Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ostrožská Lhota - Legendy Slavičín 2:2

19. 8. 2009

Zasloužená remíza v Ostrožské Lhotě.

Slavičínští internacionálové odjížděli do Lhoty oslabeni o několik hřáčů základního kádru - z různých přičin v utkání chyběli - Barcuch, Baklík, Strnad A., Strnad M., Vaněčka, Holek, Bartoš, Adámek, Vaněk, Heiník a další. Proto nám vypomohli někteří adepti dresu starých pánů a v zápase nezklamali. I když zjistili, že hrát za staré pány není vůbec jednoduché. Domácí představili také velmi mladou sestavu a tak se od úvodu hrál svižný fotbal. Nejdříve ale domácí útočník vycvičil naši obranu i s brankářem a zasunul do prázdné branky. Potom Fojtík nastřelil tyčku a Váňa břevno, rychlonohý útočníci soupeře nám dělali obrovské problémy a podařilo se jim z brejku opět skórovat.... Naše střelecká impotence vyústila v první půlce další tyčí aktivního Fojtíka.
Druhý poločas začal našim náporem, nejdříve Haraga nedal penaltu, aby si vzápětí domácí dali vlastní branku. Domácí hrozili stále z brejků, podržel nás skvělým zákrokem při hlavičce domácího útočníka náš brankář. Pokračoval náš nápor, který korunoval vyrovnávací brankou Jarda Smolek.
Ve druhé půli jsme byli lepším týmem, za úmorného vedra se hrál velmi kvalitní fotbal s velmi aktivním soupeřem, který sázel hlavně na své rychlonohé útočníky. Dobrý bod pro oba celky, pěkný sportovní areál ve Lhotě a bohaté pohoštění od starých pánů Ostrožské Lhoty.

A.s.

 

Náhledy fotografií ze složky Z Ostrožké Lhoty