Jdi na obsah Jdi na menu
 


Inzerce - jezdecké potřeby

Inzerce - jezdecké potřeby

Inzerované položky jsou k dispozici pouze v počtu 1 ks - jde o věci, které se nehodí, nesedí nebo je prostě nepotřebujeme... A hodí se třeba někomu jinému :-)

Všechny předměty jsou uvedené dole ve fotogalerii pod uvedenými čísly:

1. Westernový neoprenový podbřišák, nový, černý, přezky z nerez-oceli, vel.32´, cena 750,-Kč (poštovné na dobírku v ceně, při osobním odběru sleva 10%)

2. Westernový provazový podbřišák, nový, bílá bavlna, vel.30´, Made in USA, cena 250,-Kč (+poštovné na dobírku 50,-Kč)

3. Bandáže 2v1 - sada 4ks v transportním pouzdru, nové, černé, kombinace měkký fleece + elastická bandáž, zapínání na široký suchý zip, cena sady 450,-Kč (poštovné na dobírku v ceně, při osobním odběru sleva 10%)

4. Bandáže 2v1 - sada 2ks, nové, šedé, kombinace měkký fleece + elastická bandáž, zapínání na široký suchý zip, cena 250,-Kč (poštovné na dobírku v ceně, při osobním odběru sleva 10%)

5. PRODÁNO Westernové sedlo CALIFORNIA, celokožené, váha 8 kg, použité (pouze drobné kosmetické vady, jinak nepoškozené a plně funkční). Na koně s vyšším kohoutkem (typ A1/1).

6. Jezdecké rukavice, vel.M, šedo-černé, nové. Dlaňová strana z imitace jemné kůže, hřbetní strana elastický prodyšný materiál, zpevnění v místě držení otěže a mezi 4.a5.prstem. Zapínání na suchý zip, perfektně přizpůsobivé na každou ruku. Cena 390,-Kč (poštovné na dobírku v ceně, při osobním odběru sleva 10%)

7. Jezdecké chapsy, černé, vel.L, nové. Kožené (semiš) s elastickou vsadkou, zapínání na zip. Cena 690,-Kč (poštovné na dobírku v ceně, při osobním odběru sleva 10%)

8. PRODÁNO Pracovní dostihové sedlo, zn.Vogeltanz, černé, celokožené, pevná kostra, ve velmi dobrém stavu, málo využívané, udržované. 

9. Westernová podsedlová deka - neopren: zánovní, délka 76cm, šířka 80cm, tloušťka 2,5cm, prodyšná, výborně tlumí nárazy, jednoduchá údržba. Kosmetická vada (nemá vliv na funkci): na vnitřní straně jsou vytlačené stopy po jiných jezdeckých potřebách, které dodavatel vložil v zásilce doprostřed deky... (viz foto). Postupem času otisky postupně mizí. Cena: 1500,-Kč (poštovné na dobírku v ceně. Při osobním odběru sleva 10%)