Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konkurz na spolujezdce

8. 1. 2009

Vedení HRT vypisuje konkurz na místo spolujezdce. Požadujeme praxi v oboru závodění  se zkušenostmi nejlépe na místě spolujezdce, minimálně základní vzdělání (znalost čtení a psaní nutná), ochotu se  finančně podílet na nákladech na závody, spolehlivost na celou sezónu. Ideální je spolujezdec drobné postavy s hmotností kolem 40-50 kg (solventní anorektik :-)) - toto není podmínkou.

Nabízíme slušné zacházení, služby týmového psychologa, tuzemskou i zahraniční rekreaci (za svoje), náborový příspěvek ( 27 Kč vč. DPH ), práce ve výborném kolektivu, profesní růst, stálý dozor logopeda, závodní stravování (doslova) v době konání podniku, podniková doprava z Prahy na a ze závodů. Nejsme diskriminační, tudíž na pohlaví nezáleží. Nástup možný ihned, hlavní činnost v sezóně 2009. Strukturovaný životopis zasílejte na naši e-mailovou ( levá navigace ), nebo poštovní adresu:

Hnata Racing Team

personální oddělení

Vnitřní 3, 141 00 Praha 4 - Michle

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re Hnata Stars Co-Drivers Shoot Out

(Hnáta, 5. 11. 2008 7:32)

Zní to opravdu skvěle...!!! Narozdíl od Pirelli jsme schopni nabídnout více: osobní přístup a českou kuchyni. To není o špagetách a pizze.

Hnata Stars Co-Drivers Shoot Out

(maevad, 4. 11. 2008 16:13)

Ahoj, slyšel jsem o projektu s názvem Hnata Stars Co-Drivers Shoot Out, který by měl být konkurzem na spolujezdce podobně jako organizovalo Pirelli a vyhrál ho Martin Semerád. Je to pravda? Můžete prozradit více infa?