Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mezinárodní přáteský zápas ve Slavičíně

29. 5. 2016

Legendy Slavičín - FK Levoča SK   4 :4 

V sobotu 28.5.2016 se ve Slavičíně na místním fotbalovém stadionu představilo velmi zkušené mužstvo ze Slovenska – Levoče.

V den výročí 760 let města Slavičína se za slunného odpoledne sešli Internacionálové Slavičína a Slovenské Levoče na fotbalovém hřišti ve Slavičíně a sehráli zde přátelský zápas. Samotný průběh utkání byl pro diváky určitě fotbalovou baštou. Branky totiž padaly do obou sítí a parádních akcí bylo vidět opravdu spousty. Na obou stranách totiž hráli zkušení fotbalisté a i přes vyšší věk některých hráčů to byl parádní mač. Bylo o co hrát, a když domácí vedli v 80 minutě už 4:2, zdálo se, že soupeř odjede s prázdnou. Opak byl však pravdou. Hosté dokázali totiž v samotném závěru dvěma góly vyrovnat na konečných 4 : 4.    

O vítězi mezinárodního klání tak musely rozhodovat pokutové kopy, které lépe zvládli domácí hráči a vyhráli tak 5 :4. Rozhodující penaltu proměnil Petr Lukáš.

Po utkání obě mužstva u dobrého jídla a pití ještě vše znovu rozebrala a poté navštívila oslavy v přilehlém parku.

Na závěr je potřeba poděkovat hostům za to, že vůbec přijeli do Slavičína, vždyť cesta jim trvala přes tři hodiny a auty urazili více jak 260 km k nám a zase domů. Velký dík patří organizátorovi této fotbalové akce p. Ptáčkovi Milanovi a někdejšímu hráči FC TVD v době vojenské povinné služby p. Gejdošovi Standovi, který poděkoval všem hráčům a také sudímu, který zápas s přehledem odpískal.

Tak někdy příště, snad na Slovensku u kulatého nesmyslu…..

Soupisky mužstev : 

Legendy Slavičín   Ocelík A. - Argaláš L., Majc D., Adámek M., Heiník Š., Váňa J., Struhař M., Lukáš P., Bartoš R., Strnad M., Abrahám P., Sokolovič I., Valenta Z., Both M., Frýzelka R., Šándor J. a Ptáček M. ml.

Trenér - Smolek Jaromír   Vedoucí mužstva - Ptáček Milan

 

FK Levoča SK   Kubík L., Russin Vl., Zahuranec M., Gejdoš S. st., Gekdoš S. ml., Peklanský L., Bašista R., Kráčko D., Faltin R., Lipták M., Combová M., Bocko M., Láclav Š., Kočiš J., Cardoso M. a Wagner M.

Trenér - Gejdoš Stanislav st.

 

Rozhodčí zápasu : Strnad Alois

Fotograf ČTK - Dvorský Ladislav

 

 
Přílohou pár fotek, zbylé pak najdete na :
jsou zde i krátká videa ...
 
 

 

A.s.

 

Náhledy fotografií ze složky Levoča 2016