame pusinu mareckovi a pozdrav všem! !!

Pozdrav z Havířova!

(Kapitánka Pralinka - Karolina, turnus první, 29. 5. 2014 22:33)

Milí piráti a kapitánky!
Z vaší fotodokumentace je jasně patrné, že ani špatné počasí nemůže zkazit dobrou náladu! Mj. určitě za tím stojí flexibilita kapitánek..;) Je mi líto, že už nemůžu být s vámi, a tak alespoň tímto způsobem zdravím naše předškoláčky z Kytiček a samozřejmě i všechny ostatní.. Dodržujte svůj piratský slib - tropte hlouposti, ale poslouchejte své kapitánky! :) Dobrou noc, Vaše Pralinka první..

Pro kapitánky :-))

(maminka Nelinky B., 29. 5. 2014 22:06)

Ty spící fotky jsou supeeeeeer :-)))))))

Pro piráty a kapitánky :-)

(Oliver T., 29. 5. 2014 21:58)

Naše loďka dřevěná, je ze školky Radniční,
my co se na ni plavíme, k pirátům se hlásíme!
Mapa, kompas, voda, jídlo, dalekohled, poklad,
o to všechno my se chceme s nepřítelem poprat.
Kamarád když nemůže, pirát mu rád pomůže,
ničeho se nebojíme,my se nedáme,zítra večer
všichni poklad hledáme!
Olivere,těšíme se na tebe. Mamka,taťka a Nela

Pustý ostrov

(maminka Klárky Fialové, 29. 5. 2014 21:57)

jéééééé. Nechcete si je tam nechat ještě týden? Nevěřím vlastním očím Kája spí jak zabitá :D Doufám, že se Vám počasí aspoň trošku ještě vylepší, aby jste mohli ostrov prozkoumat křížem krážem.
Mějte si tam všichni krásně a kapitánkám přeju pevné nervy až do konce :)

Pro piráty a kapitánky :-)

(Oliver T., 29. 5. 2014 21:54)

Naše loďka dřevěná, je ze školky Radniční,
my co se na ni plavíme, k pirátům se hlásíme!
Mapa, kompas, voda, jídlo, dalekohled, poklad,
o to všechno my se chceme s nepřítelem poprat.
Kamarád když nemůže, pirát mu rád pomůže,
ničeho se nebojíme,my se nedáme,zítra večer
všichni poklad hledáme!

ochrapové

(všem, 29. 5. 2014 21:51)

ještě musím dodat, že ty fotky, kde ta drobotina spí jsou NEJLEPŠÍ :D

Zdravíme piráty

(Oliver. T, 29. 5. 2014 21:48)

Ahojte výletníci ;) Počasíčko vám sice nevyšlo, ale jak koukáme tak jste si s tím hravě poradili. Pirátské sítě jste utkali úplně parádnicky a jak koukám i kapitánky je zdolaly. Trička máte určitě všichni nádherné. Kapitánky Kapka, Mořská Řasa, Mušlička a Pralinka - klobouk dolů ;) zítra buďte všichni stateční a užijte noční stezku za pokladem - určitě bude ooobrovský. Oliverku moc Tě pozdravujeme a už se těšíme jak nám všechno povyprávíš. teta s Kubíkem

PIRÁTI, PIRÁTKY A KAPITÁNKY Z PUSTÉHO OSTROVA

(Milí rodiče, příbuzní a kamarádi, 29. 5. 2014 21:42)

Všechny nás těší, že nás pravidelně sledujete ("že Vy máte taky pravý pirátský dalekohled :)..."
Piráti a pirátky byli překvapeni a potěšeni, že se ozývají i vzdálení příbuzní, dokonce až ze Slovenska.
Máme pro Vás NOVINU! Piráti a pirátky usoudili, že je třeba kormidlovat rychleji a vylodění bude v sobotu u Mateřské školy už ve 13:30.
Dešti i slané vodě Zdar! :-)

Pozdrav pirátům,pirátkám a kapitánkám

(Oliver T., 29. 5. 2014 21:26)

Ahoooj piráti,pirátky a kapitánky. Moc nás mrzí,že počasí je tak špatné. Ale vy jste si nenechali zkazit náladu a skvěle jste se bavili.Pirátská trička se vám moc povedla.Přejeme vám lepší počasí a hlavně zítra budeme držet všechny palečky,aby jste všichni zvládli noční stezku za pokladem. Pozdravujeme tě Olivere a posíláme pusu.

Pozdrav všem pirátům

(strejdín a maminka Sardelínovi:-), 29. 5. 2014 21:26)

Nazdárek piráti, trošičku jsme měli obavy o to jak se dnes budete mít s ohledem na dnešní počasí, ale po shlédnutí Vašich fotek jsme naprosto v klidu. Protože takhle nabitý program by jsme asi nezvládli:-).Jsme moc rádi, že se tak dobře bavíte. Přejeme Vám příjemnou, klidnou, dobrou noc. PS: Sardelínce posíláme pusu.