Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vyhlášení Rallye Cupu 2009 a vítězná posádka Emil se Standou

6. 12. 2009

28. listopadu hostily jihočeské Katovice účastníky Rallye Cupu 2009. Závěrečným vyhodnocením zde oficiálně Rallye Cup 2009 také skončil. Po vyhlášení celkových výsledků následoval společenský večer, na kterém měli mnozí co oslavovat.

Obrazek

Zde vidíte zelenožlutou kombinaci oslavenců třídy P6 a H2.

Naším želízkem v ohni byla posádka Emil Pinďa Makal - Stanislav Sochr na legendárním ingotu z dílen AZLK - Moskviči 412, která si po velice zdařilé sezóně  dojela pro zlato ve třídě pravidelnosti P6. Přitom situace v průběhu sezóny nebyla tomuto výsledku nijak příznivá: spolujezdci se na horkém sedadle střídali jak na střídačce hokejového týmu, nejednou bylo zapotřebí těsně před závodem některého z nezkušených spolujezdců ještě patřičně zaškolit, technická kondice vozu nebyla nejlepší ( na jarních Rokycanech bylo nutno narychlo měnit přední rameno a v nastalé nervozitě vzniklo několik drobných škod na transportních boxech náhradních dílů ). Avšak všechno toto zlé bylo nakonec dostatečně dobré - i ve spojení s chybami jinak sebejistých soupeřů - pro celkové bodové ohodnocení. Spojením poctivé ruské kovářské práce se zkušenostmi a precizností české posádky tak vznikl malý zázrak a posádka Emil Makal - Stanislav Sochr po právu získala  metu nejvyšší a vavříny vítězů za rok 2009.

Obrazek

Jako kdyby říkal: " Co já s tím vlastně budu dělat ? "

O to s větším smutkem jsme se seznámili s faktem, že pro RC 2010 nebude třída pravidelnosti vypsána a bude čistě na jednotlivých pořadatelích, zdali v rámci svého podniku pravidelnost vypíšou. Jistě tím jako tým přicházíme o další šance získání bednových umístění.

Obrazek

Z větší části stůl smolařů třídy H1.

Hnáta v.r.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář